30 iunie, 2009

Movie Review - SexDrive


L-am vazut acum 2 zile, e o comedie adolescentina de bun gust, de la Superbad incoace nu am vazut ceva mai bun de atat. Ideea filmului cred ca este iubirea combinata cu prietenia. Un adolescent de 18 ani doreste sa scape de virginitate inainte sa ajunga la facultate si apeleaza la internet unde o fata buna se ofera sa il satisfaca. Problema e ca fata e departe si va trebui sa 'imprumute' masina fratelui mai mare ca sa ajunga la ea, in 'sexcursie' se alatura 2 prieteni buni, unu este un mare don juan, da pe spate orice fata si obtine orice fata, nu stiu cum reuseste, tot el fiind cel care il imbarbateaza pe virgin sa duca pana la capat planul. Mai apare si o fata in film, prietena a celor 2, actrita Amanda Crew :x:x:x deci in film arata super, ii sta bine in rolul pe care il joaca, pe mine unu m-a fermecat, m-a facut sa visez. Bine acuma tot filmul e plin de glume bune, am ras de m-am rupt la multe faze. Nu va povestesc ca nu ma pricep, luati-l e bun pentru vara asta. De la mine nota 10.

Ce am pierdut! Limp Bizkit in Bucuresti!

Damn! Ce trist! Trupa mea favorita de pe vremea liceului a venit la mine acasa si eu am ratat evenimentul. Sincer vroiam sa ma duc dar am avut impresia ca vin mai tarziu, nu pe 28.06.2009 o zi inainte de ziua mea. Ce ratat sunt!! Pfff in fine, da doamne sa scoata albumul ala promis de multi ani si sa mai vina odata pe la noi. Acuma ma uit si eu pe tube la eveniment, se pare ca a fost destul de liber (cam 2000 hateri prin zona), ploaia a mers foarte frumos pe atmosfera, ce sa mai, eram in ambianta acolo :D Fuck it, better luck next time. Ah, si trebuie sa recunosc, noile costumatii ale chitaristului Wes Borland sunt bestiale, dar tot mi-e dor de vechiul lui alter-ego. Baaah e pentru hateri only!!! muahahahaahahahaaaaa!!! glumesc, partial, sper sa va placa :)




Le-am ales si eu pe alea 'mai bune'.

28 iunie, 2009

Cum voi arata cand voi fi mare?

Cam asta ma intrebam eu cand eram mai mic. Acuma ca luni se implinesc 20 de ani de trairi, cred ca ar fi cazul sa fac o analiza a situatiei.

Inceput: inainte de gradinita, vagi amintiri (prinse pe casete video) foarte placute, lego, desenam, ma jucam, radeam. Gradinita: ceva nou - prieteni, activitati sociale, activitatea principala - joaca, amintiri la fel de incetosate si la fel de frumoase. Incepe scoala: cam speriat din cate imi aduc aminte, nu prea stiam de ce e nevoie sa ma duc la scoala, din cate imi aduc aminte inceputul a fost cel mai tacut, dupaia a urmat partea frumoasa. Pacat ca a trebuit sa ne desparta.

Intermediar: un nou inceput, de data asta stiam cu ce se mananca. Poate cea mai activa parte a vietii mele dpdv social, clasele 5-8. Prima porecla: cubanezul/cuba. Viata cea mai frumoasa cred ca am avut-o in anii aia. Si acuma mai tin minte numele la 70% din colegi, iar fetzele de neuitat. Ba chiar m-am ales cu un prieten bun din toata gramada, desi eram un grup mai mare de aprox 5, banuiesc ca ne-am uitat, relatiile se racesc, unii isi urmaresc un interes propriu si uita. Uita dar nu dispare. Poate..nu se stie, sper sa fie asa. Liceu inceput: abia recuperat din socul despartirii, nevoiti sa plecam departe unii de ceilalti, fortati sa ne formam noi prieteni, o noua regula se impune: trebuie sa fim tot uniti! O mare frectie! Din moment ce la 14 ani cica se instaleaza pubertatea (moment al vietii in care vocea mi-a luat-o razna mai bine de o luna) sistemul de obliga sa te intelegi cu straini. Cu oameni veniti din medii culturale/sociale diferite. Apare o noua clasificare a copiilor: dpdv muzical. Avem: rockerii, manelarii, rapperii, si cam astea erau cazurile extreme care sareau in evidenta. Esti obligat sa te alaturi unui grup, dar eu nu sunt genul, am fost mereu la gramada sa ne intelegem. Am invatat sa injuram, sa judecam sa uram.

Avansati: liceu, perioada evului mediu d.Chr. Se instaureaza monarhia. Eu sunt cel mai tare restul lumii suge si sunt fraieri. Eu m-am vazut obligat sa ma alatur grupului de rockeri, cum ei erau si sunt cei mai intelectuali din grupurile pamantesti de liceu, acuma intelegeti ce vreau sa spun prin 'intelectuali', sa nu debitam. Foarte influentat de jocurile pe pc, mare gamer la acea vreme, traiam din ele. Perioada evului mediu ziceam, batai, injuraturi, manele, apare cocalarul pe la jumatea secolului, rock-ul se asculta in casti spre scoala, am devanit hater: Limp Bizkit la greu, Metallica, etc.

Pe de alta parte: duceam o personalitate dubla, cea de sportiv de inot de prformanta, se spunea. Porecla: hatz. Acolo eram implinit din nou, prieteni, rasete, fara prejudecati, apa, soare, antrenamente la ora 7 dim toamna pe ploaie 10x100 fluture la 2 min (nurcile stiu de ce :D ), frumusetea vietii, am gravitat de la profesori diferiti, cunoscand caracterele oamenilor (se formeaza subconstientul in creier, cel care incepe sa analizeze, sa inteleaga oamenii). Cum ziceam, cele mai fericite momente ale zilei erau in alea 3 ore cand, faceam ceva important pentru mine, cand comunicam, radeam din nou liber. Concursuri, emotii, excursii, tabere, all the good times again.

Inapoi la evul mediu: tricou cu Limp Bizkit, lantul atarna de pantaloni, cu salupele in picioare, eram un renegat :)) un tampit, un idiot chior. Ceva se schimba la inceputul clasei a 11-a, unii colegi au plecat si au venit altii, mai buni. Am inceut sa ma luminez (nu cu lanterna). Lucrurile s-au schimbat incepand de pe atunci. Cand a venit momentul balului de sfarsit de liceu nu prea eram constient de ce pierdeam, abia mai tarziu am inteles prin ce am trecut. O alta experienta, una care pot spune ca a pus accentul cel mai mare asupra caracterului meu. Nu a actionat direct, ci indirect.

Un nou inceput: hai la facultate, stiam de prin a 11-a unde vroiam sa ma duc: arhitectura, toate zilele petrecute prin casa desenand, din imaginatie, au ajutat la aceasta decizie...cred. Nu la mincu, asta e da-i dracu, mergem mai departe - spiru baby. La facultate e intr-adevar mai frumos, toti venim la scoala cu acelasi scop, e si normal sa ne intelegem asa bine (sa nu mai spun ca suntem cea mai tare grupa din toata seria). Dar, e un dar...lumea nu prea mai vrea sa isi faca noi prieteni, multi nu sunt din bucuresti, si majoritatea au avut alte trairi, si au deja prieteni, multi prieteni, nimeni nu mai vrea sa isi faca prieteni noi cu acelasi entuziasm, in afar de mine, ca duc lipsa. Eh macar cat tine anul scolar atunci cand sunt cu ei ma simt bine, inconjurat de zambete, pareri, idei, sentimente...O sa fie frumos in continuare, sunt abia la inceput.

Acuma e vacanta, lumea e plecata la tara (din pacate eu nu prea mai am rude pe acolo) sau pur si simplu isi petrec timpul cu prietenii lor, eu ce fac? Stau prin casa mai comunic in scris, messenger,citesc ceva, mai desenez, imi fac program de lucru...in casa. Trece timpul, acuma foarte incet, dar cand va incepe din nou...abia astept nebunia! Am facut un foarte, foarte scurt rezumat pana acum, doar nu o sa stau sa discut detalii, deja cred ca v-am plictisit, dar poate va starnesc si voua niste amintiri, detaliile le stiu doar eu si cei cativa prieteni care ma stiu, cum am spus treaba asta cu scrisul pe blog e ca sa imi tin timpul ocupat, si stiu ca cineva citeste ceva. La multi ani mie pentru luni! nu se stie cum imi voi petrece acea zi epica, sper sa fie ceva frumos. O sa incerc sa fiu o persoana mai buna de acum incolo. Va iubesc pe toti, o zi buna.

Un clip frumos, muzica buna, e cu Chevy Chase c'mon :D, actorul comediilor clasice al anilor 80', mie imi place, e fun.

27 iunie, 2009

Fotografia Saptamanii - 1

Noul format al FS va fi publicat ca postare odata pe saptamana.

24 iunie, 2009

Meeting People is Easy

Urmarind trupa britanica de rock Radiohead prin obositorul tur al lumii (dupa succesul din 1997 al albumului 'OK Computer'), filmul este un colaj de video-clipuri, bucati muzicale si dialoguri cu trupa ce au loc in spatele scenei in timpul turului lumii. Ne arata suprasolicitarea grupului in timp ce progreseaza in tur.

Turul lumii, acesta fiind subiectul filmului, a fost recunoscut ca fiind un punct de aspiratie josnic pentru trupa mai ales pentru Thom Yorke care aproape cedase nervos. Asta ar fi trecutul istoric al sesiunii de inregistrare dupa 1999 al urmatoarelor albume 'Kid A' si 'Amnesiac' inspirand un nou stil, sound, si lirici diferite, o schimbare a trupei dupa 'Ok Computer'.

Vocea principala a trupei Thom Yorke, sustine ca 'Meeting People is Easy' e un mesaj de 94 de minute catre oricare trupa nou-inceputa care ar invidia stilul high-fly al trupei Radiohead. Iar mesajul este: 'Don't even think about it'.

Cam atat am reusit sa traduc/rezum acest...film. Postez doar prima parte, asa de impresie, nu ma astept sa va placa si nici sa intelegeti, dar poate vor altii. Daca vreti mai multe folositi youtube-ul, sunt toate acolo :)

Hai si partea a 2-a...nu se stie niciodata.

21 iunie, 2009

Film documentar - O minte geniala

Va recomand sa va asezati bine pe scaun si sa va pregatiti sa urmariti un documentar ce l-am vazut ieri pe TVR2 accidental, si se pare ca l-am gasit si pe internet numai bun sa arat si la altii.
In loc sa ignorati sau sa spuneti 'bleah' va spun sa va ganditi mai bine, pentru ca ceva mai bun de urmarit in vara asta nu aveti...sa nu imi spuneti ca va place ce aduce Hollywood-ul vara asta : numai sequel-uri, continuari peste continuari, aceeasi poveste, alta actiune, exemple? Terminatul 4 (se produce si partea a 5-a ), Transformari 2, Night la Museum 2, Ala cu busola de Aur 2,....si v-as mai spune dar cred ca ati inteles unde bat, filmele originale trebuiesc cautate in underground, acolo unde reclamele tipatoare nu exista, unde Scwarzennegru nu tipa ca boul cu un M-16 in mana imprastiind multa dragoste si compasiune fata de 'aia rai'...samd.

Inapoi la subiect: filmul prezinta mintea geniala a lui Daniel Tammet un baiat de 20 ceva de ani cu capacitati mentale extraordinare, si se numara printre putinii 50 de savanti din lume. Nu va spun detaliile pentru ca le traduc de pe net si ma simt prost....Vreau doar sa urmariti acest documentar. Sper sa nu aveti probleme cu engleza wtf? e documentar ar tebui sa fie pe intelesul tuturor. Enjoy!

20 iunie, 2009

Catchy song : Ladyhawke - My Delirium

Vazui si ascultai pe VH1 de curand si..mi-a placut:D m-a atins la suflet ce sa zic :)) foarte fain si clipul, efecte frumoase, ce sa mai..imi place.

17 iunie, 2009

Muzica care te f... la creieri

Asa se numeste acest gen de muzica. Electro tehno psyhedelic mother fucking crazy shit music. Nu este comerciala asa ca nu ma astept ca voi viermilor sa o intelegeti. V-as admira daca ati putea asculta melodiile in intregime, dar ma indoiesc de capacitatile voastre. Daca va si place voi aveai un pseudoorgasm intelectual demn de uitat. Sa trecem peste baliverne si sa-i dam drumul lui nenea Surman sa ne bage in "stare" frate. SA SIMTIM MUZICA BA!!!



16 iunie, 2009

Putina magie muzicala

Acest post este un raspuns la toate posturile despre vara, caldura, bere si muzica.
Mie imi place deosebit de mult si sunt convins si ca pe voi va v-a impresiona. Asadar va las in compania celor de la KOOL & The Gang intr-o prestatie live a melodiei Summer Madness. Cheers.

Caldura mare mon cher!

Dap e cald...deja se simte umezeala, mirosul transpirat al degetelor pe tastatura, curul fermenteaza pe scaun in timp ce cooler-ul se lupta cu mentinerea temperaturii cat de cat optime. Caldura sau nu, am mai trecut prin asta in fiecare an deci nu mare surpriza. Lumea se pregateste de bac, altii cu sesiunea incearca sa isi mentina intelectul treaz si rece, ce sa mai e vara fratie! Sa ne vedem cu note mari de trecere si dupaia vedem noi ce urmeaza :)

Luati un suc, asezati-va comozi, luati o gura (la finalul inghitziturii urmeaza 'aaaaaahh'-ul) si bucurati-va de soare.
Si acuma sa dam din cap!!! :))) Sa vina norii! In my own summer.

15 iunie, 2009

Prost, foarte prost...

Dezamagire totala, visez in continuare tot cu capul in nori sunt, ce plm e cu mine nush sunt confuz ce draq, in legatura cu toate ( o fi vreo perioada mai dificila a varstei?...) sa mai zic ca pe 29 mai vine si ziua mea, 20 de ani fericiti intr-o lume trista, macar familia ma iubeste. Da ce va pasa voua cititori de rand? vreti show, hai sa facem show!

Dar nu azi nu sunt in toane bune, adica am fost, dar nu mai sunt.
Luati si digerati, mie imi face bine, pe voi va zgarie pe ureche.

it's so simple to look at every little thing i do wrong
it's so simple to overlook every little thing i do right

13 iunie, 2009

Nu mai vrem manele....proaste.

Tot eu va deranjez. Ma bag si eu in seama ca imi place.In ultimul timp am ramas uimit de ce asculta lumea in masina, nu!; nu mai accept ca tipul de langa mine cu BMW-ul(big mexican woman) a carei toba se taraste pe jos de cel putin o luna sa asculte....manele nu se numesc ca ar fi o insulta chiar si pentru ele, asculta CEVA. Pe de alta parte ,eu, ca tot omul stau la semafor(cand imi aduc aminte) si ma relaxez cu putina muzica de calitate, nu ma grabesc ca daca fac asta ajung mai devreme si inseamna mai multe de facut.
Si cam asta ascult.

Buenas...dias?



Salut ,salut sunt nou aici si o sa postez pentru prima data, asa ca nu sariti pe mine daca nu e prea reusita.Si incep cu ce imi place mie mai mult: muzica si bere buna.
Si unde se intalnesc amandoua?In Curtea Berarilor desigur. Mereu pregatita sa acomodeze un grup de oameni ce adora sa se distreze. Ma refer la faptul ca platourile lor sunt cat o roata de masina iar berea....sa nu mai zic.
O oaza de speranta pentru cei cu apetit mare si degustatori de bere. Ospitalitatea cu care esti tratat este impresionanta, simti ca faci parte din familie. Dar eu mereu mi-am pus o intrebare.De unde scot berea?Raspunsul: sub tejghea este un taram magic de unde izvoraste, dar nu ne lasa sa intram....ai naibii pitici ce stau la intrare, si calaresc hamsteri de 2 metri.=))
  • Daca ajungeti pe Lipscani nu ratati ocazia de a intra si a comanda o roata de bere, 11 halbe de o,5(sper sa nu citeasca multi ca nu o sa mai avem noi locuri).

Morala - Don't get any big ideas They're not gonna happen

Don't get any big ideas
They're not going to happen
You paint yourself white
And fill up with noise
But there'll be something missing

Now that you've found it, it's gone
Now that you feel it, you don't
You've gone off the rails

So don't get any big ideas
They're not going to happen

You'll go to hell for what your dirty mind is thinking

Ce spuneti? La ce va duce gandul? La nereusite? La lucruri ce nu se vor intampla? Sau se vor intampla? Asa e, exista idei marete in lume daca e sa o luam asa...masini ce merg cu apa si elimina O2, energie alternativa ecologica pentru mase (orase), presedinti ce se vor a fi schimbarea, samd...dar nu se vor intampla corect?
IDEILE MARETE NU SE INTAMPLA!
Sau poate sa fie pe plan sentimental...tii la cineva? un prieten, dar nu poti sa ii spui? iti faci idei, vise despre voi doi cum ar fi sa fiti impreuna...in vise toata lumea e fericita, te simti gol doar cand te gandesti la ea/el. Cum sa ii spui? Despre ideile tale marete de a salva lumea de a o face mai buna, impreuna? hum? Eu personal da, sunt un visator, de aceea ma si simt asa de naspa cateodata...nu mai bat campii, ati inteles ideea in masa, si blogul a luat o pauza prea mare de MINE :))
Oamenilor ascultati muzica, ganditi-va si la versuri (sa nu explodati), clipul e funny. SI NU MAI PREJUDECATI OAMENII!! in afara de tzigani, ei pot sa moara toti in masa, i don't care:|
Sa nu plangeti.

07 iunie, 2009

Vorbe II

O portie noua de cuvantari oarecum prostesti.

- Cel mai apropiat lucru de absolut la care avem acces nu este cunoasterea, ci iubirea.

- Dumnezeu nu ne-a dat aripi ca sa invatam sa iubim.

- Omul este intr-o cusca a carui dimensiune este stabilita de religie, politica, anturaj si propria sa persoana. Alegeti dimensiunile la cusca.

Radiohead - Thumbs Down + Entanglement [Full 3 Hours]

Yup, Radiohead again :D Nu aveti scapare..muahaha!! Ce am gasit eu acuma, pe mult iubitul 'buff' al blogului, Youtube, e ceva extraordinar de magnific si minunat (m-am spart in figuri :)) ) Deci il pun la vedere aici pentru ca are 3 ore oameni buni!!! Va place sau nu, credeti-ma e o experienta muzicala deosebita in astea 3 ore. O sa pun ce a pus si uploader-ul AustinBrock cel mai tare uploader pe care il are iutubul, numai performante de o minim o ora are pe acolo, deci o sa va stresez si mai tare :))))
Si aici desfasurarea actiunii :
-----Entanglement------
1:00 to 7:45 - Thom on decks
8:00 to 11:50 - Unravel cover (Bjork)
11:50 to 17:30 - Chalkboard writing
------Thumbs Down------
18:25 to 23:40 - Bodysnatchers
26:25 to 42:30 - Thom on the decks again
42:25 to 44:30 - Se7en skit
45:00 to 47:45 - Thom/Jonny - Faust Arp (in a field)
48:00 to 52:40 - The Headmaster Ritual cover (The Smiths)
55:00 to 1:19:05 - Ed on the decks (1:07:52 lol Thom!!)
1:19:05 to 1:20:30 - Thom on mic (glimpse of Jonny)
1:20:40 to 1:24:50 - Jigsaw Falling Into Place (music video)
1:25:30 to 1:31:00 - Reckoner
1:31:10 to 1:32:20 - Random car park video
1:34:20 to 1:40:40 - Jonny on the decks
1:40:40 to 1:50:30 - Colin on the decks
1:50:30 to 1:51:40 - Jonny making music with his machine
1:51:40 to 1:54:10 - Ed's poetry
1:55:30 to 1:59:35 - Ceremony cover (New Order)
2:02:40 to 2:05:05 - Se7en skit (again?)
2:05:05 to 2:07:32 - Thom and Adam Buxton chatting
2:07:32 to 2:32:00 - Phil on the decks
2:32:00 to 2:33:00 - Thom on mic (again)
2:33:10 to 2:37:10 - Unravel cover (Bjork)
2:37:15 to 2:40:25 - Colin on decks (2:38:50 lol Phil :))
2:42:00 to 2:49:05 - I Might Be Wrong
2:49:10 to 2:50:05 - Lying mouth
2:50:10 to 2:54:50 - Videotape (Thom)
2:56:15 to 3:04:19 - Rewinding the video

Nu fac nimic altceva decat sa 'imprastii vorba in sat' ;)

05 iunie, 2009

Ambient - Carbon Based Lifeforms

Nu cred ca ati auzit de Carbon Based Lifeforms (CBL) e o trupa din Suedia formata din 2 baieti. Genul ambient - chill. I-am descoperit acum o luna si ceva din intamplare, au 3 albume la activ. Nu va povestesc mai multe, daca va place cautai ca aveti de unde, mie personal imi fac somnul mai usor, si creatia la fel :P :))
Hai enjoy

02 iunie, 2009

Oaza in jungla urbana..sau ghetoul modern Beverly Hills 90210

Phaa! azi de dimmineata dupa ce m-a trezit femeia de la posta (deci sunt cu capsa pusa)..nu stiam cine draq tzipa pe afara...si cand ma uit :





niste phuradei de oameni ce stau la vila in mijlocul ghetoului tei - observati contrastul situatiei - faceau baie. Ceeee dragut! Deci lumea saraca ce sta in blocuri comuniste si triste personalizate la balcoane de fiecare in parte sta si se uita la viluta asta mica (care e frumusica nu zic de rau) si la oamenii ce fac baitza in 'cada' lor personala. Eu nu am nimic cu oamenii aia (desi eu cred ca ei au ceva la cap) dar cum poti sa iti faci o vila de 2 etaje in mijlocul blocurilor, cu o piscina de vara, eu nu as putea sa ma arunc in apa stiind ca sunt privit de clasa muncitoare (muncitoare, muncitoare, dar de unde draq avem noi bani de piese noi pentru calculatoare, telefoane cu touch screen, si o masina, doua). Acuma ce sa zic si eu cam fac parte din categoria asta de oameni "saraci"..adica ce draq vreau sa joc si eu un joc next-gen, sa vad un film cu home cinema, ok si fiind tanar si student imi trebuiesc tzoale nene. Mah dar am realizat de un an incoace ca nu prea ma mai atrag nici telefoanele, nici jocurile si sa mor..am destule tzoale. Nu s-au mai investit bani in fitze de mult in casa asta, poate ca mi-am gasit o preocupare, acuma dau bani pe materiale de desenat, creioane, hartie, markere, exerimentez diferite tehnici de desen, ah si sa nu uit mai arunc banii odata la 3 luni sau chiar 4 luni pe un gel de par sau un fixativ ceva..ceva minuscul, si nu as spune ca esti fitza de dorobanti daca iti faci parul, dimpotriva. Unde ramasesem..ah da ghetoul modern. Pe langa vila asta care nu isi are locul deloc aici (noroc cu copaceii ce dau frumos vara pe gri-ul asta sters si mozolit), au mai aparut precum ciupercile dupa ploaie niste cladiri moderne si albe prin peisaj, sedii de firma, si mai multe, vile multicolore (verde, portocaliu...) deci eu, student la arhitectura (chiar si la spiru, nu conteaza numele scolii sa stiti, ci cum treci prin ea) asa, eu ma gandesc asa: ce fel de arhitect sau urbanist o fi ala care a dat ok-ul pentru asa ceva? Eu nu as putea sa colorez fatadele, intr-un proiect, in culori mai dezgustatoare ca astea, pana si culorile alea comuniste sunt mai frumoase. Si acuma finalul: arhitectii/urbanistii care si-au pus amprenta serios pe zona asta (in care mai sunt si exceptii, cum ar fi niste blocuri moderne foarte frumoase spre Babmoo incolo dar care stau in camp, fara drum) oamenii aia sunt absolventi de-ai lu Mincu taticule, pentru ca ei au varsta si experienta unde isi permit sa isi deschida birouri de arhitectura si relatii de genul. Asa ca nu o sa fac teoria facultatilor "alea bune si alea rele" pentru ca daca tu treci prin 6 ani si la final ajungi sa faci lucrari oribile, parearea mea e ca ma doare fix in cur unde ai facut tu scoala, pentru ca eu sunt mai bun ca tine, pentru ca eu mi-am dat interesul sa iasa ceva frumos la final, nu doar am trantit ceva in fuga ca sa spun 'pfiu, am scapat si de asta', nush nene poate ca eu sufar mai mult de talentul de a munci mai mult - ideea e sa nu iti iei lumea in cap dupa ce faci ceva frumos, caci dupaia esti in cadere libera nelimitata - si ce sa mai zic, astia cu mincu ar fi bine sa isi scoate arfele din cap si sa nu mai mearga cu nasul pe sus, plm toti suntem studenti, toti ar trebui sa ne sustinem si sa comunicam. Dracu sa ii ia pe toti. Oameni suntem toti.

01 iunie, 2009

Costache macelarul & co.

:))nu stiam de clipul asta...v-am spus: uitati-va la Apropo TV in fiecare duminica de la 2 fara 10 pe Protv (na ca fac reclame) e singura emisiune care se mai merita sa fie difuzata la prosTV se rade mult :))