30 aprilie, 2011

|>|

29 aprilie, 2011

|>|

...................i put........... the ....shadows............. back into......... the boxes..............

27 aprilie, 2011

Reply tema saptamanii

Ba voi sunteti tampiti? De cand blogul asta a devenit ceva 'serios'? E ceva de fun in combinatie cu o impartasanie. Cand ai chef sa spui ceva dar n-ai cui, bagi aici o depresie, o melodie si te simti mai bine. Imi pasa si mie intr-o oarecare masura daca se uita cineva sau nu dar nu vad in asta o motivatie. Am avut si feisbuc (si o sa revin pe el in curand) e misto si acolo dar e acelasi sentiment de singuratate in final pentru ca una e cand discuti pe mess/ feisbuc si urmatoarea zi cand te intalnesti cu respectivul parca nici nu a avut loc aceea conversatie sau whateva' si alta e cand iesi la un suc, la o vorba orc la orc. E doar un mod de a te elibera fara sa faci mizerie...:)) adica un fel de impartasanie online, draq ii pasa daca s-a uitat cineva aici sau nu. Ma tenteaza sa bag un film porno sa vedem ce se intampla..nimic.

Acest blog exista, nu-l mai analizati, facem ce vrem pe el drept urmare ii dam foc poate de 1 mai :)) Hai inapoi la munca! Viermilor!

ps. si eu chiar ma uit la toate mizeriile de clipuri pe care le puneti, huo! Si bagati draq blogul la status!

Intărirea moralului membrilor blogului

De la un timp, membrii acestui blog au inceput sa pună la îndoială necesitatea acestei activități, intrucât și pe buna dreptate, vizitatorii frecvenți suntem chiar fondatorii respectivului. Din punctul meu de vedere, aceste întrebari sunt nefondate deoarece se pierde din vedere faptul că niciodată "fabrica" noastră de introvertiți nu a fost mult mai mult frecventată și adorată de public...dar asta nu se datorează calitații, ci doar lipsei de promovări. Propun începerea unei campanii de promovare a blogului pentru a scoate acești membrii din starea prin care iși proclamă incompetența forțată.
Așadar, dragi tovarăși, declar oficial startul la maraton. Orice inepție vă trece prin minte,eventual și de calitate o vom promova, printr-un proiect de naționalizare cu deviza "prin noi înșine" , plagiată evident.

Sub nivelul celor doi camarazi , voi posta si eu o melodie cu speranța de a nu fi huiduit.

26 aprilie, 2011

Cu cauzalitatea la blog

Prima temă se dovedeşte un început abrupt şi, din necesitatea introspecţiei, dureros. Eu am făcut blogul acesta, dar cauza, care a determinat acest act de creaţie, este pierdută în sinapsele mele. Aş putea pretinde că m-am schimbat - motiv pentru care nu-mi amintesc - şi acest lucru este adevărat, dar nu are destulă consistenţă ca să pot construi o scuză pertinentă. Pur şi simplu, nu-mi amintesc. Se ridică posibilitatea existenţei unui set de cauze care, prin trecerea timpului, să se fi amestecat într-o ghicitoare indescifrabila.
Putem admite că acolo au fost prezente: aroganţa specifică vârstei, trufia, lipsa unei imagini de sine exacte, plictiseala, prostia şi ignoranţa; ba chiar foarte multă ignoranţă. Astea au fost "atunci"; dar cu "acum" ce facem?! Ce ne mai împinge să deschidem măcar pagina de start?
Eu mărturisesc: prostia. Suntem proşti. Nu ştim ce să facem cu timpul nostru. Pe această cale, fac apel şi la voi, aştia doi care ne vizitaţi, să faceţi cîteva sugestii de hobby-uri, de preferat accesibile din punct de vedere financiar ( deci gagicile se exclud), spre care să ne orientam în mod eficient timpul şi, de pe urma cărora, să obţinem facil satisfacţii.
Aşadar, mai are vreun rost să pierd astea douăzeci de minute, cît am scris un articolaş? De citit nu-mi fac probleme pentru că nu o face nimeni oricum. Nici Andrei şi nici Alex nu cred că citesc ce scrie celălalt; de ascultat o melodie pînă la capăt nici nu discut.
Singura noastră scăpare este să gasim nişte lucruri interesante despre care să vorbim. Trebuie să ne apucăm de scris. Ceva, orice. Sunt bune şi textele puternic depresive, dar şi glumele proaste.
Să terminam cu nimicurile şi să începem cu ceva-urile.
Cînd dăm foc la alea în faţa statuii lui Mihai Eminescu?

post scriptum: Îndrăznesc să pun şi eu o melodie, deşi ştiu că nu o să mă ridic la nivelul lui Andrei.

25 aprilie, 2011

It's all that fucking dubstep shit!

:)) ahahhhaha =)) bun

24 aprilie, 2011

Ai o zi proasta?

Eu unu da, din cand in cand.

23 aprilie, 2011

Aripi picante

22 aprilie, 2011

|>|

|✖|

21 aprilie, 2011

Nishte spartzi

Sa ma gandesc: sa fiu platit sa ma arunc in voia adrenalinei in schimbul banilor, faimei si drept urmare, ceva femei :))

Nu. Categoric poate. Depinde de cateva aspecte care se cunosc daca stam sa ne gandim un pic. In fine eu sunt uimit de aceste evenimente, cand ii vezi pe unii pare asa usor cand de fapt...de fapt. De aceea ma simt penibil ca ma pasioneaza aceasta cultura si nu ma pot ridica la anumite standarde din cauza acelor aspecte pe care le-am pomenit mai sus. Wtf is wrong with me? Nu stiu dar sunt vrajit de cultura asta, as putea sa bat campii mult si bine pe acest subiect dar nu cred ca ar fi ok pentru ca se contracareaza cu ceva...nu stiu exact ce dar simt ca nu ar trebui filozofat acest subiect.

Anywayz. This guys have balls!!!

19 aprilie, 2011

Reforma la blog

Reforma mă urmează de când mă ştiu eu. Nu trece un grup de două sau trei zile fără să aud acest cuvînt. Este obositor şi lipsit aproape de orice semnificaţie. Dracu' să o ieie de treabă că nu am spus trei cuvinte şi am şi ajuns în plopi, precum centrările lui Bănel Nicoliţă.
Vreau să vorbesc despre nişte schimbări care urmează să ne arunce blogul din obscuritate direct pe burtiera de la OTV sau, mai nou, Baricada TV. Nu-l angajăm pe domnul Lorin Furtună şi nu o aducem pe Oana Zăvoranu. Lucrurile sunt mai simple şi mai puţin costisitoare. În plus, colaborarea noastră cu domnul Lorin Furtună ne-ar pune în pericol continuitatea fiinţială şi matricea generică pe care animatorii noştri (peştilian-delfin galben - eu, gorilian-modificat verde - Andrei şi serpilian-luminiferic roşu - Alex) o rulează în C++, chiar acum, sub forma unui program simplificat lumesc fizic.
Aşadar, vom începe prin incendierea, în semn de protest faţă de propria noastră incompetenţă, a unei parţi tipărite din blog. Eu m-am gîndit şi la nişte cîntece patriotice sau de mahala ( Constantin Eftimiu - De eşti supărată, Balada Mareşalului, Taraful Ionel Tudorache - Căpitane de judeţ). S-ar putea să avem un pahar de colivă uitat în frigiderul lui Alex de vreo trei luni. Detaliile vor fi comunicate mai încolo.
Următorul pas presupune introducerea unui nou sistem: unul dintre noi va propune o temă în fiecare săptămînă şi fiecare îşi va exprima opiniile într-un text. Este simplu şi măsoară un grad ridicat de potenţial. Să vedem dacă ţinem pasul.
Ne auzim.

Noutati

Stiu ca nu citeste nimeni ce e aici, in afara de doi, trei omuleti care dau click din greseala sau...ma rog. Deci imi permit libera exprimare fara sa ma simt privit.

Totul mi se pare inutil si ma plictiseste.

Cica o sa printam blogul si o sa ii dam foc, asa ca cine are chef sa rada de nelinistea celor care si-au dat (oarecum) silinta sa faca ceva aici va rugam sa asteptati putin prin zona. Chiar sper sa ne punem pe fapte si sa facem ceva hazliu din asta.

Stay tuned, or whatever..

Imi place sa ascult muzica asa ca mergem mai departe cu obiceiurile de pe aici.

17 aprilie, 2011

The Butcher

Though I lived a lonely life
I was confused
I'm butcher
I feel nothing



...o am pe replay de ceva vreme :x

10 aprilie, 2011

|>|

Great track, o sa va arat mai incolo sursa ;)

Una de duminica

Stiu ca e duminica, pentru multi asta inseamna timp liber/ voie buna/ pe loc repaus. Desi situatia nu-mi prea permite dar dorinta este apasatoare, asa ca imi voi imagina ca sunt in alta parte.

ffffffffffffffvvvvvvvvvv huuuuuuuuuuuuu fffffffffffff shhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhvvvvv fffvvv huuuuuuuuu [sunetul calatoriei]

Si cu o muzica pe fundal va prezint pe unul din favoritii mei, are un stil mai curat ca sapunul. Cand te uiti pare asa usor, cand de fapt nu este deloc, aici intervine acea pasiune si admiratie fata de aceasta exprimare care in anumite monente cu un ambient corespunzator poate deveni poezie, arta. Imi trezeste instant spiritul calatoriei.

talpa, destinatia, actiunea..



Din barlogul cameleonului paranoic va doresc o zi buna..sa fie.

09 aprilie, 2011

A merge mai departe

Inseamna de cele mai multe ori sa inchizi ochi, sa taci si sa acumulezi cele intamplate.

Ignoranta si nepasare .................
.......................Abilitatea de detasare fata de orice
...........Incetarea cautarii unui motiv

Asimilare......................
...........Recunoasterea neputintei..........................
...nu mai cauta cuvinte...

.......cauta in continuare, raspunsul devine plural..
cineva te cauta..

07 aprilie, 2011

Prea mult



Prostia din jur ma afecteaza in asa fel cateodata, incat ma face sa ma ascund in mine, unde totul este asa cum tebuie, asa cum imi place, unde ma simt bine. N-am nevoie de nimeni si de nimic, aici sunt doar eu, impacat..

Sa spui nu cateodata poate deveni o eliberare.

05 aprilie, 2011

|>|

How can I be lost,
If I've got nowhere to go?

I want to sleep..

..if you are awake.
[meserie tobele]

I made it

THE UNIVERSAL SIGH
All can become normal again,
It's what keeps me alive.

03 aprilie, 2011

Raw

Nu tot televizorul e plin cu prostii, ii compatimesc pe cei care se lauda ca nu se uita la tv pentru ca ii tampeste, consider acest lucru o lipsa de rationalitate si logica, nu o sa exemplific..

Ceva intamplator gasit

02 aprilie, 2011

|>|

DEFTONES!!!



Daaa 13 august!!! Can't wait. Thank you Zanga :D Bai in centru ne punem!

01 aprilie, 2011

Who u finna try!!!

apasa 8 :)) fucking hilarious

aCid

bis bis si inca odata :D love it