31 iulie, 2010

Pauza

O sa parasim nava pentru o saptamana. Eu am cam parasit-o oricum, dar ma indoiesc ca plange ea dupa mine. O sa parasim pentru o saptamana ce trebuie sa parasim pentru totdeauna. O sa parasim blogul ca sa ne "combinam" cu o pauza. Sper sa nu intampinam vreo criza de gelozie la intoarcere. Hai ca o sa ne citim singuri in curand!
p.s. Andrei iti spun sigur, sigur ca suntem singuri ca Iona in burta aceasta de blog de apa dulce.

30 iulie, 2010

_/\_analize_/\_

Deci maine plecam la drumetie departe de voi sau oricine o fi acolo (suntem singuri..?) iar din partea mea las asta si atat.

Bai deci imi plac la nebunie versurile pentru ca lasa atat loc de interpretare in orice fel de ecuatie posibila..ca mergi pe strada, ca privesti un copac, ca te gandesti la cineva aproape...lasa loc de interpretari si iti da voie sa..bleeeah ce ma chinui eu sa gasesc cuvinte pentru..cine? wtf, i like this si atat, pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat pe ecran..pa!!! nu vreau sa mai aud de blog sau de cacaturi virtuale!!!! :D



ps. si nu mai analizati pentru ca nu mai aveti timp!

29 iulie, 2010

|>|

No matter what happens now. I won't be afraid because I know today has been the most perfect day I've ever seen.

Nici-un final nu este tragic asa cum nici-un inceput nu este fericit.



epic..

27 iulie, 2010

Chomp on This! [1]

Am pus in decembrie 2009 tot filmul dar se vedea naspa si nici nu cred ca s-a uitat cineva la el...Asa ca o sa pun pe bucati ce consider eu fun to watch...anywayz.




26 iulie, 2010

Trezirea baah!!!

De cand nu am mai ascultat niste rocareala pe aici? :D

24 iulie, 2010

|=_=|

Niste chillex. Imaginea unui apus de soare pe track-ul asta...n_n



Eul liric spune asa:

I want to sleep if you are awake
Still making believe that you aren't at all crazy
And if you don't believe I think you should
You make me so proud
Still you love to think you have always been this way... but you're all wrong
And you only sleep when you've lost cause
Well I still believe that the cause was always me
And if you don't believe I think you should
You make me so proud
Still you love to think you have always been this way
Well I'd love to think you will someday feel the same
And you love to think it will always...always...
If you still believe it wil always be this way... well you're all wrong

ps. belea ritmul la tobe ;)

22 iulie, 2010

|=|_|=|

Dragoste si moarte...nu?



..faina imaginea..vreau si eu acolo, in momentul ala.

21 iulie, 2010

Cade cerul..

..si eu odata cu el.

19 iulie, 2010

Ochi pentru ochi si minte pe datorie ...



















[orgasm]

Liniste va rog, doar observati si visati.
eNjoy! n_n

In statie la Lizeanu

Am crezut eu ca voi gasi vreodata asa ceva? Nu! Dar principiul strutului s-a dovedit, din nou, defectuos. Poza este elocventa. Sentimentele mele sunt scapate de sub control. Ma incearca pe rand: mandria, invidia (ca nu am scos noi acest album) si un fel bizar de teama.
Cartierul, in care am copilarit si locuiesc in continuare, a intrat pe harta muzicala a Universului in miscare. Este acolo sus cu strazile Philadelphiei lui Springsteen, luna aprilie in Paris, seara londoneza si starea mentala a New York-ului resimtita de Carmen McRae.
Suntem acolo unde meritam!!!
Puteti lua albumul de aici.



Acelasi slagar in interpretarea lui Marian Hulpus:

16 iulie, 2010

[blank]

15 iulie, 2010

Critica de arta si de harfa

Voi unde puneti inorogul din viata voastra?

14 iulie, 2010

13 iulie, 2010

Lupii bah!!!

[orgasm]

12 iulie, 2010

Adio, Imparate!

Probabil va ganditi la care "Imparat" ma refer. Va dau doar un indiciu: a castigat de sapte ori consecutiv Turul Frantei (1999-2005). Da, ma refer la Lance Armstrong. Si de ce "adio"? Pentru ca ieri, in etapa a opta a Turului Frantei 2010, The Boss a pierdut orice sansa la tricoul galben. A cazut de trei ori si acest lucru a fost exploatat la maximum de adversari care, fiind condusi de o trena agresiva a celor de la Astana (Navarro, Tiralongo si Vinokourov), au creat o gaura imensa intre ei. Astfel, Alberto Contador are cale libera catre o noua victorie pe Champs-Elysees.
Nu sunt fan Lance Armstrong, dar, plecand de la premisa ca este nevinovat si povestea cu sucul de portocale este o gluma, merita tot respectul pentru ce a facut in lumea ciclismului. Vedeam ieri cum se indrepta resemnat spre sfarsitul cursei si cum nimeni din jurul sau, coechipier sau adversar, nu indraznea sa se uite la el. Toti care erau alaturi de el se uitau la spitele propriei biciclete. Poate uneori ne atasam prea mult de cei care au scris istorie si uitam de cei care o scriu cu noi de fata.

Si mai am un gand: la cat de ambitios este texanul, s-ar putea sa-l vedem anul viitor in sa chiar daca si-a anuntat retragerea.

10 iulie, 2010

Noutati: Them Crooked Vultures

Cautam pe wiki detalii despre Queens of the Stone Age, detalii de genul cand vine urmatorul album...si am aflat ca o sa vina prin 2011 cam asa si citez "Queens' new album is going to sound like "a desert orgy in the dark."" deci belea! Trecand peste asta citeam cum ca fiecare membru din trupa este implicat in proiecte secundare, solistul Josh Homme (se citeste cu accentul pe 'e') ;) are o trupa cica Them Crooked Vultures impreuna cu solistul Foo Fighters/ fostul tobosar Nirvana, respectiv Dave Grohl si basistul de la Led Zeppelin/ John Paul Jones :D deci combinatie mortala, si cica au scos album in 2009..lol!! Search pe torente/ owned ;) Reactii? Epic!!! Hai cautati si singuri, gasiti piesele si pe tube, daca va place Queens o sa va placa si Them Crooked Vultures se aseamana foarte mult.

Mai intai check this out :)))


09 iulie, 2010

Se stie..

Ca eu pun cea mai buna muzica din lume !!! :D
eNjoy!..and don't push the love button n_n

07 iulie, 2010

Splendor in za grase

(Atentie! Urmeaza cliseu) Din seria de mareeee succes si mareee angajament "Mesaje de dincolo de sinapsa", astazi 07.07.2010, va prezentam episodul: 3 cuce la cules de cuci! Sa urmarim episodul si comentam dupa.

(Se aprinde lumina in baie, se trezesc cei care au atipit, Distonocalm si Nurofen [pentru dureri menstruale in randul publicului] sunt distribuite in sala alaturi de un delicios pahar cu apa de chiuveta)
Sunt convins ca v-a placut. Nu vreau sa par misogin dar zicala "Femeile e proaste" si-a gasit piatra de temelie.

O traducere, va rog!

Ti-na-nu-nuum... Andrei este rugat sa-si foloseasca pisica pentru a descifra acest mesaj important pentru tara! Frati, opriti-va! Se trage inca in pisicii matii!?

Do the twist

05 iulie, 2010

Eh...doar niste muzica

Din clipul asta mie personal imi place Pickin' up the change :D

04 iulie, 2010

Fara titlu

Hahaha :)) chiar mi-a placut video-ul asta, foarte amuzant. NYHC belea.

02 iulie, 2010

Ceva de ascultat..

01 iulie, 2010

Dali

Documentar facut in '86 cu si despre el. Unicul. Geniul. Daca va place urmariti pana la capat toate partile.
LINK