21 iunie, 2009

Film documentar - O minte geniala

Va recomand sa va asezati bine pe scaun si sa va pregatiti sa urmariti un documentar ce l-am vazut ieri pe TVR2 accidental, si se pare ca l-am gasit si pe internet numai bun sa arat si la altii.
In loc sa ignorati sau sa spuneti 'bleah' va spun sa va ganditi mai bine, pentru ca ceva mai bun de urmarit in vara asta nu aveti...sa nu imi spuneti ca va place ce aduce Hollywood-ul vara asta : numai sequel-uri, continuari peste continuari, aceeasi poveste, alta actiune, exemple? Terminatul 4 (se produce si partea a 5-a ), Transformari 2, Night la Museum 2, Ala cu busola de Aur 2,....si v-as mai spune dar cred ca ati inteles unde bat, filmele originale trebuiesc cautate in underground, acolo unde reclamele tipatoare nu exista, unde Scwarzennegru nu tipa ca boul cu un M-16 in mana imprastiind multa dragoste si compasiune fata de 'aia rai'...samd.

Inapoi la subiect: filmul prezinta mintea geniala a lui Daniel Tammet un baiat de 20 ceva de ani cu capacitati mentale extraordinare, si se numara printre putinii 50 de savanti din lume. Nu va spun detaliile pentru ca le traduc de pe net si ma simt prost....Vreau doar sa urmariti acest documentar. Sper sa nu aveti probleme cu engleza wtf? e documentar ar tebui sa fie pe intelesul tuturor. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu