30 octombrie, 2010

Anunt important!

Intelegand situatia delicata in care se afla blogul nostru, consiliul executiv anunta ca in urma reuninii extraordinare din data de 32.13.2010, consemnata prin procesul verbal nr. 0101010110, se vor lua urmatoarele masuri:
1. Tuturor celor care si-au pierdut timp efectiv din viata intrand pe blog sa li se returneze cantitatea de timp investita plus un procent de 10% din aceea suma.
2. Oferirea de posturi libere in cadrul blogului.
3. Angajarea unui facility manager ( de preferat de sex feminin bine conturat - ca sa nu mai spuneti ca suntem misogini) pentru a ne curata praful de pe tastatura, jegul din cap si a ne pune inspiratia in ordine alfabetica. (Cunostintele de astrofizica, criminalistica, patologie ereditara, bucatarie canibalista si algebra abstracta reprezinta un avantaj in vederea angajarii)

Nu va multumim pentru timpul acordat! Serios, chiar nu e psihologie inversa, noi nu va multumim pentru timpul acordat!

27 octombrie, 2010

Viata ca o curva

Te trezesti dimineata si zici ca e o noua zi. Te dai jos din pat, iti bei cafeaua si iesi afara la realitatea de cacat care te inconjoara.Te izbeste faptul ca nu s-a schimbat nimic. Ziua de azi este la fel ca cea de ieri si ca celelalte care le-ai avut de ceva timp si ai ajuns in stadiul in care nu iti mai pasa.Nu iti mai pasa de nimic. Totul este frivol si nesemnificativ.Prostia te inconjoara...si te deranjeaza ca o simti la tot pasul.Monotonia s-a stabilit si nu vrei sa faci nimic in privinta asta...si ce se faci? Aveai ce sa faci?Poate nu,oricum nu mai conteaza. Timpul nu te va astepta sa iti plangi de mila. Incerci sa te convingi ca totul e bine.Totul este bine defapt.Ce s-a schimbat.Tu?!
Poate...poate maine. Mie nu mai imi pasa.

05 octombrie, 2010

pa!

Sunt trist pentru ca nu am cu cine discuta despre asta:



...despre acest sentiment de implinire/ fericire pe care il am de fiecare data cand ma identific cu aceasta muzica si cu aceasta trupa de geniu. Nu am cu cine si tare mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care sa inteleaga. Therefore blogul asta e o plictiseala nu se intampla nimic si mi se rupe de orice. Imi voi pastra sentimentele si descoperirile pentru mine. You want me? Fucking well come and find me.

Imi dau demisia. pa!





03 octombrie, 2010

|u_u|

02 octombrie, 2010

Hai, inapoi la treaba!

Se potriveste...cu tot :)