10 mai, 2011

Ce lume!!!

Gizaz motherfucking craist!!! Orasul asta e plin de talibani, orci si hiene. Ma deprima grav oamenii astia. Priviri tampe peste tot, oameni speriati sa nu ii buzunaresti cand te plimbi prin spatele lor..toti ciudatii mi s-au aratat azi. Linia lui 16 e blestemata, cred ca satana se plimba cu el cand face dus-intorsul de la baie.

Copil de puradel care urla, doi retardati vorbesc despre patimile lui dumnezeu si gizaz, unii asculta radio manele, se mai urca si un tzigan ce se dadea ars si vroia bani de operatie...hai sa mori tu. Nu serios, mori! Aglomeratia!!! Imbulzeala aia sictirita, disperarea oamenilor sa nu piarda tramvaiul, sa nu cumva sa plece fara ei! Cati disperati inculti fara valori morale sau orice fel de pretentie principiara asupra vietii. Noi sa fim sanatosi ba bagami-as in ma'ta hai da-te sa ma tin de bara. Nenea miss tzaranul de la tzara care manevra vehiculul nu stia decat tehnica robotului de a porni si a frana drept urmare am lucrat si eu la antebratz cu ocazia asta. Multumesc domnule vatman pentru acest antebrat, daca nu erati dumneavoastra cu acele stopuri si porniri bruste nu mi-as fi dezvoltat muschii la un singur brat.

Uau, si eu trebuie sa fac pe arhitectul sa construiesc pentru oamenii astia, sa ii ordon sa urmeze un traseu printr-un spatiu in asa fel incat sa le fac viata mai usoara si mai fericita. Sa le dau un sens vietii. Eu? Muriti draq cu totii luav-ar satana de craciun, pishatzilor, ma pish pe saracia vostra si pe prostimea care ma inconjoara. Mi se rupe mie pula daca te-ai nascut sarac. BA! Nici eu nu imi permit haine scumpe dar macar le aleg pe alea de bun gust si sa arate bine. Cumperi cu cap. Cine e atat de prost ca dupa ce e sarac mai da si 100 lei pe un tricou. Da-te-n sloboz de aici prostule! Bagav-asi Radiohead pana crapati de durere!!!

Plin de nervi! Sa dea draq sa pun mana pe un pistol cu amortizor, ca ma plimb noaptea pe strada de placere dupaia.

2 comentarii:

  1. Da...apropo de asta stiu ca aveam un profesor sem I de facultate care tot incerca pe noi sa ne convinga ca nu e bine ca toti plecam in afara, ca nimeni nu mai sta sa faca nimic pentru tara asta,ca ei fac eforturi sa ne formeze si noi nu apreciem. Pai pe cine sa apreciezi? Pe toti taranti prosti si inculti care nu dau 2 bani pe tine dupa ce si-au terminat treaba cu tine? Sa stam in tara asta de cacat si sa murim de foame? Bine exagere, ceva sa pun pe masa nu cred ca o sa fie problema,dar sa fim seriosi doar la asta se rezuma viata? Nu toti avem planuri, vise, un respect de sine si un nivel care vrem sa il ajungem? Eu nu vreau sa ma multumesc cu atata. Nu vreau sa am o viata mediocra.Sunt atatia care sunt plini de bani si nu stiu nimic...CUM? Spune-mi CUM!!! prin furaciuni si subterfugii? M-am saturat de asemenea oameni. M-am saturat de tigani, de tarani,de inculti, de mediocritate,sau chiar mai jos. Nu avem respect fata de nimeni si nimic,nu ne pasa de nimic,parca suntem zombii,ne invartim in cerc ca in filmele de groaza.totul e haotic.
    Apropo de pistol...complet de acord nu exista zi in care sa nu existe vreun motiv sa ii urasc.TOTI ma, dar toti sa fie rasi.unde e antonescu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbati voi, ma! Nu-ti convine ca pute in tramvai?! Adu dero si spala. Cumpara un sapun si ofera-l individului nespalat! Nu-ti place ca tiganii sunt needucati? Educa-i tu ! Do something dude!!!!!!!
    p.s. Maresalul se odihneste si nu mai vrea sa fie deranjat.

    RăspundețiȘtergere