03 aprilie, 2009

Pac-Pac sunteti niste oi!

Dupa cele petrecute in ultimele 2 zile m-am gandit din nou serios asupra personalitatii romanului. Ma refer la super mediatizata arestare a lui Gheorghe Becali (nu George si nu Gigi). Sunt uluit efectiv cand vad ca toata lumea il sustine. Pai fira-ti ai draq de prosti ce sunteti voi cu cine tineti ma? Cu legea sau cu infractorul? Pai daca esti Becali n-ai voie sa fi arestat si trimis sa faci nitica racoare? Daca esti Becali esti poleit cu aur si esti declarat sfant? Pai daca esti Becali (sau oricine ai fi) ai dreptul sa-ti faci tu dreptate cum vrei? Pai ce basca mea esti tu ma? Domnitorul Tarii Romanesti? Pai te crezi pe Mihai Viteazu?
Mi se pare un pic inspaimantator faptul ca populatia acestei tari bananiere crede in justitia facuta cu bataia dupa cum ti se scoala si nu in justitia facuta la judecatorie. Este revoltator si in acelasi timp descopera pentru privirea oricarui om cu o leaca de minte ca nu avem justitie si ca romanul inca nu este destul de educat si instruit ca sa respecte institutiile statului. Oricum ar fi sustinerea unui infractor doar pentru ca l-ai vazut la tv sau ca este patron al unei echipe de fotbal este un act de evidenta prostie si imbecilitate. Daca prostia, curvasaraia si pupincurismul n-au fost inventate la noi categoric le-au adus la nivelul de arta.


p.s. Am inteles ca fanii Stelei care-l injurau si-l vroiau la zdup acum il sustin. Daca este adevarat in totalitate (caci media de la noi nu este de incredere) ar face bine sa nu se mai planga ca-l merita cu varf si indesat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu