07 noiembrie, 2009

1h 28min si 53sec de originalitate si performanta

Am asteptat momentul si cheful potrivit sa postez/sa impartasesc celor care se invart pe internet si poate dau hop de noi, un concert care merita sa stea alaturi de concertele Pink Floyd, Phil Collins, Led Zeppelin si alti mari artisti ce au dat sens vietii de pe planeta asta si au genrat sentimente intre oameni si au creat relatii si idei, aducand lumea spre noi cunostinte. Astfel de evenimente marcheaza inca un nivel de evolutie.

Oare de ce? va ganditi. Pey cei mai mari artisti de muzica nu ii vedeti la televizor sau promovandu-si muzica frenetic. Ei nu doresc sa fie in centrul atentiei, nu asta e scopul lor, ei doar creeaza muzica si o fac din pasiune adevarata pentru ca pur si simplu asta le place si o simt ca fiind viata. Nu o sa auziti niciodata de trupele astea obscure ca popularism. Doar acei cativa care impartasesc din gura in gura, din familie in familie, prieten la prieten/prieteni. Astfel se creeaza un grup ales si distinct, si constient. Nu e nevoie de machiaje stridente sau de coregrafie pornografica. A fi decent si onest este de ajuns ca o trupa sa ajunga in topul celor buni, care au ureche muzicala, care stiu ce este frumosul, atat de controversat in zilele noastre.

Gata, prea multa poezie. Sincer acuma cand simtiti ca aveti timp la dispozitie si simtiti nevoia de ceva, stati 1h 28min si 53sec si urmariti, nu stii ce se poate intampla. Vizionare placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu