17 noiembrie, 2010

Meltenia, eterna terra nova

Intr-un Univers aproape paralel dar foarte asemanator cu cel in care ne aflam acum, Imperiul meltean devine marea putere a planetei. Vor conduce ei lumea spre absolut? Vor aduce fericire si iubire in lume? Sa vedem.

Episodul 1: Meltenii si gaura neagra

Dupa trei stiri despre violuri cu unelte agricole, crime, maini taiate, masini paradite si vieti traite dupa Legea Toporului, Antirealitatea TV si Parabolica 3 isi taie cu brisca programul pentru a transmite in direct de la sediul secret N.A.S.P.A. o conferinta de presa foarte importanta pentru viitorul Imperiului.
Marghioala, gospodina noastra de mare angajament, se opreste din calcatul ciucurilor de la covorul persan de pe perete si se lipeste violent cu gloabele oculare de sticla incandescenta a televizorului.
In sala de conferinte care seamana foarte tare cu bodega din gara Oltenita, isi fac aparitia patru astromelteni in halate cu buline galbene si se asaza pe taburelele pliante de pescuit ascunse dupa capra de taiat lemne.
Al mai rasarit dintre ei toti, Daniel Patnaudenuvede, baga microfonul in priza, pune Madonna la patefon si incepe sa vorbeasca pe tiganeste despre noua gaura neagra PDL90210 descoperita la sud de Focsani.
Atmosfera din sala de conferinte devine brusc insuportabila. Incep sa sune telefoanele, faxurile si soneriile, aerul se umple de injuraturi si duhoarea de shaorma cu ceapa, se scriu testamente, se face terapie de grup, ce sa mai, lumea se pregateste de dezastru.
In garsoniera ei, Marghioala isi trage poseta neagra in brate si-si mangaie burta si portmoneul. Un vis ii apare in teasta: ea, Petre Roman si o Dacie Sport galbena zburdand pe viitoarea autostrada suspendata catre Focsani, viitoarea capitala a Imperiului meltean.

10 noiembrie, 2010

Mute...math

Am aflat de o trupa noua...poveste lunga cu baietii astia au inceput de la christian-rock sub tutela earthsuit, dupa si-au dat seama ca sunt penibili cu religiozitatea lor, trupa s-a destramat si baietii revoltati au vrut sa arate ce pot. La ce s-a ajuns?
La un rock-alternativ-experimental-psychedelic genial. Oamenii sunt plini de energie si nu conteaza daca au in fata un stadion sau 10 oameni pentru ca performanta e aceeasi.
Nu pot sa zic ca ma impresioneaza prin tot ce fac dar instrumentalele sunt bestiale. Un chillau nebunesc cu intrumente combinat cu un drummer dus cu pluta duce la cea mai tare melodie (dupa mine) de la ei.

Daca incepi cu melodia asta, ziua deja e mai buna :d .

01 noiembrie, 2010

O curva virgina....

Si viata chiar este o curva virgina. O duce masa la ginecolog si ea e virgina. Asta nu inseamna ca nu o suge sau nu o administreaza prin dos. Penibili sunt acei oameni care se ascund dupa vorbe si coloreaza decorul inutil. Se prezinta virgini si neprihaniti dar o iau in gura ca ultima curva de pe magheru. Oamenii nu se schimba, raman perplexi pentru ca sunt incapabili sa faca altceva. Cum mai poti sa ai incredere in oameni cand ei se pisa pe tine doar ca s-au trezit cu fata la pula? In final vreau sa ma pis pe toate curvele virgine cu care am intrat in contact si pentru care increderea mea a fost egala cu 0. Si da aici te includ si pe tine viata pentru ca si tu o sugi in stilul pervers consacrat.
VIATA E UN JOC CU SUMA 0.


Umbland cu ursu' vopsit



Nu o sa comentez despre mitul ursului de plus. Sunt destui baieti care au salarii pentru a face laba cu prezervativul gandindu-se si vorbind despre astfel de probleme. Sunt incredibil de prosti cand se iau in serios si le cerceteaza ei, le bibilesc usor, le gadila cu finete, le sufla in fund sa nu le usture, etc. Sa fim seriosi.
Eu vreau doar sa va arat cat de stanjenit si penibil este Ilie Dobre - un om caruia i-a fost extirpat simtul umorului din pruncia-i in sange - cand este pus intr-un context guvernat de legile bascaliei si ale glumelor proaste. El a venit imbracat la costum, barbierit si frezat, asa cum ii sade bine unui intelectual care a scris 32 de carti, crezand ca il cheama Robert Turcescu sau Marius Tuca la "Vorbe grele" sau "Fotosinteza zilei", si cand colo sta intr-un studio asemanator unei bodegi jegoase cu Mironica si Banciu, acesta din urma imbracat intr-un urs pufos si cafeniu. E clar ca nici macar nu s-a interesat unde se duce. Mare om, mare caracter.