08 martie, 2009

Cuba : Florida pensionarului din mine

Refuz sa cred ca sunt singurul care s-a gandit ce va face la pensie. Stiu. Ma hazardez tinand cont ca probabil nici nu voi ajunge acolo.
Asa am ajuns la Cuba. Da. Cuba. Doar nu credeati ca ma gandeam la vreo Elvetie sau mai stiu eu ce tara semi exotica si deloc erotica. Cuba este "tha shit". Pai ce draq. Avem socialism si partid unic , avem rom bun pentru cardiaci , avem ocean fara albe, avem soare bun la reumatism, avem vin ieftin dar bun din Chile si un beneficiu incredibil de la socialism : asistenta medicala de orice fel gratis. In plus pentru domnii burlaci sunt si o groaza de cubaneze carora mirosul valutei este un fel de afrodiziac. Suta de euro este mai buna ca orice preludiu.
Nu stiu daca mai ai nevoie de altceva. Aaa mai avem pentru fumatori si trabucurile cubaneze.
Cred ca o zi normala ar suna cam asa: te trezesti candva (ideea e sa te trezesti ca altfel ai dat de draq :)) ), bei o cafea braziliana sau un rom (obiceiurile romanesti nu se uita), stai citesti ziarul, te scarpini, mananci ceva acolo o banana, o nuca de cocos; te culci iar, dupa-amiaza iesi pe faleza la jogging, ajungi acasa cu tubul de oxigen in nas si pe targa, pui de un gratar, bei si un vin chilian, scoti tv-ul pe veranda si te uiti la Copa Libertadores si dupa ce iti faci draci ca au pierdut aia de la River Plate, te culci nerabdator pentru ziua de maine.
Eu zic ca sunt decent. Plm. Sa ajung eu in Cuba si apoi vom vedea ce si cum.

Si acum niste poze:





Si cateva chestii interesante:

Un comentariu: