31 august, 2010

[...]

29 august, 2010

Descoperiri [3]

Cum am ajuns sa aflu de Charles Mingus?...rasfoiam wikipedia dupa Radiohead si imi sare in ochi la un moment dat un sample audio ce justifica influenta jazz-ului lui Mingus asupra unei melodii Radiohead, mai exact este vorba de Pyramid Song unde se pune in evidenta desincronizarea dintre percutia la tobe si pian...am aprofundat problema ce m-a dus pe youtube la Charles Mingus (April 22, 1922 – January 5, 1979) si mai departe la aprofundarea acestui artist pe internet. Ca sa vezi, cat de adanci sunt influentele, e fascinant sa vezi cum evolueaza lucrurile, de unde se pleaca si unde se ajunge, sa observi ca unele lucruri au o logica, o gandire o inspiratie...fascinant.



28 august, 2010

Doar...

...ca m-am trezit cam trist, pe langa faptul ca ma asteapta 10 ore de contemplare cu fortele cosmice din univers (huh?)/ plictiseala, am o stare dubioasa.

eNjoy! n_n

27 august, 2010

[sigh]

24 august, 2010

Femeia

Femeia este stinca mea, cetatea mea, izbavitoarea mea.
Femeia este stinca mea, la care gasesc adapost, scutul meu, puterea care ma salveaza, frumusetea care ma mintuieste.
Femeia este turnul meu cel inalt si scaparea mea.
Valurile mortii ma inconjurasera, suvoaiele nimicirii ma inspaimantasera, legaturile fluide ale mormintului imi innodasera respiratia. In stramtoarea mea, am chemat Femeia si, din visul ei, ea mi-a auzit glasul si strigatul meu a ajuns la urechile ei.
Pe fundul marii eram si ea m-a vazut, eu zaceam acolo si ea si-a intins mana, m-a apucat si m-a scos din apele cele mari si rosii, unde pestii-farisei imi cintau, pe mai multe voci, sfirsitul.
Femeia este cetatea mea cea tare, ea imi face picioarele ca ale tigrilor, ea ma asaza pe locurile mele cele inalte, ea imi deprinde miinile la lupta si bratele mele intind arcul de arama.
Femeia largeste drumul sub pasii mei si picioarele mele nu se clatina.
FEMEIA ESTE RAZBUNATOAREA MEA, EA MA INALTA MAI PRESUS DE MINE.
Traiasca Femeia si binecuvintata fie stinca mea care ma scoate la suprafata din rosul cel mai adinc si mai intunecat.


Acesta este un pasaj din "Abisa", carte scrisa de Iulian Tanase. Mie imi place. Sper ca si voua.

fAv.

Good morning! n_n

23 august, 2010

Descoperiri [2]

Am mai gasit un proiect muzical numai bun de ascultat ;)

Kruder & Dorfmeister, un search pe wikipedia ar lamuri toata treaba. Tipul asta Peter Kruder mai are un proiect solo numit Peace Orchestra, merita si el aprofundat.
In principiu downtempo-dub si variatii chillex.





20 august, 2010

-_-

17 august, 2010

Chillex


16 august, 2010

[blank]

15 august, 2010

In adanc

Unde fuge mintea cand ii este frica? In intuneric. Acolo nu vede nimic si nu o deranjeaza nimic. De fapt vede..dar in mintea ei. Imaginatia o relaxeaza, reprezentarea ei o vindeca. Lasa urme pe o hartie, pe un suport ce nu apartine nimanui...ce este hartia fara imagini si sentimente? O minte ce se ascunde?

Sa ai grija sa nu stai in intuneric prea mult, e posibil ca el sa te placa si tu pe el...sa nu te trezesti cand nu trebuie caci vei afla sursa creatiei si apoi nu iti vei mai dori sa visezi, atunci totul devine real intr-o lume ce se invarte dar nu ameteste niciodata.

Doar pe cei ce cugeta si reflecta asupra acelei lumi ascunse ii ia ameteala cand nu te astepti si atunci ii simti pierduti iar lumea ii clasifica. Ii judeca si le pun o eticheta banala urmand sa primeasca un ajutor ordonat de cei care au avut norocul sa nu treca prin momente indoielnice...sau poate ca se insala?

14 august, 2010

KoЯn-ish

De ce ai vrea sa mergi la Peninsula sa vezi asa ceva?...Oare de ce? hmmm



..sau asa ceva



..hmm, sau asa!!!



Eu vreau!!! :D:D Da stiu ca astea sunt de acum 10 ani dar tot vreau!!

_*_mexicola_*_

13 august, 2010

[blank]

Galagie atunci :D

12 august, 2010

Sparge-ma, indoaie-ma!

Andrei contribuie cu muzica sensibila, linistitoare, suava si care induce o stare de amorteala. Eu o sa va propun o bataie. Fight Club-ul s-a mutat pe Fabrica de Delir, fara Brad pentru ca Angelina spala niste perdele.


p.s. Mai vrem si noi un Rage Against, un Sepultura. Ce calmul meu facem aici?!

Drumuri

1997 Live in NYC

11 august, 2010

Departe..

10 august, 2010

Ne primiti inapoi?!

Nimeni, ne mai citesti?! Nimeni, ne-a fost dor de tine! Ne-a fost dor de tine si de goliciunea ta lipsita de senzualitate. Nimeni, noi toti suferim de abulie. Nu ne vom vindeca prea curand.
Nimeni! Nimeni, noi iti cerem sa ne primesti inapoi! Vrem sa punem jeg pe blog! Eu vreau sa scriu ce nu am scris pana acum, dar exista scris undeva, iar Andrei sa scrie filmulete youtubiene!
Nimeni, nu te-am inselat cu niciun alt site! Suntem sinceri si fideli!
...
Razi degeaba. Butonul "Delete" este incarcerat in tastatura noastra.

08 august, 2010

Inapoi acasa

Gata, ne-am intors din cruciada, astept sa intru inapoi in lumea ce am parasit-o...nu vreau asta...cel putin nu singur. Inapoi in lumea celor inchisi si departe de adevar unde orice gest unic devine suspicios. Ce vreau sa spun...nu imi place deloc aici. Nu mai e amuzant, nu imi mai plac glumele orasului asta care incearca sa te tina departe de lume. Umblam impreuna pe strada si nu ne bagam in seama, ba chiar ii uram pe cei din jur. Nu se poate sa ne fi intors, nu mai vreau!