29 ianuarie, 2010

Am cazut sau am fost impins?

Sau poate am alunecat?...

28 ianuarie, 2010

Imaginatia gripa

Am avut aviara gripa. Acum avem swine flu flu. Cu toate acestea de gripa imaginatiei nu se vorbeste nimic si este o boala foarte veche si foarte grea. Ea are o serie de simptome clare: pierderea reflexului pupiliar la nivelul celui de-al treilea ochi, dureri intense resimtite la nivelul capului de serpilian si cozii de macacnean, volubilitate telepatica excesiva, angine la nivelul contului energetic personal continuu perpendicular patrat cubic rotund cald rece mov, etc etc. Domnul din filmuletele urmatoare este un astfel de bolnav. Din pacate pentru el, gripa imaginatiei este intr-o forma avansata si incurabila. Asadar sa ascultam ce are de spus si daca aveti prin preajma o persoana cu oricare dintre simptomele specifice bolii, va rugam sa-l aduceti, de urgenta, la Spitalul nr. 9, sectia Topitorie si Croitorie.




27 ianuarie, 2010

Animalele si muzica

La fel ca si stapanii lor, animalele de companie au preferinte muzicale diverse si uneori chiar extravagante. Dar cu toate acestea nimic nu poate exprima mai multe despre individ decat dansul. Dansul si muzica merg intr-o simbioza aproape perfecta pentru a reflecta eul.



Si piesa de rezistenta aici.

26 ianuarie, 2010

Liftu' lui Mengongu

Ziua se imbratisa cu noaptea, iar vantul batea lenes plimband un cos cu flori de primavara, care miroseau a mar copt, lapte cald cu miere si scortisoara. Blocurile radeau gadilate de sutele de beculete care se aprindea si se stingeau pe burtile si spinarile lor.
Mengongu era in drum spre garsoniera sa cu trei balcoane dupa o zi lunga de fabricat papusi blonde care danseaza conga pe death metal. Prevazator, si-a pregatit cheile de la usa de intrare in bloc inca de ieri dimineata. Ajuns in fata usii de termopan Gealat isi multumi pentru ca a ajuns iarasi acasa cu ambele picioare inca atasate de bazin.
Cheia intra, fara opozitie, in yala si usa se deschise cu un clang! puternic. In scara blocului doua vecine numarau secundele de reclama pana la urmatoarea telenovela. Mengongu saluta politicos si chema liftul. Acesta veni iute si Mengongu se sui in el. Inchide usile acelea vechi si apoi apasa pe butonul pentru etajul patru. Liftul pleca sacadat. Drumul pana la etajul patru paru o eternitate dar Mengongu ajunge si deschide usa liftului.
Iesind din lift observa ca in jurul lui erau multi necunoscuti care-l priveau insistent. Erau imbracati in fel si fel de haine, care mai de care mai colorate si stridente. Un batran chelios cu o teava infipta in plex il intreba foarte amabil:
- Crezi ca ma doare?
- Presupun ca da, spuse Mengongu cu jumatate de gura.
Atunci simti cum totul in jurul sau se misca, necunoscutii izbucnira intr-un ras isteric iar pamantul se cutremura. Mengongu sari in lift si cobora la parter. Tranti usa liftului de perete si fugi rapid afara.
Afara se intalni cu vecinul sau de palier care l-a intrebat ce a patit de este asa de speriat si unde a fost in ultimele luni de zile. Mengongu ii povesti totul dar ramane socat de intrebare:
- Cum adica luni de zile?
- Da. Toti s-au intrebat ce faci, unde esti. Am fost chiar in casa ta cu politia dar nu erai acolo. M-ai spune-mi de batranul acela.
- Pai era chel, destul de inalt, avea un zambet cald si un ras de maniac.
Vecinul se cauta in buzunarul de la palton si scoate o fotografie cu el si un domn.
- Acesta este batranul cumva?
- Da, da, chiar el este! izbucni nevrotic Mengongu.
- El este bunicul meu care a murit dupa ce blocul in care locuia s-a prabusit, acum cateva saptamani, in urma unei explozii.
Mengongu simti cum ochii i se invart in cap si cum sangele ii fugi din extremitati.
Vecinul trecu pe langa el si intra in bloc. Mengongu se intoarse si-l privi. Vecinul avea si el o teava infipta in spate.

KoЯny 2

Am auzit ca brangelina nu mai e :)))) who gives a fuck nu? Exact.

25 ianuarie, 2010

Brb over

Unde .... undee sunntt??? Cine sunteti voi? Bruce Lee de ce poarta hanoracul ala mov? Si tu, Leonardo, de ce te scobesti in urechi cu un stetoscop? Ce loc portocaliu ... Si Luna este un cub transparent ... Zapada?! Cine este acest Zapada? Locuieste in Grivita sau in Zabrauti? Vivaldi si-a spart vreodata capul? Adam i-a propus Evei sa faca un swing cu un cuplu de reptilieni din dimensiunea a 29a? Bateriile 777 au gust de mere acre?
Cate intrebari ... cate dileme ... Oare exista tot la fel de putine raspunsuri?!
Noroace. M-am intors din tabara de schi cu frig in oase, zapada in buzunar si amintiri frumoase in memorie. Daca gasesc rabdarea necesara o sa va povestesc cate ceva dar in orice caz voi pune poze. Ahaha si ce poze!
Si acum un pic de dementa sonora.

Unii au reusit

Altii stau si sufera aici, prinsi in depresia locului, obsnuiti cu toate cacaturile pe care trebuie sa le mananci.
ARTICOL

24 ianuarie, 2010

KoЯny

Go!

22 ianuarie, 2010

In balans

Mi-a luat 20 min sa pun un titlu...ma chinui. Imi place melodia, se integreaza.
Haifaiv maispeis feisbuc blog, oamenii adevarati ii cunosti cand vorbesti cu ei in persoana. Imi pierd energia degeaba si sunt constient de asta, ce aiurea, ma masturbez psihic cumva? De ce imi place sa fac asta? Sa sufar? De unde am invatat eu asta? In fine, buna piesa am mai spus, imi scriu singur, ha! :)) Sunt ok, enjoy! :D

18 ianuarie, 2010

Deftones update

Acum ceva timp baietii au mai dezvaluit doua track-uri noi unul dintre ele este Rocket Skates ce va figura pe noul album Eros cand o fi gata, mai bine zis cand o sa isi revina Chi din coma :(...pana atunci cica lucreaza la alt album cu basistul nou venit. E bine sa aud o melodie mai metal de la ei si sa il vad pe Chino sarind de colo colo si se vede clar ca a slabit mult si acum are energie :D

17 ianuarie, 2010

16 ianuarie, 2010

De prin alte locuri

Chiar asa e:))


Ateliere nu gluma




Expozitie tot tacamul

14 ianuarie, 2010

Underground stuff part I

Stateam eu si ma gandeam...ma gandeam si ma uitam la tv si ma gandeam..ce cacat de muzica peste tot! De unde s-a strans atata rahat?! Nici Vh1 nu mai e ce a fost...mai putin friday rock jukebox si vh1 rock show mai merita atentia (mtv2 nu am avut niciodata...pacat). Cam asta e concluzia mea si mi-am zis, bah cum era pe vremuri..si am hotarat sa cotrobaiesc tube-ul de raritati. De inceputurile trupelor. De underground shit! De acolo de la mama ei de acasa fara editari mainstream. O sa incep cu Limp Bizkit, fara un motiv anume...toate au un inceput. Prin perioada 92 asa dupa grunge-ul Nirvana aparuse moda 'nu metal' asa cu stilul cocosat/ spasmatic de a te zbengui (favoritul meu...vai de nunta mea:)) si sound-ul specific de la Korn...bine zic asta ca o sa vezi mai incolo ca mai toti in perioada aia semanau dpdv zbenguitic. Hai ia si inghite ca face bine. Ah recomand niste casti bune, da bune de tot ca sa ne intelegem.






La asta finalul e prea buna gluma :)) chiar am pus botul :))


13 ianuarie, 2010

Matriculated



12 ianuarie, 2010

Imi vine sa...!!!


Bush - Swallowed

03 ianuarie, 2010

Transmisiune intrerupta


Avand in vedere plecarea tovarashului pe taramuri straine si virgine lasandu-mi pe cap fabrica procalamadu-ma sef pe termen limitat, eu declar vacanta pana la acel termen. Am si eu treburile mele curriculare care nu sunt deloc floare la ureche acum pe final e disperare mare si pe langa asta se apropie sesiunea...Deci pe loc repaus, ne mai auzim cam peste o luna asa cu materiale noi si chef de orice fel. En Taro Adun!

02 ianuarie, 2010

Up up and awayyyy

Chiar daca nu sunt cel mai activ pe aici urmeaza sa-mi iau o vacanta de trei saptamani pentru ca plec la munte cu facultatea. Ce o fi pe acolo, nu stiu. Voi vedea. Pana una alta, va las sa zburati cu Frank.

01 ianuarie, 2010

Neatza!