28 februarie, 2010

Politia muzicala

Nu stiu ce credeti voi si intr-un fel nici nu ma intereseaza, dar mie imi place politia asta. Sunt zgubilitici rau. Hop hop play !

27 februarie, 2010

Review Aliens vs Predator

A trecut ceva timp de la ultimul post de acest gen. E si normal tinand cont ca nu am suportul tehnologic pentru a explora abisul colorat al jocurilor. In orice caz, am avut acces la AVP.
Povestea este asemanatoare cu cea din primele versiuni si cu cea din filme. Ai posibilitatea de a juca cu toate cele trei rase de la inceput. Cu toate acestea, eu am observat o repetitivitate la harti. E plictisitor sa parcurgi acelasi traseu mereu, chiar daca cu trei rase diferite. Jocul este scurt. Intr-o zi l-ai dovedit fara prea multe complicatii. Povestea este clara. Drumul celor trei se intalnesc in mai multe puncte dar scopurile lor difera. Marin vrea sa plece de pe planeta, Preda(torul) vrea sa vaneze si sa afle coordonatele planetei-mama a Xenomorphilor, iar Ali(e)nul incearca sa-si salveze regina dar esueaza lamentabil.
Atmosfera a avut de suferit. Teroarea si veritabila senzatie de frica pe care o resimteai in primele versiuni aici s-a diminuat dramatic. Totul devine de la un moment dat monoton si evident. Luptele in schimb sunt foarte bune. E sange, e agitatie, ai explozii, ai combo-uri spectaculoase si arme serioase.
Grafica mi s-a parut buna iar muzica decenta. Controlul personajului este bun, chiar si pentru zapacitul de Alien.
Nu am jucat multiplayer-ul dar banuiesc ca este extraordinar de distractiv.
Nu stiu ce sa zic ca si concluzie. Pe Gamespot a luat 5.5 !? Eu ii dau un 7.5 pentru incurajare.






26 februarie, 2010

Hot hot hot!

De ce zic hot? Pentru ca probabil era foarte cald acolo in sala :)) Siii in caz ca aveti vreun dubiu, da la bas este Flea de la Red Hot Chilli Peppers :D...za clip face parte dintr-un mic gather up concert in care s-au cantat melodii de pe albumul solo a lui Thom Yorke din 2004 plus ceva b-side-uri Radiohead -doh- in fine, super atmosfera, oamenii sunt tripati in lumea lor, imi place, very sexy shit :)

24 februarie, 2010

Whooooaaaa!!!

Piesa noua libera la download :D:D belea belea belea!!! Un singur minus, e cam repetitiva, adica nu e cine stie ce compozitie dar gandeste-te ca e un fel de single/ preview adica nu lansezi din prima piesa de rezistenta e asa o limba pe acadea :)) oricum tare, numai buna de dat cu capul de pereti!! 5.18.2010 sa vina!

23 februarie, 2010

Pe scurt 1.6.2/ KoЯny 3

Aaaa, inca nu scriu :D mai e un pic, momentul e aproape.
Mda nu imi place asa mult finalul la asta...in ala original (care nu e de gasit) cica ii impusca pe toti -doh- asta cu voma e cam prea rasuflata :)) in fine, copii nu amagiti pe cei din jur ca nu e bine, nu se stie de ce nebuni dai. Ouh si de asemenea nu judecati si nu dati cu concluziile din prima..in fine am tacut.

22 februarie, 2010

Pe scurt 1.6

Nu. Nu scriu nimic. Dar anunt ca o sa scriu si eu, mai incolo un pic. Rabdare! Mizeria se coace mai intai!
Urmeaza totusi .... muzica.

21 februarie, 2010

Pe scurt

Aaaa, nu. Inca nu ma bag la scris, nu inca :D Mai ascultam putina muzica si vedem dupa.

20 februarie, 2010

Ploaie grea

Super joc, unul din putinele motive pentru care un PS3 e mai bun decat un Xbox 360 este ca mai apar cateva jocuri doar pentru PS3 si sunt epice. Sunt prea bune. Heavy Rain imi aduce aminte de Fahrenheit, cu genul ala de control si poveste (cine stie cunoaste, mai ales povestea are mare impact) si pe langa asta, personajul principal e arhitect deci..:)) trebuie sa il joc cumva. A luat 8.5

19 februarie, 2010

As spune douapunctebara

As spune multe...dar nu vad cu ce m-as alege...scuzati-mi emotiile care sunt imprastiate precum cacatul moale de dimineata dar sunt sub influenta prietenului care ajuta pe oricine sa treaca peste...deci iarasi sunt dezamagit, mare surpriza, ar trebui sa ma obisnuiesc...



Da ma da si care-i problema, a devenit un tabu sa exprimi ce simti, ee na, so what, mai sunt si alte 7 miliarde de suflete pe lume si cateva miliarde care o duc mai rau decat noi, care nu au ce manca si se omoara pe o gura de apa sau un acoperis.

18 februarie, 2010

O zi fericita

Daca m-ar pune cineva sa exemplific cum ar suna o zi fericita, pe ce ritm ar fi, ce melodie ar merge pe fundal..cam asa ar suna.
Daca nu aveti Jon Hopkins in calculator...luati-va!

16 februarie, 2010

Capitalism : A love story

Este un film tipic pentru Michael Moore si nu prea exista multe de adaugat.
Vedeti-l, observati cum cele relatate in film va fac sa va simtiti, acolo, in adancul persoanei voastre, si apoi discutam. Eu m-am simtit revoltat si profund dezamagit. Suntem niste mizerii de fiinte. Suntem slabi, lacomi si dezgustatori. 2012, please do your thing, dude!





p.s. Cati dintre voi ganditi cu burta?

Ce e bun suna belea si azi

Jimi Page!!! Zeul zeilor :D



15 februarie, 2010

Sa facem galagieee!

Eu personal nu il consider nici geniu nici nebun, doar un om normal cu trairile si problemele lui. E bestial.

14 februarie, 2010

My favorite things

Tadam tadam tadam ... pam pam pam ...
Este sarbatoarea iubirii pentru consumeristi. Se dau inimioarea rosii, inele, bomboane, carnati, bere si cuvinte dulci. Este o zi a emotiilor, a sinceritatii
si a lucrurilor preferate. De aceea, eu vreau sa vorbesc despre lucruri preferate.
Unele dintre lucrurile mele preferate sunt: infinitul (mare, rece, cum vreti voi sa fie), lumina, cerul (indiferent de dispozitia lui), apa, plimbarile pe ploaie cand orasul este pustiu, conversatiile fara cuvinte si zambetele ei.

Azi e dragoste, maine...





13 februarie, 2010

Viata ta in poze

Parintii tai si casa parinteasca ...


Prima nota mare ...


Primul prieten adevarat ...


Primul animal de companie ...


Prima bauta cu tovarasii ...


Prima ta gagica ...


Primele haine originale ...


Primul ta masina ....


Primul vot ...


Primul loc de munca...


Prima ta bodega....


Albumul preferat ...


Cautarea vietii tale ...

Garantat 100%

Ideile noi sunt binevenite mereu. O discutie placuta care iti ofera un subiect de gandire.





12 februarie, 2010

Trailere si asteptari

Belea!



Cam putin dar e ok...belea!



I-au schimbat grafica...mare munca..10 ani?! :)) lol



Doar un teaser...asa ca sa stim de el.



Foarte dramatic :)) Kane asta nu mai moare odata?! Gameplay nu dau pentru ca nu e nimic deosebit, multa grafica, galagie pac pac, boom! The usual.

11 februarie, 2010

Neatza chillex

Il subtitlado par la spaniola mexicana i englezo spurcato par la hombre non contenada mierda si si cabron...:))

08 februarie, 2010

Monday night music

Whatever works

Andrei mi l-a recomandat si a fost pe masura asteptarilor. Cu totii stim ca Woody Allen, cel care a regizat acest film, este figura mare ca doar ce s-a insurat cu fata vitrega a nevestei din a doua casatorie. Dar nu despre asta discutam, ci despre Whatever Works. E bun. Bun de tot. Luati-l, urmariti-l, ganditi-va si mai discutam.


p.s. Nu sunt un mare "consumator" de filme si nu am obiceiul de a recomanda, dar pe acest film il recomand din cauza similitudinilor legate de viziunea asupra lumii, cunoasterea eului propriu prin raport cu ceilalti din jur, societatea umana, perisabilitatea emotionala si sentimentala, inutilitatea "telurilor supreme in viata", etc., dintre ideile mele si cele care reies din film. Consider ca pot afirma, in numele lui Andrei, ca si el este de acord cu aceleasi cacaturi.

Underground stuff part II

Deftones, printre favoritii mei. Calitate slaba a imaginii cat si a sunetului, deh nu aveau hd pe vremea aia. Asa ca nu o sa insist foarte mult dar merita trecute in revista. Criticii isi pastreaza un loc special cand vine vorba de ei, cunoscuti pentru stilul deosebit care nu se mai regaseste la nimeni sau nu a reusit nimeni sa para a ei. Soundul de metal/ alternativ/ experimental al unei singure chitari, un bas acolo pe undeva, tobele sunt pe sistem 'bagamiash' iar vocea care trece de la soapte subtile si calme la tipete tipice - defscreams- ce au o lirica poetica si mistica cu mai multe intelesuri. E belea! :))

Prin 1994, o melodie care nu figureaza pe nici un album oficial, de pe vremea inceputurilor.


Embeding disabled by request!...fuckers
Bored 1994

Copii nu va drogati! :)) asta e prin 96


97..


Si acum au pasit in lumina..lol. Basistul e in spital, asta e de umplutura, pe 27 aprilie vine album nou:D

07 februarie, 2010

Metal will never die!

Am uitat sa mentionez ca pe la finele anului trecut s-a lansat Brutal Legend...my bad :D Despre ce e vorba: metal, rts, rpg, action, gore. I'm in! Nota 8.5, acceptabil dar din pacate doar pentru console :(

06 februarie, 2010

Dezamagire

Dupa atata investitie in design si concepturi a iesit nota 6.5...:))))) tipic EA, deci EA sux! Pacat.

04 februarie, 2010

Sunny sun sun's sun





Nu-i asa ca este frumos? Da bine in poze, bine de tot. E si normal, tinand cont ca este in floarea varstei la doar 4,6 miliarde de ani. Are si toate atuurile succesului. Este subtirel cu doar 2.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 de kg si este bine proportionat cu un diametru de 140.000.000 de km si un volum de 1.400.000.000.000.000.000.000 de km cubi. Acestea sunt dimensiuni care starnesc invidia in oricare top-model. Si pe deasupra mai este facut si din hidrogen si heliu. Ce combinatie senzuala! Iar el este cu adevarat HOT caci are o temperatura 15.700.000 de kelvini. Ce sa mai incolo si incoace, este tare de tot.

B-l-u-e-i-n-f-i-n-i-t-y


Suntem doar un punct microscopic intr-un Univers a carui expansiune isi mareste viteza continuu. Spatiul se dilata, iar timpul odata cu el. Timpul nu are forma, nu are gust, nu are textura si nu are nici miros. Si cu toate acestea il simtim in preajma noastra, la fel cum simtim cele trei dimensiuni care ne sunt atat de familiare.
Infinit, intuneric, intrebari, Chet Baker si ceva mai putin timp. Atata ne-a mai ramas.

03 februarie, 2010

Kin-et, ic

01 februarie, 2010

Amnezia

Imaginati-va viata asa cum o traieste acest individ. Absolut fascinant de trist.

p.s. Dati de la minutul 1:20.

Argh! Bah! Fash! Fleoshc!

Este luni seara. Afara este intuneric. Am de invatat. Sunt sictirit. Stiu ca si tu ai de invatat. Toti avem de invatat. Invatarea este un fenomen la fel de lung ca viata. Dupa moarte mai inveti? Inainte nu cred ca am invatat ceva. Nu conteaza. Urmeaza pauza mult asteptata. Pauza si Art Tatum rupand clapele. Sa-l auzim.

Esti un vierme...roz