24 iunie, 2009

Meeting People is Easy

Urmarind trupa britanica de rock Radiohead prin obositorul tur al lumii (dupa succesul din 1997 al albumului 'OK Computer'), filmul este un colaj de video-clipuri, bucati muzicale si dialoguri cu trupa ce au loc in spatele scenei in timpul turului lumii. Ne arata suprasolicitarea grupului in timp ce progreseaza in tur.

Turul lumii, acesta fiind subiectul filmului, a fost recunoscut ca fiind un punct de aspiratie josnic pentru trupa mai ales pentru Thom Yorke care aproape cedase nervos. Asta ar fi trecutul istoric al sesiunii de inregistrare dupa 1999 al urmatoarelor albume 'Kid A' si 'Amnesiac' inspirand un nou stil, sound, si lirici diferite, o schimbare a trupei dupa 'Ok Computer'.

Vocea principala a trupei Thom Yorke, sustine ca 'Meeting People is Easy' e un mesaj de 94 de minute catre oricare trupa nou-inceputa care ar invidia stilul high-fly al trupei Radiohead. Iar mesajul este: 'Don't even think about it'.

Cam atat am reusit sa traduc/rezum acest...film. Postez doar prima parte, asa de impresie, nu ma astept sa va placa si nici sa intelegeti, dar poate vor altii. Daca vreti mai multe folositi youtube-ul, sunt toate acolo :)

Hai si partea a 2-a...nu se stie niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu