13 iunie, 2009

Morala - Don't get any big ideas They're not gonna happen

Don't get any big ideas
They're not going to happen
You paint yourself white
And fill up with noise
But there'll be something missing

Now that you've found it, it's gone
Now that you feel it, you don't
You've gone off the rails

So don't get any big ideas
They're not going to happen

You'll go to hell for what your dirty mind is thinking

Ce spuneti? La ce va duce gandul? La nereusite? La lucruri ce nu se vor intampla? Sau se vor intampla? Asa e, exista idei marete in lume daca e sa o luam asa...masini ce merg cu apa si elimina O2, energie alternativa ecologica pentru mase (orase), presedinti ce se vor a fi schimbarea, samd...dar nu se vor intampla corect?
IDEILE MARETE NU SE INTAMPLA!
Sau poate sa fie pe plan sentimental...tii la cineva? un prieten, dar nu poti sa ii spui? iti faci idei, vise despre voi doi cum ar fi sa fiti impreuna...in vise toata lumea e fericita, te simti gol doar cand te gandesti la ea/el. Cum sa ii spui? Despre ideile tale marete de a salva lumea de a o face mai buna, impreuna? hum? Eu personal da, sunt un visator, de aceea ma si simt asa de naspa cateodata...nu mai bat campii, ati inteles ideea in masa, si blogul a luat o pauza prea mare de MINE :))
Oamenilor ascultati muzica, ganditi-va si la versuri (sa nu explodati), clipul e funny. SI NU MAI PREJUDECATI OAMENII!! in afara de tzigani, ei pot sa moara toti in masa, i don't care:|
Sa nu plangeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu