29 iunie, 2010

20 de ani...

..mai vine inca unu.

27 iunie, 2010

Duminica...chillex

26 iunie, 2010

O stare de...

This is fucked up...weekend placut.

25 iunie, 2010

FUGI!!!

Porcule care esti. Ai unde sa te ascunzi?

24 iunie, 2010

Ultima data cand am fost imparat roman....




.... eram mai barbos si mai latos. Asa se purta pe atunci. Lumea zice ca am fost de treaba ca imparat: am creat o stare generala si aparenta de pace, am ordonat masacrarea a aproape 600.000 de evrei pentru ca s-au rasculat sub conducerea lui Simon bar Kokhba, am scris filozofie, am incurajat arta, am tinut orgii monstruoase, am avut relatii homosexual cu un sclav caruia ii scriam poeme de dragoste si dupa moartea lui l-au deificat, etc. Ahhh, suna bine nu?! Sa vedem ce reusesc in existenta asta ...

23 iunie, 2010

Descoperiri

Am aflat si eu de baietii astia de la ISAN printr-un simplu click de link si mi s-au parut foarte tari asa ca am cautat goagalul de date si cu un mare noroc am gasit toata muzica lor pana astazi intr-un torrent ^_^ lucky me. Au un stil ambiental/ chillex bazat pe sintetizatoare, foarte bun pentru atmosfera sau relaxare sau de ce nu pentru zile ploioase ca azi. Las si un link catre site-ul lor oficial, mai gasiti si pe acolo niste stuff-uri, cine vrea mai mult sa scoata un CD la mine :P

LINK

Asa deci...am informat lumea, eNjoy the sound!











19 iunie, 2010

Respiro de seara

Pauza de aer. Sa nu uitam sa respiram. Cand noaptea se apropie devine din ce in ce mai greu, cateodata este sufocant...dar vine dimineata si totul devine o uitare. Cum este posibil? Sa fie un miracol blestemat? Cine are dreptul la asemenea miracole? Cine hotaraste? Prea multe intrebari..muzica vindeca mai usor.
n_n

17 iunie, 2010

Ce?! Dupa dealu' ăla îi stâna noastră de gorile!

Vreti gorile? Eu vreau o gorila. Mi se par niste animale incredibile cu postura lor inconfundabila.
Vine sesiunea si imi este lene sa invat. Eu vreau pe dealul baiatului asta. Au vin de mango, narghilea cu aroma de somon, salata de fructe subterane si friptura de papadie.
Au si reduceri pentru studenti. Te duci, lasi un vis la amanetul din incinta stanii, primesti un voucher de 1000 de Angstromi si apoi te lafai in confortul stanii.

15 iunie, 2010

Iti place SOIA?

Mie da! n_n

"let's celebrate that we don't give a fuck
with the middle finger high in the air"



Uita-te si la nebunia asta..prea tare:))

14 iunie, 2010

[pV]

2 zile/ 16 ore mai tarziu...o casa de vacanta la munte apare de nicaieri.


ps. inca incerc sa imi dau seama cum dracului sa fac sa nu se mai vada textul/ imaginile semi-transparente...html issues :(

11 iunie, 2010

No Distance Left to Run

Am dat in sfarsit de un torrent cu tot dvd-ul cu documentarul de la Blur. L-am vizionat cu cea mai mare placere lasandu-mi o bucata de fericire in suflet...este minunat, cu adevarat o poveste frumoasa ca multe altele, merita. O sa pun ce am gasit (nu merge decat cu link direct..nush de ce, asta avem). Las un link catre torrent poate cine stie va intereseaza (ocupa cam mult pt un dvd..dar asta e). O mai spun odata: minunat! Epic stuff ;) Luati-l ca merita urmarit!

ps. exista si un al doilea dvd cu concertul live ce a avut loc in Hyde Park ;)

DVD torrent AICI!
Video AICI!

10 iunie, 2010

Casiopea - jnapan style

Am mai folosit titlul acesta dar eram asistat de un fundal muzical cu Charlie Paker la saxofon si Miles Davis la trompeta. Acum, il folosesc iar dar cu o trupa din Japan! Acesti veritabili samurai ai funk-ului ridica publicul in ortostatism si coboara blogul nostru preaiubit in epicentrul fenomenului muzical. Mie chiar imi plac. Mananca ei peste crud si sunt modesti la asa si ... asa, dar dau bine in instrumente.
プレザントリスニング!

Seara [mood]

Se leaga amandoua...sooo eNjoy!
Jon Hopkins style n_n



09 iunie, 2010

Trailer

L-am jucat pe primul...mi-a placut pana la un anumit punct (aproape de final) dupa care a devenit enervant...in jur de nota 7.5 merita atunci, mi-au placut personajele foarte mult, mai ales de Lynch (ala chelios si nebun).
Urmeaza 2-ul, din cate am citit promite multe, sper sa apuc si eu ceva.

08 iunie, 2010

Lhabia

eNjoy!
n_n



The lyrics are incredibly cryptic, which is typical of Moreno. This seems to be about prostitution and cocaine, and a young virgin girl who gets addicted and turns to prostitution to pay for her habit. "Sixteen, Olive" indicates she is 16 years old and has olive skin. The line, "Dying of boredom, I'll try it all" explains why most people get into drugs: because they're bored, they want to experiment and liven things up. "It looks and feels great, but look at what it's doing to you, that's OK, look at how it feels" says that with any substance (or prostitution), abusing something fun can turn it into something undesirable. The depths of binges are terrible and the only thing you can think of is how stupid you are, and what you're doing to yourself, but as soon as you give in and get back on, you can't imagine being without its effects. (thanks, Nate - Tucson, AZ)

07 iunie, 2010

Se zice "pardon", bai universule, bai

Sa ma scuze pudicimea (persoanele care nu recunosc ca si ele se caca si ca, pe deasupra, cacatul lor miroase naspa), dar suna ca o flatulenta provocata de bautura, cu preponderenta bere de proasta calitate (alde Newmarket* si alde Bergenbou). Sunt groaznic de dezamagit. De ce dracu nu a sunat ca superba balada "Baterie, baterie, foc, foc"? Sau macar ca un pasaj din Geneza, cantat de trei minori de etnie rroma sodomizati de niste neonazisti? E revoltator! E scandalos! O sa dau in judecata pe cineva. Numai Boc e de vina si pentru cacatul asta.
*trad. Oborul Nou

Schimbare

Pentru mine vara s-a dus, nu mai exista, nu ma intereseaza daca ii pasa cuiva sau nu, eu nu mai sunt la fel, nu voi mai fi la fel, nu ma intereseaza de nimeni si nimic, nu ma cautati ma relaxez in lumea mea, singurul loc unde nu ma simt aratat cu degetul, privit dubios sau jignit. Da, sunt trist, intr-un final asa sunt eu, nu mai vreau sa ma ascund sau sa prefac zambete false sau sa ma chinui sa fiu ca restul turmei de dragul momentului. NU! Deschideti ochii si poate o sa vedeti lumea asa cum este de fapt: trista intr-un peisaj melancolic. Eu vad frumusete in melancolie si in linistea momentului. Vad viata in momente scurte in care natura ofera peisaje epice si nu vreau decat sa privesc si sa ma simt bine! Visez de prea multa vreme si m-am abatut de la drumul original si am ajuns in pragul disperarii pentru ce? Totul se va schimba! realitatea este de neschimbat in viata, doar pictura mai reuseste sa ii ofere o alta imagine, nu inteleg de ce se chinuie omenirea sa fie fericita atunci cand nu este nevoie. Poate de dragul vietii? Chiar credeti ca dupa moarte o sa apara in cv-ul vostru lucrul asta? Si sa ma lasati cu prietenii vostrii imaginari, nu am nevoie sa cred in figuri pe sticla ca sa traiesc impacat sau de frica cuiva, aia slabi au nevoie de asta care au creierul inghetat nefiind in stare sa realizeze singuratatea omului. Si sunt sigur ca ala care a scris biblia nu a auzit de dinozauri.

06 iunie, 2010

Zic si eu

Hungry people don't stay hungry for long
They get hope from fire and smoke as they reach for tha dawn

04 iunie, 2010

Asa ca de sfarsit de saptamana...

O melodie ... geniala :) m-a binedispus azi

Land of paranoi_A

Dedic urmatoarea compozitie cacatului in care ne aflam/ romania cu r mic :D
Mai vreti democratie basesciana? Fraierilor :))




01 iunie, 2010

x2

Stiu ca am mai pus-o odata cand a aparut..ce e bun vine intotdeauna de 2 ori (nu e adevarat..stiu) in fine, am reascultat-o si mi se pare prea buna :D Un Pink Floyd modern, un Weird Fishes mai intunecat, un In Rainbows mai sumbru. Oh yeah, o sa fie macel cand o sa apara albumul!