30 septembrie, 2010

Vacanta, te pup! Ne vedem vara viitoare!

Maine incepe anul universitar 2010-2011. Sunt anul II si nu ma simt cu nimic mai destept. Nimic nu ma face sa-mi simt sacosa de rafie, in care imi tin cunostintele, mai grea sau mai voluminoasa.
Vacanta a trecut. Apa a curs pe Dambovita. Este curioasa comparatia dintre timp si apa unui rau. Sunt elemente caracterizate prin curgere. Unii ar completa sau m-ar corecta sustinand ca timpul se scurge. Uneori tind sa le dau dreptate. V-ati gandit vreodata ca poate o molecula de apa, care trece acum pe sub podul de la Cotroceni, a mai trecut pe acolo candva? Apa respecta sistemul ciclic al naturii. Nimic nu se pierde, ci totul se transforma.
Timpul, in prostia lui fascinanta, nu respecta regula. Si-a impus singur niste reguli, unele intelese iar altele nu, pe care le tine cu habotnicie. Nu-l suport. Il vreau mort.
Doamna Maria, va rog, cantati!

Stay Gold

Deci incredibili japonezii astia!!! :D youku.com ruleaza peste youtube frate pentru ca are NOUL VIDEO DE LA EMERICA STAY GOLD!!! wooohoo!!! Bine eu l-am vazut de vreo 2 ori de cum a aparut pe torente :X [props] si sunt uimit ca l-am gasit intr-un fel sa il imprastii mai departe.

Deci...chiar daca nu esti fan scheitareala sau asa, nu conteaza! Este un super film, o productie super nota 10+ merita vazut, are muzica buna, atmosfera...si ce atmosfera! Este fucking awesome! n_n

Dau link ca nu stiu japoneza si nu gasesc butonul de embed :)) Cheers.

!!!AICI!!!

27 septembrie, 2010

Cul

26 septembrie, 2010

Arto Saari

Flip Sorry 2001

25 septembrie, 2010

-_-

Got issues?

24 septembrie, 2010

Korn new

Korn au scos un album nou de curand, asta daca nu stiati deja, si dupa parerea mea este pishat. Clar ca Jon Davis nu mai are inspiratie muzicala, depresie sau furie sau acel ceva nervos care ma incanta in melodii al dracului de rele. Acuma odata faimosi plini de bani si cu problemele familiale rezolvate, de unde sa mai scoti ceva rau, te plafonezi si faci ceva de dragul meseriei...sau whateva. Mai pe scurt nu sunt foarte incantat de noul album, parca ascult o caseta cu muzica pop. Dar pana la urma inteleg situatia, nu poti sa ramai la fel mereu, te schimbi, te maturizezi, etc. deci e ceva normal ca o trupa 'rea' sa se desumfle la un moment dat, deci sunt impacat cu ei :D

23 septembrie, 2010

|>|

Too much

Too bright

Too powerful




Appliances have gone berserk
I cannot keep up...

22 septembrie, 2010

Heath Kirchart

Emerica This is Skateboarding 2003



The song is Shinda Shima by Mellow.

21 septembrie, 2010

psihae_gasm

19 septembrie, 2010

Auditive/ simt

Trupa noua: Tristeza (tristete in spaniola)
Va recomand un playlist pentru zile bune.
Playlist aici!

18 septembrie, 2010

Chillex de seara

17 septembrie, 2010

Aşa, deci ... de la CVT citire!

Făceam curat prin biblioteci şi am găsit un număr din România Mare. Este numărul douazeci şi trei din 9 noiembrie 1990. Ce vremuri! Ce frumuseţe! Ce zăpăceală!
Prima pagină, un citat după Petru Rareş: "Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decât atât!" (chiar îmi place), o poză cu Octavian Goga şi Mareşalul Ion Antonescu, o poezie modestă intitulată "La castelul de Ciucea", scrisă de Justin Ilieşiu, o referire la actualitatea clasicilor cu un fragment dintr-un articol scris de Octavian Goga în "Journal de Geneve" în 1919 şi un articol scris de Corneliu Vadim Tudor cu un titlu cât se poate de sugestiv: "Atenţie la U.D.M.R.!".
Articolul este imens. Vă prezint câteva fragmente din el.
"Niciodată n-aş fi bănuit că România poate ajunge într-o situaţie atât de dramatică: să fie pandită mai mult de pericole interne decât de pericole externe. În condiţiile în care pretutindeni în lume are loc o resurecţie a sentimentului mândriei naţionale, o mai atentă şi mai prevenitoare menajare a demnităţii, a specificului, a tradiţiilor fiecărui stat - la noi drojdia străzii a pus stăpânire pe o mare parte a presei şi agită spiritele în direcţia contrară intereselor majore ale neamului românesc, a intregii noastrea istorii.
[...]
Acum e vremea marilor averi încropite în fugă, pe furate, fiecare ar vinde pe fiecare numai să-i fie bine, să intre şi el în contact cu vreo firmă de ştiuleţi sau balcheuri de prin apus, oricât de mică ar fi, oricât de fictivă, pentru a-şi vinde marfa: iar această marfa nu este altcineva decat el însuşi. La nivel economic, asta se cheamă găinarie, la nivel politic - trădare de ţară. Şi de vină nu este numai şi numai pleava noastră balcanică atât de compozită, cu vreo 7 spiţe de sânge pe lanţul generaţiilor, toţi găgăuţii şi guşaţii, cum le zicea Eminescu, care sufocă ţara asta şi confundă ospitalitatea cu prostia, cu slăbiciunea. Nu credem în puritate etnică totală, nu absolutizăm importanţa elementelui autohton, dar o sumară privire în ograda celorlalte ţări europene ne arată că dominanta într-un stat trebuie să o reprezinte naţionalitatea de bază.
[...]
Ni se va răspunde că în România situaţia e alta, că minoritaţile de la noi sunt venite de sute şi sute de ani, că aici e ţara lor şi n-au unde să se ducă. Perfect adevărat, aici este ţara lor, îi iubim pe toţi deopotrivă, dar cu o mică condiţie, dacă se poate: în excesul lor de grijă faţă de ţara asta, să nu facă să ne simţim noi străini în casa noastră, pentru că atunci nu e bine şi se schimbă datele problemei.
[...] stimaţi minoritari, nu provocaţi marea masa a populaţiei romaneşti, acceptaţi o reprezentare proportională în funcţiile de conducere, nu consideraţi că România este un sat fără câini, pentru că vă inşelaţi amarnic.
[...]
Mai nou se practică şi o formă de şantaj: nu-i deranjaţi pe unii şi pe alţii că nu ne vor mai da nimic, nu vor mai sosi ajutoare - de parcă ne-ar fi dat cineva ceva pe gratis pâna acum, de parcă ar face vreun străin vreun act filantropic, când asta ar însemna pieirea lui ca afacerist, de parcă ar trebui să ne comportăm mereu ca nişte milogi ai lumii, când realitatea e tocmai pe dos, adică toţi au furat de aici de-a lungul istoriei!
[...]
Întorcându-ne la problema care ne frământă, vom spune că tentativa aceasta de fărâmiţare a teritoriului naţional este precedată de încercarea de a fărâmiţa însuşi poporul român. De a-l umili. De a-l aduce în sapă de lemn. De a-l face să coboare atât de jos, fără mâncare, chiar fără apa vitală, încât să ajungă la capătul puterilor şi să spună: << Fie ce-o fi, să ne ia pe gratis, cine-o dori, numai să trăim! >>
[Aici este o lista masivă cu dovezi despre încercările maghiare de a crea o mişcare subterană cu scop terorist si aparatură occidentală. Nu sunt actuale aşa că le evit. Urmează concluzia. ]
Ei nu fac politica statului roman, ci pe aceea a statului maghiar, drept pentru care solicităm din nou forurilor puterii noastre: 1) Desfiinţarea prin lege a acestei organizaţii extrem de periculoase pentru statul român (UDMR); 2) Expulzarea imediată a liderilor săi. Altminteri vom avea mari probleme în viitorul foarte apropiat şi ne este teamă că ceea ce nu vom rezolva acum prin lege şi fermitate naţională, va trebui să rezolve armata cu tunul. Atât Ungaria, cât şi vârful de lance îndreptat spre inima României, UDMR, uneltesc prin toate mijloacele la dezmembrarea statului nostru naţional. Treziti-vă români, patria este în pericol de moarte!"

Vă las să decideţi voi dacă are dreptate. Cu referire la durata în care efectele negative îşi vor face simţită prezenţa, estimarea este greşită. Dar asta nu exclude existenţa reală a acestor probleme şi demersuri.

New stuff

Am mai gasit o minune muzicala. Noul skate video Emerica Stay Gold are pe intro track-ul asta si mi sa parut belea! Asa ca am aprofundat problema...so here it is: Dead Meadow.



si mai multe...





Sunt activi din 1998 primul album a aparut in 2000 si au vreo 5 la activ.

14 septembrie, 2010

Oamenii care cască ochii în oala altora, mi-l deprimă în ciorbă de zarzavat

Aşa sună varianta mea. Serios, chiar simt o depresie serioasă în ciorba ăstora. Norocul meu că am o singură astfel de zonă spre deosebire de animalele noastre de casa care au câte patru.
În dicţionarul veterinarului-marinar amator, apărut în 1458 la editura Curtea Domnească Are Ţepe Noi, ediţie princeps, ele se clasifică astfel: inghinal provă, inghinal babord, inghinal tribord şi, bineunderstood, inghinal pupă.
În aceiaşi lucrare, de deosebită importanţă pentru cultura carpato-ialomiţeano-teleormeană, se recomandă folosirea foarfecei cu patru canini (fig. 1) pentru zona inghinal provă, maşina de tuns cu lame de granit pentru zonele inghinal babord şi inghinal tribord, iar pentru zona inghinal pupă, unde nu se pupă, o cremă depilatoare cu aroma de cremşnit (fig. 2) şi efect calmant.
Eu, personal şi impersonal, sînt de acord cu cele menţionate mai sus, dar cu o completare: înainte să vă apucaţi de treabă şi să tundeţi floacele cîinelui vecinei de la etajul 6 sau bîrsana de pe pieptul lui bărbasu, luaţi-vă în gînd şi-n suflet ce spunea tov. Vladimir Ilici Lenin la întrunirea anuală a frizerilor: Tundeţi, tundeţi, tundeţi!.

p.s. Aveţi grijă şi nu faceţi abuz că ajungeţi ca dăşteptul din figura trei.
Fig. 1

Fig. 2

Fig. 3

13 septembrie, 2010

Oamenii care casca, ma deprima

La fel si cei care se plang dimineata ca le este somn.
Idem feelings with this stuff.
ps. eu nu vrea alta Romanie...as vrea in schimb alti oameni.

11 septembrie, 2010

Marfa noua!

Two girls cast love spells and chase each other through time, space and dimension on a Friday night in their bedroom.

Clip nou de pe albumul nou ;) very psihae-delic. n_n

10 septembrie, 2010

Herbie Hancock la noi, bă!

Da, da. Este adevărat. Vreau să merg. Există vreun amator?!
Dacă vreţi să aflaţi cine este şi ce vrea acest Herbie Hancock, daţi un click aişi.

Sa vedem....

In seara (dimineata) asta avem parte de o premiera, cred. Prima melodie apartinand genului rap si produsa in spatiul carpato-danubiano-pontic isi face aparitia.
Ramane si aici aceiasi eterna intrebare: ce a vrut sa zica artistul?!
Dezbatem dupa ora 03:00 pe teletext si pe chat la b1tv.

08 septembrie, 2010

CEA MAI GAY POZA EVAR, FRATE!

Fara numar pentru gagii astia doi! Sa va dea De Zeeuw casa de piatra, ma fetelor, ma!
Hai lugu-lugu!


P.S. Va pupa Tolea si DD pe popou/r!

07 septembrie, 2010

Random?

Nu chiar. Mi-as dori dar...nu. :) Ce vorbesc aici doar eu stiu ;)

05 septembrie, 2010

Ceva de seara...

...si inainte de luni.

04 septembrie, 2010

Whoa!!!

Badass! Abia astept noul album si eventual un concert pe la noi :D
Ce sa mai spun...e bestial!

03 septembrie, 2010

Se intoarce fiul ratacitor?

Oare? Ma mai gandesc.
Nu am nimic de zis. Nimic interesant in orice caz. Oricum nu am avut niciodata, de ce as incepe acum dupa ce am schimbat primul prefix? Nu, nu. Nimeni nu are nimic interesant de zis. Sa ramanem in nimicul nostru.
Cu riscul de a primi o repriza serioasa de injurii, din partea micului nostru grup de cititori sau ascultatori (nu stiu ce dracu' mai sunteti), o sa postez o farama din muzica doamnei Gabi Luncă.

02 septembrie, 2010

Cateodata...

...simt ca Timpul incearca sa ma pacaleasca, se joaca cu iluzii si imi ofera mici ferestre cu vise ce imi provoaca precum un drog o stare de profunzime eterna in care nu exista nimic real sau ireal, un loc unde totul este asa cum ar trebui sa fie, insa Paranoia ma alunga de aceste sentimente cand nu vreau si ma face sa deschid ochii si sa privesc inainte in fata mea, ma trage inapoi din visuri si ma loveste de pamant, dar nu e cumva totul o iluzie? Cine e de fapt pacaliciul, Timpul sau Paranoia? De ce ma simt prins intr-un joc disputat intre doi fustrati ce nu reusesc sa isi declare dragostea unul fata de celalat? Care este factorul neutru ce priveste de undeva acest joc si de ce nu se implica ca sa incline balanta? De ce se lasa asteptat...poate ca si lui ii plac dramele. Mereu exista un al treilea motiv ascuns care pandeste si isi face aparitia fara sa il simti si pana sa iti dai seama te trezesti pe un drum, te trezesti plasat intr-un vis sau o iluzie. Dar poate ca e mai mult de atat si nu imi dau eu seama sau poate lucrurile sunt simple asa cum sunt si nu ma impac eu cu ideea...de ce oare ne complicam? Ne complicam existenta doar ca sa ne aflam in treaba? Parca prea ne repetam, unu intreaba "de ce" iar celalat va raspunde mereu "pentru ca" si totul se va invarti in felul asta. Oare nu exista o scapare din repetivitatea asta? Eu cred ca da, dar exista un al treilea factor ce se ascunde. Pe el trebuie sa il gasim!