29 aprilie, 2010

Vara care a fost vara

Bai, unde e prostia aia? ... Am scris o prostie de text saptamana trecuta la facultate dar nu o mai gasesc de nicio culoare. Aaaa, gata! Ce porcarie fara noima ....
<< In timpul noptii fara luna, dar cu un strop de soare si de stele de magneziu, ai visat stanca de granit pe care stateam in fiecare zi a verii aceleia, pe la ora patru, cand vantul dansa un tango excentric in cercuri line si cubice. Nu-ti amintesti exact ce gust avea cerul si cum mirosea dinamica impredictibila a crengilor de brad verde-vesel in cafteala vantului. Nu-ti amintesti ploaia din zilele acelea si cum ne zgribulea mangaierea ei rece, umeda si inocenta. Nu-ti amintesti zambetul jucaus al soarelui de dupa-amiaza. Nu-ti amintesti cuvinte si taceri, priviri si clipe in care inchideam ochii caprui ai mintii ca sa ne descatusam si sa ne plimbam prin abisul multicolor de dincolo. Nu-ti amintesti inclestari trupesti si sarutari ireductibile. Nu-ti amintesti sentimente si simtiri incolore, inodore si insipide.
Nu-ti amintesti de tine si de nimeni, dar de mine iti mai amintesti? >>

27 aprilie, 2010

==ELITE ==

Belea!! n_n

25 aprilie, 2010

Gypsy Tour

Cel mai bestial mod de a-ti petrece timpul, o vacanta sau de ce nu viata in general :)) Daca ma intreaba cineva ce iti lipseste in momentul de fata i-as arata asta si as spune ca vreau o perioada de timp pentru mine, care sa imi faca placere mie, sa fie improvizatie, distractie fara planuri pur si simplu sa o facem, sa traiesc, sa ma distrez. Bag nurca! I wanna skate!!!



Partea a 2-a e...lol :)) Faza cu dushul e foarte buna, merita un brevet:)) ps. ciuleste urechile pe fundal ce muzica e?

22 aprilie, 2010

Adio!


Ieri dimineata, masina familiei timp de 21 de ani a fost sofata pe ultimul drum.
Nu am fost acolo. Tatal meu a dus-o pentru ca el era persoana cea mai indreptatita sa-si ia ultimul adio de la ea. Mi-a spus ca a pornit la prima cheie si ca a mers traznet pe la Universitate, pod Cotroceni, pe deal la Palatul Cotroceni si apoi a prins numai verde pe Iuliu Maniu pana in Valea Cascadelor.
Presupun ca stiti ce este acolo ... Nu vreau sa continui despre ce a urmat pentru ca nu-mi face placere.
Vreau doar sa spun ca este uimitor cate amintiri poate strange un obiect si cum aceste amintiri il pot personifica, ii dau glas, ii dau vointa proprie si chiar capricii. Acum inteleg intr-un fel materialismul si nevoia de obiecte. Avem nevoie de ele ca sa ne amintim, in primul si in primul rand, de noi insine.

20 aprilie, 2010

Tot ce ar trebui sa stii pana acum

Lista suna cam asa:
- nu poti respira sub apa;
- vaca nu are un tuturoi cu manivela de unde curge lapte;
- inainte de lapte a fost vaca;
- ficatul este in dreapta;
- timpul este ireversibil;
- sunt 11 dimensiuni;
- Big Bang-ul are loc si in prezent;
- viteza luminii este un extremum;
- noi nu avem nicio treaba cu viata reala;
- suntem seriosi si muncitori;
- manelele sunt mai "fresh" decat rock-ul;
- noua ne place carnea;
- carnatii de Plescoi nu sunt cancerigeni;
- doua beri sunt mai bune decat una;
- de la whisky iti pute gura;
- lista asta este o porcarie;
- nu te pune cu prostimea;
- astazi este ziua de nastere a lui Adolf Hitler;
- cand ai bun simt, lumea te ia de prost;
- "linia de fund este intre buci, ba!" (citat care apartine unuia dintre profesorii mei mult-iubiti).
In continuare, va rugam sa serviti o manea.

Back again...

Hei...inca o melodie...de data asta de la Bjork, am ascultat-o prin green cand imi faceam la mate deci...putin respect, clipul destul de original,se potriveste cu ce vrea sa transmita asa ca ... give it a try :) toate cele bune!

18 aprilie, 2010

Tot despre $

dar mai funky.

Chillex....

Tot e duminica...si atmosfera de somn,liniste si pace am zis ca melodia asta se incadreaza perfect si cum schiller rulez ... :))

17 aprilie, 2010

15 aprilie, 2010

$_$

Deci patronul unde lucrez eu zi de zi este genul de om care se gandeste numai la bani si afaceri..si carti, cum sa le cumpere mai iefin pentru ca sa le vanda si mai ieftin..in fine. Stateam ieri seara si asteptam metroul si ma uitam asa la oamenii astia la costum gen business cum asteptau ei frumos cu gentuta lor, cu freza aia scurta si aranjata frumos. Si mi-a bubuit capul la melodia asta. Si ma gandeam la omul asta care numai la bani se gandeste, si cand vrea sa vorbeasca ceva cu tine tot despre afaceri e vorba..adica ma ia cu lingurita cand il aud. Hei si mie imi plac banii, wtf! sunt buni, fac viata mai buna:D da' las-o draq de treaba, mai exista si alte lucruri pe lume..

We are the dollars and cents and the pounds and pence
And the mark and the yen, and yeah
(Why don’t you quiet down?)
We’re gonna crack your little souls


14 aprilie, 2010

Metallica vs Panjabi MC mash-up

Am ascultat-o la N0mansland duminica. Tare de tot!

Noutati bune bune :D

Mai intai: Gears of War 3 :D:D



Review Splinter Cell Conviction :>...hmm unreal 2 engine, merge si mie :D

13 aprilie, 2010

Traiectorii sentimentale

Nimic.

11 aprilie, 2010

>_/\_/¯\__/\___/\_/¯\__/\_/\__/¯\_>


n_n

Putin ajutor

Ce plete avea Joe Cocker si ce chelie are acum!

10 aprilie, 2010

Feriti copiii

Se lasa cu dureri de cap :D
Enjoy!
n_n

09 aprilie, 2010

Duet dat dracu' !

Oare Iisus ar fi dat din cap pe melodia asta? Ar fi ascultat-o in Logan? Ar fi folosit-o in locul clopotelor la chemarea la slujba? Hmmm... E Kanye West featuring Iisus sau Iisus featuring Kanye West?

08 aprilie, 2010

This is not here

Aveti rabdare 40 sec..vine si sunetul
CLICK

Comment:
-Hopefully this song becomes reality soon, especially the no religion part, its gotten out of hand. People are getting too old for imaginary friends!

07 aprilie, 2010

Intre zero si doi

Se afla numarul natural unu. Nu unu pe care-l cunoasteti voi ca ati facut armata cu el. Si nici 1+1= 2 (sau 1,6 dupa unele teorii). Unu este pur si simplu unu. V-am bagat in ceata. Nici eu nu stiu ce vreau sa spun. Ascultati si va veti da seama.

Nea Marin

Stiti cine este Amza Pellea. Astazi ar fi implinit 79 de ani. De fapt, chiar acum, pentru ca vorbim de el, si-a implinit varsta. Un gand bun si o reverenta.

Doar..Pixies

Comentarii:

-What happened to music like this...

-right? now music is al pop-ish with no feeling, its all vh1 and mtv's fault

- its not Mtv's fault its hip-hops fault, but a lot of people think that we'r coming out of these last 2 decades of being obssessed with hip-hop and its time for a music revolution, starting in britain..

-sex pistols = 1975
buzzcocks = 1976
ramones started punk. furthermore, stuff like radio birdman and the stooges prior to ramones were pub rock. I'm not taking sides with the yanks or anything, its just the truth. also i don't see the pixies as having a punk sound or attitude, i would see them as having an alternative rock sound and attitude. they defined the genre man, and it's completely distinct from punk.

-the ramones didn't just "start" punk in 74, they were trying to emulate buzzcocks, sex pistols, whole british scene. pixies are so punk too man, they aren't like crust or anything but their sound and attitude is punk as it gets.

-are you crazy?the first album of sex pistols' was in '77, and the first of ramones was in the '76, pixies are not punk, they're in the indie movement, in the eighties

-The Pixies is a band of alternative rock of the 90's
not PUNK
God
punk rock is sex pistols,the ramones,television,iggy pop and the stooges,
but the sound its just a litte punk music
just a little

- music not meant to argue about.
its meant to listen to. and the pixies make that good times so chill out


06 aprilie, 2010

Comentariile de pe net

Eu ma distrez copios cand le citesc. Presimt ca si voi. Gasesc in ele atata inversurnare si convingere incat ma mir ca mai exista atata. Haideti sa va dau cateva exemple.
Pe antena3.ro a aparut o stire care spunea ca Remus Cernea (l-am votat anul trecut pentru presedintie) si-a depus candidatura pentru locul de deputat din colegiul 19, unde le va avea ca adversare pe Teo Trandafir (PDL) si Liliana Mincă (PSD-PC). Sa vedem cateva opinii:
- Din cauza PNL si PSD nu avem noi ce pune pe masa de sarbatori! ei ne fura din banii nostrii! Haideti sa iesim in strada sa ii dam jos, sa ramana numai un singur presedinte, Traian Basescu, iubitul nostru conducator! Forta PDL, Elena Udrea, Buldogul! Cu ei vom ajunge departe, poate depasim Suedia, Germania! Domnule Traian Basescu va iubim din suflet! Liiceanu Aurel, Bucuresti
- Democratie nu inseamna ca PNL si PSD sa manance banii poporului si nici ca acesti hoti si moguli si oligarhi sa ajunga la putere pentru ca roamnii nu-i voteaza! Vrem un singur Partid, PDL si un singur Conducator, pe Presedintele Traian Basescu care nu poate sa ne faca sa traim bine din cauza voastra a celor din PNL si PSD care sunteti dusmanii poporului!
- In mod normal, parlamentul fiind validat deja din 2008, acum cand se elibereaza cate un loc de parlamentar, ar trebui ca Presedintele Traian Basescu sa numeasca deja un parlamentar in locul celui plecat. De ce sa se mai cheltuiasca bani cu alegerile? Presedintele Traian Basescu numeste un parlamentar din PDL pentru ca PDL este la putere si nu se mai pierde vremea cu alegerile, nu se mai face scandal sau bataie, nu s emai cheltuiesc bani! Dar cu oligarhii si cu hotii din PNL si PSD nu se poate intelege nimeni, ei vor alegeri ca si cand romanii ar mai vota cu aceti hoti!

Tot antena3.ro dar despre Boc. Sa vedem:
- O stire la care miticii necivilizati se bucura si rad, pentru ca ei nu sunt in stare de altceva niciodata. Miticii nu-l merita pe Premierul Emil Boc si eforturile pe care acesta le face sa-i scoata din noroi pe mitici si pe moldoveni ca sa-i aduca la nivelul ardelenilor.
- Problema mea e TOCMAI ACEST BOC SI BASESCU care a transformat TARA intr-un calvar! Da, nu ma duc la munca, pana nu o vad PE UDREA, EBA, BOC BASE, ETC in Baragan sapand si carand apa cu galeata din DUNARE! Da, nu ma duc la munca pentru ca ACESTI OAMENI LENESI, GUVERNANTI LENESI, CULTIVA LENEA, PROSTIA SI NU MISCA UN DEGET, STAU PE SCAUNE SI ATAT, NICI MACAR NU CUGETA! Da, nu ma duc la munca pentru ca, poate ai uitat, dar din MUNCA mea, acesti PUTUROSI se distreaza si fac excursii in LUME! Prin tot ce fac, prin aparitiile lor, SUNT EXPRESIA LENEI, NEPASARII si PROSTIEI

Pe libertatea.ro se discuta afirmatia Anei Mariei Prodan: " Nu ma tem nici de Dumnezeu"
- NU TI-E RUSINE SA SPUI ASA CEVA,CINE TE TINE PE PAMANT,ERETICO SI ESCHIMODIE CE ESTI?PACAT CA MAI TRAIESTI ,CONSUMI AERUL DEGEABA ,ARATARE CE ESTI.
- ziaristii nu scriu minciuni. panaramele din show biz sunt mai rau decat ateii
- NU TE JUCA CU CUVINTELE ,TE APRECIEZ FOARTE MULT PENTRU CE ESTI ASTAZI DAR AR FI SUNAT MAI FRUMOS SA SPUI CA DOAR DE D-ZEU TE TEMI NU AI VAZUT IN VIATA TA SA NU POTI REZOLVA UNELE PROBLEME CU TOTI BANI DIN LUME. AI COPIII ROAGATE PENTRU SANATATEA LOR DE D-ZEU NU TREBUIE SA TE TEMI CI DOAR SA-L IUBESTI ,MODUL CU AI SPUS-O PARCA TE FACE MAI MAREATA DECIT D-ZEU

Pe cancan.ro avem un articol despre spovedania Claudiei de la Sexxy( ma cine e asta????)
- Imi vand si casa pentru ea, m-am tinut dupa ea de cand era pustoaica si nu m-a vrut :), pentru ca eram baiat de bani gata si fgurant zicea ea si nu inteleg de ce ,sunt si mai tanar decat turcul cu care umbla si pot chiar sa-i dau ce ii da si asta cu care e.Si acum dupa cativa ani o mai vad intamplator si imi place ,are zambet frumos smecherita ,e dura asa si poate asta mi-a placut foarte ...
- bai mancatiasi eu nu vreau sa aud de spovedit si impartasit in viata mea mai bine se spovedea la mine :))) eu nu fac orgii si asta e buna rau
- pacat ca nu mai face ceva muzica si s-a lasat ,voce are ,frumoasa e dar nu se mai aude cu muzica nimic si pacat,sper ca nu o pierdem si pe-easta se marita la disperarea crizei cum au facut multe si nu mai auzim de ele. Eu nu cred in preoti ,biserici si nici pe gagicamea nu o las la biserica ,chiar daca oricine are mici pacate ,poate ea avea pacate mari de tot,un pacat mare e ca e cuplata cu un ...

Bonus: Prezentarea in limba engleza a candidatului roman la Mister World!

05 aprilie, 2010

Healing Hands

In palmele tale
Stau zambetele mele
Si mai stau mototolite
Lacrimi si ganduri hulite.
Pe degetele tale stau
Sperante si daca vreau
Le sarut incet-incetisor
Ca sa nu le port de dor
Si pe sub pod trece
Timpul in suvoi rece
Unghia ascunde in ea
Farame din luna mea
Iar chipel meu, uneori,
Brazdat de rele si orori
Atins de mainile tale
N-are nevoie de catedrale.

04 aprilie, 2010

La spovedanie 2

Eu: Vreau sa-mi spui si mie numele complet si varsta.
Gabi: Pfff.... Bazilescu Alexandru Gabriel si am 18 ani.
E: Mda. Cand ai fost ultima oara la biserica si de ce?
G: Ce intrebare e asta?!
E: Taci si raspunde!
G: Am fost ultima oara cand am aveam 14 ani. Imi scapa motivul.
E: Ti-a trecut vreodata prin minte sa furi din cutia milei?
G: Cred ca da.
E: De ce, ma, golanule?
G: Pfff.. vroiam sa stiu cum sunt buzunarele pline de maruntis.
E: Ai crezut vreodata ca ai tai sunt extraterestri?
G: Normal ca nu. De unde ai scos-o pe asta?
E: Te-am intrebat pentru ca ai tai au un OZN in parcare. Cum explici asta?
G: Nu e OZN, ma. E Logan !
(Rade el. Rad si eu. Rade si Loganul)
E: Cand ai de gand sa te tunzi?
G: Cand o sa am bani sa ma duc sa ma tund la Darta.
E: Esti fan al genului?
G: Nu. Am o legatura spirituala doar cu personajul.
E: Auzi, am o intrebare arzatoare: Cu ce mana te stergi la fund?
(Se stramba si hahaie) G: Doammnnneee, ce om!!! Cu dreapta.
E: De jos in sus sau de sus in jos?
G: De jos in sus.
E: Cati bani ai la tine acum?
G: 11.50 RON
E: Bunn. Esti bogat! Fii atent. Iti dublez suma. Ce esti dispus sa faci pentru asta?
G: 3 flotari.
E: Slabut. Totusi, e adevarat ca nu poti mai mult de 3?
G: Nu, frate, am tras de fiare. (Isi sufleca maneca) Nu vezi ce brate am.
E: World's Strongest Geek scrie pe tine. Ufff ... Care este relatia cu Bilciu?
G: Nu cred ca avem o relatie.
E: Te simti atras fizic de el?
G: Imi place freza lui de manelist. Totusi, ma simt intr-adevar atras intelectual de el. Ma fascineaza.
E: Apropo, prietena ta este mai desteapta ca tine?
G: Da.
E: Aham. Ia fii antena. Ce preferi: salata de icre sau salata de vinete?
G: Salata de vinete.
E: Animal X sau 3SE?
G: Animal X.
E: Hiena sau Horia Brenciu?
G: Horia Brenciu.
E: Mda. Transmite-le ceva admiratorilor tai.
G: Sa asculte melodia care urmeaza si sa traga seva intelepciunii din ea.

03 aprilie, 2010

Sarbatoare ca in fiecare an..

De 2 ori pe an ne amintim sa fim buni, craciun si acum...ce penibili suntem ca specie, ca in restul anului ne purtam de parca am fi singuri pe pamant...hmmm ce chestie. Prefer o atmosfera constanta, nu imi place sa alternez de la 'bag pwla, te urasc, nu imi pasa' la 'azi sunt cuminte si bun, ajut batranii si ma port normal'...anywayz, pofta mare sa va pice bine, o dedicatie de la mine pentru...tine :)) hai o zi buna, enjoy!

Eu ma car la munca :)) da!!!

02 aprilie, 2010

La spovedanie

Eu: Numele, prenumele, varsta si codul PIN de la card.
L: (Se uita ca mielul la cutit...) Da' ce frate, tu ai cont in banca? Ma numesc Gugulea Lucian si am 21 de ani.
E: Cat porti la pantofi?
L: 40.
E: Dar la sandale?
L: Banuiesc ca tot 40. Pune acolo 40, ce dracu.
E: Daca te intorc cu capul in jos, ce va cadea pe jos?
L: Scame, niste par (nu a precizat de unde anume) si niste matreata.
E: Cand ai fost ultima oara la o spovedanie serioasa?
L: Acum vreo 12 ani.
E: Ti-a placut?
L: Nu.
E: Te-a atins?
L: Da, pe umar, bolnavule!
E: Cand l-ai visat ultima oara pe Ricky Martin?
L: Nu cred ca l-am visat vreodata.
E: Dar pe Basescu Traian?
L: Ba, da, l-am visat acum vreo doi ani. Eram la liceu si tinea discursul de inceput de an.
E: Daca Metallica ar anunta ca toate melodiile lor sunt compuse de Guta, cum ai reactiona?
L: M-as duce la Guta sa-l felicit si sa-i cer un autograf pe frunte.
E: Ce preferi: Guta, Salam sau Doru Necunoscutu? Si motivezi.
L: Salam, clar, pentru ca tine de foame.
E: Ciorba de fasole sau iahnie?
L: Iahnie pentru ca nu am mai mancat.
E: Andre sau N&D?
L: Andre.
E: Balana sau Antoneasca?
L: Balana.
E: E adevarat ca ai un complex foarte dezvoltat legat de superioritatea fratelui tau fata de tine? Te-a atins?
(Imi da o privire de drogat) L: Da. Numai eu il ating cu pumnul cateodata.
E: Ai invatat sa citesti cand erai in clasa a 6-a, ai invatat sa socotesti pana in prezent?
(Rade nevrotic) L: Da, ma, da. Am invatat.
E: Cat face 10+3?
L: 13.
E: Ba, esti dat dracu ma. Cati Gb de porno detii?
L: 0.
E: Dar CD-uri?
(Isi da ochii peste cap si pufaie ca sa ascunda faptul ca socoteste din greu)
L: Am vreo 10.
E: Esti tare. Ce predomina: blondele, brunetele sau cainii?
(Zambeste pervers) L: Blondele. Sunt fan Jenna Jameson. Am toata filmografia ei.
E: Ce aptitudini ai? Defecte ai cu sacul. Aptitudini ai?!
L: Invat foarte repede. Am o memorie extraordinara. Am un Gb de memorie vizuala DDR3. Sunt un grozav, ba, bolnavule.
E: De ce spui mereu ,,bolnavule"?
L: Pentru ca sunt sigur ca interlocutorul este bolnav. Adica, daca eu iti iau acum temperatura, nu o sa fie corespunzatoare.
E: Esti fan Futurama. Ai intretine relatii sexuale cu Leela?
L: Da, frate. In pleoapa aia mare, zemoasa si buboasa. Neepilata ar fi de preferat.
(Ce om .....)
E: Esti misogin?
L: Da.
E: De ce?
L: De fita. Te iei de mine de parca tu nu esti ...
E: No comment. Schimbam subiectul. Care a fost prima injuratura pe care ai folosit-o?
(Se gandeste ... 3 min ... 5 min ...) L: Eram in clasa intai, cred, si am dat un "Da-te in .... ...". Nu-mi amintesc cui si de ce anume.
E: Cand ai descoperit ca poti face si altceva, exceptand pipi, cu chestia?
L: La 13 ani si 20 de saptamani.
E: Iti amintesti ce ai mancat in ziua respectiva? Dar cum era vremea iti mai amintesti?
L: Nu.
E: Pacat. De ce porti caciula aia de Enrique Iglesias?
L: Pentru ca e frig afara.
E: Aham, deci nu are legatura cu faptul ca esti tuns ca un prost?
L: Nu, asta este starea mea naturala.
E: Realizezi ca semeni cu Nicusor de la Braila?
L: Da, si ma simt bini! Mazga! Morena!
E: Ai ceva de transmis faniilor?
L: Sa nu aiba incredere in Emil Boc si in Realitatea TV.
Bonus: