30 mai, 2011

Preferinţele politice ale autobuzului cu numărul 427x de pe linia 133



Mie îmi plac autobuzele ăstora de la RATB. Puncte de referinţă în confort, ele oferă un spaţiu unic de interacţiune umană, interacţiune care uneori are tendinţa să devină supărător de intimă, urît mirositoare şi zgomotoasă. Să tolerezi unele personaje, creaturi, arome, behăituri, hăhăituri, ignături s.a. devine un exerciţiu de tarie şi, uneori, chiar de autocunoaştere.

Şi vorbind de autocunoaştere, gîndul meu pleacă în Tibet. Călugării buddişti sunt nişte măscărici fără cusur. Este firesc că-şi permit să bea apă pe nas în timp ce stau într-un deget dacă ei se antrenează şi locuiesc singuri în creieri de munţi. Eu propun să-i aducem în Bucureşti şi să-i lăsăm să locuiască aici. Poate că cele mai indicate locaţii sunt cartierul rezidenţial Rahova, cartierul rezidenţial Ferentari, cartierul Lacul Tei (Na! Pe ăsta nu l-am facut rezidenţial ca să moară Andrei de oftică!), cartierul Salajan şi, de ce nu, putem să ne gandim chiar şi la Giuleşti-Sîrbi. Mă îndoiesc că ei dacă nu devin bucureşteni (eventual cadavre), o să-i transforme pe cei din jur în călugări şi măicuţe.

Revenim la autobuzul 427x. În mod enigmatic am mers de două ori într-o singură zi cu acest autobuz 427x. Nu am fost impresionat nici de mirosul pestilenţial, nici de stratul gros de jeg de pe scaune, nici de burta gigantică a şoferului, nici de beşinăturile unuia dintre cei doi boschetari care se deplasau grabiţi undeva, ci de un mesaj, scris corect din punct de vedere gramatical, care suna cam aşa: "M.ie Băsescu". Această propoziţie rezultată dintr-o gîndire cristalină şi completă era aşezată pe scaunul de la geam de pe ultimul rînd. Genialitatea aceasta mică mi-a adus în sinapse o întrebare: 427x şi-a exprimat singur preferinţele politice sau este manipulat de mogulii cu belet?!

13 aprilie 2011


24 mai, 2011

22 mai, 2011

Reply Tema Saptamanii II

Eu asta visez, asta pictez..



15 mai, 2011

Tema săptamânii

Visez un somn fără vise.

Scrieţi despre somn, despre vise, despre dimineaţă, despre noapte şi, în general, despre ce simţiţi voi.
Data limită este duminica viitoare.
Cine nu îndeplineşte sarcina trebuie să dea de băut la colaboratori.

|>|

Am pus-o pe fbk recent dar nu a bagat nimeni de seama, mie mi se pare prea tare.

13 mai, 2011

Just chillin'

Probabil ati auzit de trupa,asa ca va scutesc de detalii,london indie rock-pop band...nimic nou. Sound-ul este destul de interesant,phychadelic as putea zice. Care e partea interesanta,printre ei este si asa-zisul Jamie xx , care a facut si un proiect solo, remixand cateva melodii,aducand inapoi stilul de jazz/blues de acum mai bine de 50 de ani al lui Gil Scott-Heron.
Hope to Enjoy.






On

In sfarsit s-a dat drumul la blogger. Problema e ca aveam ieri ceva de scris dar acum nu imi mai vine..nu mai stiu sigur despre ce era vorba, ceva legat de indiferenta studentilor fata de societate si in special de guvernare. Nu are rost sa incep, cu alta ocazie poate.

Weekendu' asta nu cred ca ies din casa, multa treaba, proiecte and stuff. O sa fiu geeky si nu ma deranjeaza :D

Lucrez la doua proiecte simultan, o vila organica la munte si o scoala publica cu 8 clase. Very neat ies toate frumos. Learning new stuff is fun. Mi-am cumparat si o plansa ma gandeam ca poate mai dau o pensula sambata noapte, sa vad daca o sa fiu in atmosfera placuta deci stati cu ochii pe fbk/ blog poate postez ceva nou.

In rest multa muzica. Am cele mai tari casti ever. Le am de mai bine de 6 ani daca nu chiar mai mult, Jwin de firma, nu conteaza se aud belea, au basul curat, big like!

Nu mai pun muzica pe fbk ca nu are rost, publicul nu e pe fir cu mine :)) Eu tot gasesc muzica noua care imi face placere sa o ascult, ma consider un noncomformist la capitolul asta, nu ma incadrez in vreun gen, nu imi plac genurile, poate ca unii si-au dat seama, avand in vedere ca pun si muzica rea si usoara si de-aia de mijloc? Nu stiu vreau sa zic ca mainstream suge, follow your own path.

11 mai, 2011

Zen

Gata, m-am calmat :D

10 mai, 2011

Ce lume!!!

Gizaz motherfucking craist!!! Orasul asta e plin de talibani, orci si hiene. Ma deprima grav oamenii astia. Priviri tampe peste tot, oameni speriati sa nu ii buzunaresti cand te plimbi prin spatele lor..toti ciudatii mi s-au aratat azi. Linia lui 16 e blestemata, cred ca satana se plimba cu el cand face dus-intorsul de la baie.

Copil de puradel care urla, doi retardati vorbesc despre patimile lui dumnezeu si gizaz, unii asculta radio manele, se mai urca si un tzigan ce se dadea ars si vroia bani de operatie...hai sa mori tu. Nu serios, mori! Aglomeratia!!! Imbulzeala aia sictirita, disperarea oamenilor sa nu piarda tramvaiul, sa nu cumva sa plece fara ei! Cati disperati inculti fara valori morale sau orice fel de pretentie principiara asupra vietii. Noi sa fim sanatosi ba bagami-as in ma'ta hai da-te sa ma tin de bara. Nenea miss tzaranul de la tzara care manevra vehiculul nu stia decat tehnica robotului de a porni si a frana drept urmare am lucrat si eu la antebratz cu ocazia asta. Multumesc domnule vatman pentru acest antebrat, daca nu erati dumneavoastra cu acele stopuri si porniri bruste nu mi-as fi dezvoltat muschii la un singur brat.

Uau, si eu trebuie sa fac pe arhitectul sa construiesc pentru oamenii astia, sa ii ordon sa urmeze un traseu printr-un spatiu in asa fel incat sa le fac viata mai usoara si mai fericita. Sa le dau un sens vietii. Eu? Muriti draq cu totii luav-ar satana de craciun, pishatzilor, ma pish pe saracia vostra si pe prostimea care ma inconjoara. Mi se rupe mie pula daca te-ai nascut sarac. BA! Nici eu nu imi permit haine scumpe dar macar le aleg pe alea de bun gust si sa arate bine. Cumperi cu cap. Cine e atat de prost ca dupa ce e sarac mai da si 100 lei pe un tricou. Da-te-n sloboz de aici prostule! Bagav-asi Radiohead pana crapati de durere!!!

Plin de nervi! Sa dea draq sa pun mana pe un pistol cu amortizor, ca ma plimb noaptea pe strada de placere dupaia.

iNdiferent

Conform surselor am luat 6 la schitza deci, ura! M-am bucurat cand am auzit dar nimic altceva. Nu imi arde de nimic, sunt setat sa imi vad de proiecte sa ma vad in vacanta de vara doar cu un proiect restant pentru la anu si jur ca imi voi declara fericirea oficial. In rest totul e cam douapunctebara. E o stare generala care incepe de la drumul plicticos cu tramvaiul 16, drum ce tine aproximativ 30 minute si ma lasa unde e X-ul. Imi place dar ma seaca, sa vad acelasi traseu derulandu-se precum un film.

Bla bla bla, iarasi ma plang aiurea. Multumesc vietii pana acum ca ma mentine cu un loc unde sa dorm si sa imi desfasor activitatile, o masa asigurata si o familie iubitoare. Ce sa vrei mai mult? (stim noi ce). In alte locuri oamenii se chilaresc din orice si n-au nimic. In ansamblu e trist dar cine mai sa sa se uite la imaginea de ansamblu, eh..?

Fericire garla pentru toata lumea!!!

09 mai, 2011

Stres

Cam trist la ora asta..



RAHAT! :/

08 mai, 2011

|>|

07 mai, 2011

SdS

Calitate nasoala, eram pe fuga si imi tremura mana..

06 mai, 2011

Reglementari

Avand in vedere revenirea triumfala pe feisbuc ma gandesc sa folosesc blogul doar pentru scris si update-uri referitoare la mine si viata in general..adica sa fie chiar un blog nu un loc de aruncat muzica aiurea. Ca sa nu ma fac de ras pe fbk o sa arunc aici 'ciudateniile' de orice fel.

Update.

Am intrat in perioada de foc a semestrului, se apropie si sesiunea si restantele si re-re draci si ca sa imi complic existenta pan' atunci mi-am propus sa abordez o idee noua pentru mine la proiectul actual si am ales sa incerc arhitectura organica...in 3d. Mare bataie de cap dar merge, greu dar merge, intr-un final sper sa iasa cum trebuie, tintesc spre un 10 :)) ftw

De povestit nu imi vine nimic interesant in minte asa ca sa nu ma intind la vorba fara rost ne auzim cand oi avea ceva de spus..

Sunt rupt de oboseala - trezit de la 6 - iar maine am schitza deci sunt pe baricade de la 8 la 17, putin probabil sa lucrez ceva azi, de fapt nu lucrez nimic, sunt rupt. Presimt ca o sa imi fac un ceai mai pe seara si ma voi culca. Pentru maine am de gandit o casa de vacanta la munte, in panta..weee poate o visez.