17 noiembrie, 2010

Meltenia, eterna terra nova

Intr-un Univers aproape paralel dar foarte asemanator cu cel in care ne aflam acum, Imperiul meltean devine marea putere a planetei. Vor conduce ei lumea spre absolut? Vor aduce fericire si iubire in lume? Sa vedem.

Episodul 1: Meltenii si gaura neagra

Dupa trei stiri despre violuri cu unelte agricole, crime, maini taiate, masini paradite si vieti traite dupa Legea Toporului, Antirealitatea TV si Parabolica 3 isi taie cu brisca programul pentru a transmite in direct de la sediul secret N.A.S.P.A. o conferinta de presa foarte importanta pentru viitorul Imperiului.
Marghioala, gospodina noastra de mare angajament, se opreste din calcatul ciucurilor de la covorul persan de pe perete si se lipeste violent cu gloabele oculare de sticla incandescenta a televizorului.
In sala de conferinte care seamana foarte tare cu bodega din gara Oltenita, isi fac aparitia patru astromelteni in halate cu buline galbene si se asaza pe taburelele pliante de pescuit ascunse dupa capra de taiat lemne.
Al mai rasarit dintre ei toti, Daniel Patnaudenuvede, baga microfonul in priza, pune Madonna la patefon si incepe sa vorbeasca pe tiganeste despre noua gaura neagra PDL90210 descoperita la sud de Focsani.
Atmosfera din sala de conferinte devine brusc insuportabila. Incep sa sune telefoanele, faxurile si soneriile, aerul se umple de injuraturi si duhoarea de shaorma cu ceapa, se scriu testamente, se face terapie de grup, ce sa mai, lumea se pregateste de dezastru.
In garsoniera ei, Marghioala isi trage poseta neagra in brate si-si mangaie burta si portmoneul. Un vis ii apare in teasta: ea, Petre Roman si o Dacie Sport galbena zburdand pe viitoarea autostrada suspendata catre Focsani, viitoarea capitala a Imperiului meltean.

10 noiembrie, 2010

Mute...math

Am aflat de o trupa noua...poveste lunga cu baietii astia au inceput de la christian-rock sub tutela earthsuit, dupa si-au dat seama ca sunt penibili cu religiozitatea lor, trupa s-a destramat si baietii revoltati au vrut sa arate ce pot. La ce s-a ajuns?
La un rock-alternativ-experimental-psychedelic genial. Oamenii sunt plini de energie si nu conteaza daca au in fata un stadion sau 10 oameni pentru ca performanta e aceeasi.
Nu pot sa zic ca ma impresioneaza prin tot ce fac dar instrumentalele sunt bestiale. Un chillau nebunesc cu intrumente combinat cu un drummer dus cu pluta duce la cea mai tare melodie (dupa mine) de la ei.

Daca incepi cu melodia asta, ziua deja e mai buna :d .

01 noiembrie, 2010

O curva virgina....

Si viata chiar este o curva virgina. O duce masa la ginecolog si ea e virgina. Asta nu inseamna ca nu o suge sau nu o administreaza prin dos. Penibili sunt acei oameni care se ascund dupa vorbe si coloreaza decorul inutil. Se prezinta virgini si neprihaniti dar o iau in gura ca ultima curva de pe magheru. Oamenii nu se schimba, raman perplexi pentru ca sunt incapabili sa faca altceva. Cum mai poti sa ai incredere in oameni cand ei se pisa pe tine doar ca s-au trezit cu fata la pula? In final vreau sa ma pis pe toate curvele virgine cu care am intrat in contact si pentru care increderea mea a fost egala cu 0. Si da aici te includ si pe tine viata pentru ca si tu o sugi in stilul pervers consacrat.
VIATA E UN JOC CU SUMA 0.


Umbland cu ursu' vopsit



Nu o sa comentez despre mitul ursului de plus. Sunt destui baieti care au salarii pentru a face laba cu prezervativul gandindu-se si vorbind despre astfel de probleme. Sunt incredibil de prosti cand se iau in serios si le cerceteaza ei, le bibilesc usor, le gadila cu finete, le sufla in fund sa nu le usture, etc. Sa fim seriosi.
Eu vreau doar sa va arat cat de stanjenit si penibil este Ilie Dobre - un om caruia i-a fost extirpat simtul umorului din pruncia-i in sange - cand este pus intr-un context guvernat de legile bascaliei si ale glumelor proaste. El a venit imbracat la costum, barbierit si frezat, asa cum ii sade bine unui intelectual care a scris 32 de carti, crezand ca il cheama Robert Turcescu sau Marius Tuca la "Vorbe grele" sau "Fotosinteza zilei", si cand colo sta intr-un studio asemanator unei bodegi jegoase cu Mironica si Banciu, acesta din urma imbracat intr-un urs pufos si cafeniu. E clar ca nici macar nu s-a interesat unde se duce. Mare om, mare caracter.

30 octombrie, 2010

Anunt important!

Intelegand situatia delicata in care se afla blogul nostru, consiliul executiv anunta ca in urma reuninii extraordinare din data de 32.13.2010, consemnata prin procesul verbal nr. 0101010110, se vor lua urmatoarele masuri:
1. Tuturor celor care si-au pierdut timp efectiv din viata intrand pe blog sa li se returneze cantitatea de timp investita plus un procent de 10% din aceea suma.
2. Oferirea de posturi libere in cadrul blogului.
3. Angajarea unui facility manager ( de preferat de sex feminin bine conturat - ca sa nu mai spuneti ca suntem misogini) pentru a ne curata praful de pe tastatura, jegul din cap si a ne pune inspiratia in ordine alfabetica. (Cunostintele de astrofizica, criminalistica, patologie ereditara, bucatarie canibalista si algebra abstracta reprezinta un avantaj in vederea angajarii)

Nu va multumim pentru timpul acordat! Serios, chiar nu e psihologie inversa, noi nu va multumim pentru timpul acordat!

27 octombrie, 2010

Viata ca o curva

Te trezesti dimineata si zici ca e o noua zi. Te dai jos din pat, iti bei cafeaua si iesi afara la realitatea de cacat care te inconjoara.Te izbeste faptul ca nu s-a schimbat nimic. Ziua de azi este la fel ca cea de ieri si ca celelalte care le-ai avut de ceva timp si ai ajuns in stadiul in care nu iti mai pasa.Nu iti mai pasa de nimic. Totul este frivol si nesemnificativ.Prostia te inconjoara...si te deranjeaza ca o simti la tot pasul.Monotonia s-a stabilit si nu vrei sa faci nimic in privinta asta...si ce se faci? Aveai ce sa faci?Poate nu,oricum nu mai conteaza. Timpul nu te va astepta sa iti plangi de mila. Incerci sa te convingi ca totul e bine.Totul este bine defapt.Ce s-a schimbat.Tu?!
Poate...poate maine. Mie nu mai imi pasa.

05 octombrie, 2010

pa!

Sunt trist pentru ca nu am cu cine discuta despre asta:



...despre acest sentiment de implinire/ fericire pe care il am de fiecare data cand ma identific cu aceasta muzica si cu aceasta trupa de geniu. Nu am cu cine si tare mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care sa inteleaga. Therefore blogul asta e o plictiseala nu se intampla nimic si mi se rupe de orice. Imi voi pastra sentimentele si descoperirile pentru mine. You want me? Fucking well come and find me.

Imi dau demisia. pa!





03 octombrie, 2010

|u_u|

02 octombrie, 2010

Hai, inapoi la treaba!

Se potriveste...cu tot :)

30 septembrie, 2010

Vacanta, te pup! Ne vedem vara viitoare!

Maine incepe anul universitar 2010-2011. Sunt anul II si nu ma simt cu nimic mai destept. Nimic nu ma face sa-mi simt sacosa de rafie, in care imi tin cunostintele, mai grea sau mai voluminoasa.
Vacanta a trecut. Apa a curs pe Dambovita. Este curioasa comparatia dintre timp si apa unui rau. Sunt elemente caracterizate prin curgere. Unii ar completa sau m-ar corecta sustinand ca timpul se scurge. Uneori tind sa le dau dreptate. V-ati gandit vreodata ca poate o molecula de apa, care trece acum pe sub podul de la Cotroceni, a mai trecut pe acolo candva? Apa respecta sistemul ciclic al naturii. Nimic nu se pierde, ci totul se transforma.
Timpul, in prostia lui fascinanta, nu respecta regula. Si-a impus singur niste reguli, unele intelese iar altele nu, pe care le tine cu habotnicie. Nu-l suport. Il vreau mort.
Doamna Maria, va rog, cantati!

Stay Gold

Deci incredibili japonezii astia!!! :D youku.com ruleaza peste youtube frate pentru ca are NOUL VIDEO DE LA EMERICA STAY GOLD!!! wooohoo!!! Bine eu l-am vazut de vreo 2 ori de cum a aparut pe torente :X [props] si sunt uimit ca l-am gasit intr-un fel sa il imprastii mai departe.

Deci...chiar daca nu esti fan scheitareala sau asa, nu conteaza! Este un super film, o productie super nota 10+ merita vazut, are muzica buna, atmosfera...si ce atmosfera! Este fucking awesome! n_n

Dau link ca nu stiu japoneza si nu gasesc butonul de embed :)) Cheers.

!!!AICI!!!

27 septembrie, 2010

Cul

26 septembrie, 2010

Arto Saari

Flip Sorry 2001

25 septembrie, 2010

-_-

Got issues?

24 septembrie, 2010

Korn new

Korn au scos un album nou de curand, asta daca nu stiati deja, si dupa parerea mea este pishat. Clar ca Jon Davis nu mai are inspiratie muzicala, depresie sau furie sau acel ceva nervos care ma incanta in melodii al dracului de rele. Acuma odata faimosi plini de bani si cu problemele familiale rezolvate, de unde sa mai scoti ceva rau, te plafonezi si faci ceva de dragul meseriei...sau whateva. Mai pe scurt nu sunt foarte incantat de noul album, parca ascult o caseta cu muzica pop. Dar pana la urma inteleg situatia, nu poti sa ramai la fel mereu, te schimbi, te maturizezi, etc. deci e ceva normal ca o trupa 'rea' sa se desumfle la un moment dat, deci sunt impacat cu ei :D

23 septembrie, 2010

|>|

Too much

Too bright

Too powerful




Appliances have gone berserk
I cannot keep up...

22 septembrie, 2010

Heath Kirchart

Emerica This is Skateboarding 2003



The song is Shinda Shima by Mellow.

21 septembrie, 2010

psihae_gasm

19 septembrie, 2010

Auditive/ simt

Trupa noua: Tristeza (tristete in spaniola)
Va recomand un playlist pentru zile bune.
Playlist aici!

18 septembrie, 2010

Chillex de seara

17 septembrie, 2010

Aşa, deci ... de la CVT citire!

Făceam curat prin biblioteci şi am găsit un număr din România Mare. Este numărul douazeci şi trei din 9 noiembrie 1990. Ce vremuri! Ce frumuseţe! Ce zăpăceală!
Prima pagină, un citat după Petru Rareş: "Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decât atât!" (chiar îmi place), o poză cu Octavian Goga şi Mareşalul Ion Antonescu, o poezie modestă intitulată "La castelul de Ciucea", scrisă de Justin Ilieşiu, o referire la actualitatea clasicilor cu un fragment dintr-un articol scris de Octavian Goga în "Journal de Geneve" în 1919 şi un articol scris de Corneliu Vadim Tudor cu un titlu cât se poate de sugestiv: "Atenţie la U.D.M.R.!".
Articolul este imens. Vă prezint câteva fragmente din el.
"Niciodată n-aş fi bănuit că România poate ajunge într-o situaţie atât de dramatică: să fie pandită mai mult de pericole interne decât de pericole externe. În condiţiile în care pretutindeni în lume are loc o resurecţie a sentimentului mândriei naţionale, o mai atentă şi mai prevenitoare menajare a demnităţii, a specificului, a tradiţiilor fiecărui stat - la noi drojdia străzii a pus stăpânire pe o mare parte a presei şi agită spiritele în direcţia contrară intereselor majore ale neamului românesc, a intregii noastrea istorii.
[...]
Acum e vremea marilor averi încropite în fugă, pe furate, fiecare ar vinde pe fiecare numai să-i fie bine, să intre şi el în contact cu vreo firmă de ştiuleţi sau balcheuri de prin apus, oricât de mică ar fi, oricât de fictivă, pentru a-şi vinde marfa: iar această marfa nu este altcineva decat el însuşi. La nivel economic, asta se cheamă găinarie, la nivel politic - trădare de ţară. Şi de vină nu este numai şi numai pleava noastră balcanică atât de compozită, cu vreo 7 spiţe de sânge pe lanţul generaţiilor, toţi găgăuţii şi guşaţii, cum le zicea Eminescu, care sufocă ţara asta şi confundă ospitalitatea cu prostia, cu slăbiciunea. Nu credem în puritate etnică totală, nu absolutizăm importanţa elementelui autohton, dar o sumară privire în ograda celorlalte ţări europene ne arată că dominanta într-un stat trebuie să o reprezinte naţionalitatea de bază.
[...]
Ni se va răspunde că în România situaţia e alta, că minoritaţile de la noi sunt venite de sute şi sute de ani, că aici e ţara lor şi n-au unde să se ducă. Perfect adevărat, aici este ţara lor, îi iubim pe toţi deopotrivă, dar cu o mică condiţie, dacă se poate: în excesul lor de grijă faţă de ţara asta, să nu facă să ne simţim noi străini în casa noastră, pentru că atunci nu e bine şi se schimbă datele problemei.
[...] stimaţi minoritari, nu provocaţi marea masa a populaţiei romaneşti, acceptaţi o reprezentare proportională în funcţiile de conducere, nu consideraţi că România este un sat fără câini, pentru că vă inşelaţi amarnic.
[...]
Mai nou se practică şi o formă de şantaj: nu-i deranjaţi pe unii şi pe alţii că nu ne vor mai da nimic, nu vor mai sosi ajutoare - de parcă ne-ar fi dat cineva ceva pe gratis pâna acum, de parcă ar face vreun străin vreun act filantropic, când asta ar însemna pieirea lui ca afacerist, de parcă ar trebui să ne comportăm mereu ca nişte milogi ai lumii, când realitatea e tocmai pe dos, adică toţi au furat de aici de-a lungul istoriei!
[...]
Întorcându-ne la problema care ne frământă, vom spune că tentativa aceasta de fărâmiţare a teritoriului naţional este precedată de încercarea de a fărâmiţa însuşi poporul român. De a-l umili. De a-l aduce în sapă de lemn. De a-l face să coboare atât de jos, fără mâncare, chiar fără apa vitală, încât să ajungă la capătul puterilor şi să spună: << Fie ce-o fi, să ne ia pe gratis, cine-o dori, numai să trăim! >>
[Aici este o lista masivă cu dovezi despre încercările maghiare de a crea o mişcare subterană cu scop terorist si aparatură occidentală. Nu sunt actuale aşa că le evit. Urmează concluzia. ]
Ei nu fac politica statului roman, ci pe aceea a statului maghiar, drept pentru care solicităm din nou forurilor puterii noastre: 1) Desfiinţarea prin lege a acestei organizaţii extrem de periculoase pentru statul român (UDMR); 2) Expulzarea imediată a liderilor săi. Altminteri vom avea mari probleme în viitorul foarte apropiat şi ne este teamă că ceea ce nu vom rezolva acum prin lege şi fermitate naţională, va trebui să rezolve armata cu tunul. Atât Ungaria, cât şi vârful de lance îndreptat spre inima României, UDMR, uneltesc prin toate mijloacele la dezmembrarea statului nostru naţional. Treziti-vă români, patria este în pericol de moarte!"

Vă las să decideţi voi dacă are dreptate. Cu referire la durata în care efectele negative îşi vor face simţită prezenţa, estimarea este greşită. Dar asta nu exclude existenţa reală a acestor probleme şi demersuri.

New stuff

Am mai gasit o minune muzicala. Noul skate video Emerica Stay Gold are pe intro track-ul asta si mi sa parut belea! Asa ca am aprofundat problema...so here it is: Dead Meadow.



si mai multe...





Sunt activi din 1998 primul album a aparut in 2000 si au vreo 5 la activ.

14 septembrie, 2010

Oamenii care cască ochii în oala altora, mi-l deprimă în ciorbă de zarzavat

Aşa sună varianta mea. Serios, chiar simt o depresie serioasă în ciorba ăstora. Norocul meu că am o singură astfel de zonă spre deosebire de animalele noastre de casa care au câte patru.
În dicţionarul veterinarului-marinar amator, apărut în 1458 la editura Curtea Domnească Are Ţepe Noi, ediţie princeps, ele se clasifică astfel: inghinal provă, inghinal babord, inghinal tribord şi, bineunderstood, inghinal pupă.
În aceiaşi lucrare, de deosebită importanţă pentru cultura carpato-ialomiţeano-teleormeană, se recomandă folosirea foarfecei cu patru canini (fig. 1) pentru zona inghinal provă, maşina de tuns cu lame de granit pentru zonele inghinal babord şi inghinal tribord, iar pentru zona inghinal pupă, unde nu se pupă, o cremă depilatoare cu aroma de cremşnit (fig. 2) şi efect calmant.
Eu, personal şi impersonal, sînt de acord cu cele menţionate mai sus, dar cu o completare: înainte să vă apucaţi de treabă şi să tundeţi floacele cîinelui vecinei de la etajul 6 sau bîrsana de pe pieptul lui bărbasu, luaţi-vă în gînd şi-n suflet ce spunea tov. Vladimir Ilici Lenin la întrunirea anuală a frizerilor: Tundeţi, tundeţi, tundeţi!.

p.s. Aveţi grijă şi nu faceţi abuz că ajungeţi ca dăşteptul din figura trei.
Fig. 1

Fig. 2

Fig. 3

13 septembrie, 2010

Oamenii care casca, ma deprima

La fel si cei care se plang dimineata ca le este somn.
Idem feelings with this stuff.
ps. eu nu vrea alta Romanie...as vrea in schimb alti oameni.

11 septembrie, 2010

Marfa noua!

Two girls cast love spells and chase each other through time, space and dimension on a Friday night in their bedroom.

Clip nou de pe albumul nou ;) very psihae-delic. n_n

10 septembrie, 2010

Herbie Hancock la noi, bă!

Da, da. Este adevărat. Vreau să merg. Există vreun amator?!
Dacă vreţi să aflaţi cine este şi ce vrea acest Herbie Hancock, daţi un click aişi.

Sa vedem....

In seara (dimineata) asta avem parte de o premiera, cred. Prima melodie apartinand genului rap si produsa in spatiul carpato-danubiano-pontic isi face aparitia.
Ramane si aici aceiasi eterna intrebare: ce a vrut sa zica artistul?!
Dezbatem dupa ora 03:00 pe teletext si pe chat la b1tv.

08 septembrie, 2010

CEA MAI GAY POZA EVAR, FRATE!

Fara numar pentru gagii astia doi! Sa va dea De Zeeuw casa de piatra, ma fetelor, ma!
Hai lugu-lugu!


P.S. Va pupa Tolea si DD pe popou/r!

07 septembrie, 2010

Random?

Nu chiar. Mi-as dori dar...nu. :) Ce vorbesc aici doar eu stiu ;)

05 septembrie, 2010

Ceva de seara...

...si inainte de luni.

04 septembrie, 2010

Whoa!!!

Badass! Abia astept noul album si eventual un concert pe la noi :D
Ce sa mai spun...e bestial!

03 septembrie, 2010

Se intoarce fiul ratacitor?

Oare? Ma mai gandesc.
Nu am nimic de zis. Nimic interesant in orice caz. Oricum nu am avut niciodata, de ce as incepe acum dupa ce am schimbat primul prefix? Nu, nu. Nimeni nu are nimic interesant de zis. Sa ramanem in nimicul nostru.
Cu riscul de a primi o repriza serioasa de injurii, din partea micului nostru grup de cititori sau ascultatori (nu stiu ce dracu' mai sunteti), o sa postez o farama din muzica doamnei Gabi Luncă.

02 septembrie, 2010

Cateodata...

...simt ca Timpul incearca sa ma pacaleasca, se joaca cu iluzii si imi ofera mici ferestre cu vise ce imi provoaca precum un drog o stare de profunzime eterna in care nu exista nimic real sau ireal, un loc unde totul este asa cum ar trebui sa fie, insa Paranoia ma alunga de aceste sentimente cand nu vreau si ma face sa deschid ochii si sa privesc inainte in fata mea, ma trage inapoi din visuri si ma loveste de pamant, dar nu e cumva totul o iluzie? Cine e de fapt pacaliciul, Timpul sau Paranoia? De ce ma simt prins intr-un joc disputat intre doi fustrati ce nu reusesc sa isi declare dragostea unul fata de celalat? Care este factorul neutru ce priveste de undeva acest joc si de ce nu se implica ca sa incline balanta? De ce se lasa asteptat...poate ca si lui ii plac dramele. Mereu exista un al treilea motiv ascuns care pandeste si isi face aparitia fara sa il simti si pana sa iti dai seama te trezesti pe un drum, te trezesti plasat intr-un vis sau o iluzie. Dar poate ca e mai mult de atat si nu imi dau eu seama sau poate lucrurile sunt simple asa cum sunt si nu ma impac eu cu ideea...de ce oare ne complicam? Ne complicam existenta doar ca sa ne aflam in treaba? Parca prea ne repetam, unu intreaba "de ce" iar celalat va raspunde mereu "pentru ca" si totul se va invarti in felul asta. Oare nu exista o scapare din repetivitatea asta? Eu cred ca da, dar exista un al treilea factor ce se ascunde. Pe el trebuie sa il gasim!

31 august, 2010

[...]

29 august, 2010

Descoperiri [3]

Cum am ajuns sa aflu de Charles Mingus?...rasfoiam wikipedia dupa Radiohead si imi sare in ochi la un moment dat un sample audio ce justifica influenta jazz-ului lui Mingus asupra unei melodii Radiohead, mai exact este vorba de Pyramid Song unde se pune in evidenta desincronizarea dintre percutia la tobe si pian...am aprofundat problema ce m-a dus pe youtube la Charles Mingus (April 22, 1922 – January 5, 1979) si mai departe la aprofundarea acestui artist pe internet. Ca sa vezi, cat de adanci sunt influentele, e fascinant sa vezi cum evolueaza lucrurile, de unde se pleaca si unde se ajunge, sa observi ca unele lucruri au o logica, o gandire o inspiratie...fascinant.



28 august, 2010

Doar...

...ca m-am trezit cam trist, pe langa faptul ca ma asteapta 10 ore de contemplare cu fortele cosmice din univers (huh?)/ plictiseala, am o stare dubioasa.

eNjoy! n_n

27 august, 2010

[sigh]

24 august, 2010

Femeia

Femeia este stinca mea, cetatea mea, izbavitoarea mea.
Femeia este stinca mea, la care gasesc adapost, scutul meu, puterea care ma salveaza, frumusetea care ma mintuieste.
Femeia este turnul meu cel inalt si scaparea mea.
Valurile mortii ma inconjurasera, suvoaiele nimicirii ma inspaimantasera, legaturile fluide ale mormintului imi innodasera respiratia. In stramtoarea mea, am chemat Femeia si, din visul ei, ea mi-a auzit glasul si strigatul meu a ajuns la urechile ei.
Pe fundul marii eram si ea m-a vazut, eu zaceam acolo si ea si-a intins mana, m-a apucat si m-a scos din apele cele mari si rosii, unde pestii-farisei imi cintau, pe mai multe voci, sfirsitul.
Femeia este cetatea mea cea tare, ea imi face picioarele ca ale tigrilor, ea ma asaza pe locurile mele cele inalte, ea imi deprinde miinile la lupta si bratele mele intind arcul de arama.
Femeia largeste drumul sub pasii mei si picioarele mele nu se clatina.
FEMEIA ESTE RAZBUNATOAREA MEA, EA MA INALTA MAI PRESUS DE MINE.
Traiasca Femeia si binecuvintata fie stinca mea care ma scoate la suprafata din rosul cel mai adinc si mai intunecat.


Acesta este un pasaj din "Abisa", carte scrisa de Iulian Tanase. Mie imi place. Sper ca si voua.

fAv.

Good morning! n_n

23 august, 2010

Descoperiri [2]

Am mai gasit un proiect muzical numai bun de ascultat ;)

Kruder & Dorfmeister, un search pe wikipedia ar lamuri toata treaba. Tipul asta Peter Kruder mai are un proiect solo numit Peace Orchestra, merita si el aprofundat.
In principiu downtempo-dub si variatii chillex.





20 august, 2010

-_-

17 august, 2010

Chillex


16 august, 2010

[blank]

15 august, 2010

In adanc

Unde fuge mintea cand ii este frica? In intuneric. Acolo nu vede nimic si nu o deranjeaza nimic. De fapt vede..dar in mintea ei. Imaginatia o relaxeaza, reprezentarea ei o vindeca. Lasa urme pe o hartie, pe un suport ce nu apartine nimanui...ce este hartia fara imagini si sentimente? O minte ce se ascunde?

Sa ai grija sa nu stai in intuneric prea mult, e posibil ca el sa te placa si tu pe el...sa nu te trezesti cand nu trebuie caci vei afla sursa creatiei si apoi nu iti vei mai dori sa visezi, atunci totul devine real intr-o lume ce se invarte dar nu ameteste niciodata.

Doar pe cei ce cugeta si reflecta asupra acelei lumi ascunse ii ia ameteala cand nu te astepti si atunci ii simti pierduti iar lumea ii clasifica. Ii judeca si le pun o eticheta banala urmand sa primeasca un ajutor ordonat de cei care au avut norocul sa nu treca prin momente indoielnice...sau poate ca se insala?

14 august, 2010

KoЯn-ish

De ce ai vrea sa mergi la Peninsula sa vezi asa ceva?...Oare de ce? hmmm



..sau asa ceva



..hmm, sau asa!!!



Eu vreau!!! :D:D Da stiu ca astea sunt de acum 10 ani dar tot vreau!!

_*_mexicola_*_

13 august, 2010

[blank]

Galagie atunci :D

12 august, 2010

Sparge-ma, indoaie-ma!

Andrei contribuie cu muzica sensibila, linistitoare, suava si care induce o stare de amorteala. Eu o sa va propun o bataie. Fight Club-ul s-a mutat pe Fabrica de Delir, fara Brad pentru ca Angelina spala niste perdele.


p.s. Mai vrem si noi un Rage Against, un Sepultura. Ce calmul meu facem aici?!

Drumuri

1997 Live in NYC

11 august, 2010

Departe..

10 august, 2010

Ne primiti inapoi?!

Nimeni, ne mai citesti?! Nimeni, ne-a fost dor de tine! Ne-a fost dor de tine si de goliciunea ta lipsita de senzualitate. Nimeni, noi toti suferim de abulie. Nu ne vom vindeca prea curand.
Nimeni! Nimeni, noi iti cerem sa ne primesti inapoi! Vrem sa punem jeg pe blog! Eu vreau sa scriu ce nu am scris pana acum, dar exista scris undeva, iar Andrei sa scrie filmulete youtubiene!
Nimeni, nu te-am inselat cu niciun alt site! Suntem sinceri si fideli!
...
Razi degeaba. Butonul "Delete" este incarcerat in tastatura noastra.

08 august, 2010

Inapoi acasa

Gata, ne-am intors din cruciada, astept sa intru inapoi in lumea ce am parasit-o...nu vreau asta...cel putin nu singur. Inapoi in lumea celor inchisi si departe de adevar unde orice gest unic devine suspicios. Ce vreau sa spun...nu imi place deloc aici. Nu mai e amuzant, nu imi mai plac glumele orasului asta care incearca sa te tina departe de lume. Umblam impreuna pe strada si nu ne bagam in seama, ba chiar ii uram pe cei din jur. Nu se poate sa ne fi intors, nu mai vreau!

31 iulie, 2010

Pauza

O sa parasim nava pentru o saptamana. Eu am cam parasit-o oricum, dar ma indoiesc ca plange ea dupa mine. O sa parasim pentru o saptamana ce trebuie sa parasim pentru totdeauna. O sa parasim blogul ca sa ne "combinam" cu o pauza. Sper sa nu intampinam vreo criza de gelozie la intoarcere. Hai ca o sa ne citim singuri in curand!
p.s. Andrei iti spun sigur, sigur ca suntem singuri ca Iona in burta aceasta de blog de apa dulce.

30 iulie, 2010

_/\_analize_/\_

Deci maine plecam la drumetie departe de voi sau oricine o fi acolo (suntem singuri..?) iar din partea mea las asta si atat.

Bai deci imi plac la nebunie versurile pentru ca lasa atat loc de interpretare in orice fel de ecuatie posibila..ca mergi pe strada, ca privesti un copac, ca te gandesti la cineva aproape...lasa loc de interpretari si iti da voie sa..bleeeah ce ma chinui eu sa gasesc cuvinte pentru..cine? wtf, i like this si atat, pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat pe ecran..pa!!! nu vreau sa mai aud de blog sau de cacaturi virtuale!!!! :D



ps. si nu mai analizati pentru ca nu mai aveti timp!

29 iulie, 2010

|>|

No matter what happens now. I won't be afraid because I know today has been the most perfect day I've ever seen.

Nici-un final nu este tragic asa cum nici-un inceput nu este fericit.



epic..

27 iulie, 2010

Chomp on This! [1]

Am pus in decembrie 2009 tot filmul dar se vedea naspa si nici nu cred ca s-a uitat cineva la el...Asa ca o sa pun pe bucati ce consider eu fun to watch...anywayz.




26 iulie, 2010

Trezirea baah!!!

De cand nu am mai ascultat niste rocareala pe aici? :D

24 iulie, 2010

|=_=|

Niste chillex. Imaginea unui apus de soare pe track-ul asta...n_n



Eul liric spune asa:

I want to sleep if you are awake
Still making believe that you aren't at all crazy
And if you don't believe I think you should
You make me so proud
Still you love to think you have always been this way... but you're all wrong
And you only sleep when you've lost cause
Well I still believe that the cause was always me
And if you don't believe I think you should
You make me so proud
Still you love to think you have always been this way
Well I'd love to think you will someday feel the same
And you love to think it will always...always...
If you still believe it wil always be this way... well you're all wrong

ps. belea ritmul la tobe ;)

22 iulie, 2010

|=|_|=|

Dragoste si moarte...nu?



..faina imaginea..vreau si eu acolo, in momentul ala.

21 iulie, 2010

Cade cerul..

..si eu odata cu el.

19 iulie, 2010

Ochi pentru ochi si minte pe datorie ...



















[orgasm]

Liniste va rog, doar observati si visati.
eNjoy! n_n

In statie la Lizeanu

Am crezut eu ca voi gasi vreodata asa ceva? Nu! Dar principiul strutului s-a dovedit, din nou, defectuos. Poza este elocventa. Sentimentele mele sunt scapate de sub control. Ma incearca pe rand: mandria, invidia (ca nu am scos noi acest album) si un fel bizar de teama.
Cartierul, in care am copilarit si locuiesc in continuare, a intrat pe harta muzicala a Universului in miscare. Este acolo sus cu strazile Philadelphiei lui Springsteen, luna aprilie in Paris, seara londoneza si starea mentala a New York-ului resimtita de Carmen McRae.
Suntem acolo unde meritam!!!
Puteti lua albumul de aici.



Acelasi slagar in interpretarea lui Marian Hulpus:

16 iulie, 2010

[blank]

15 iulie, 2010

Critica de arta si de harfa

Voi unde puneti inorogul din viata voastra?

14 iulie, 2010

13 iulie, 2010

Lupii bah!!!

[orgasm]

12 iulie, 2010

Adio, Imparate!

Probabil va ganditi la care "Imparat" ma refer. Va dau doar un indiciu: a castigat de sapte ori consecutiv Turul Frantei (1999-2005). Da, ma refer la Lance Armstrong. Si de ce "adio"? Pentru ca ieri, in etapa a opta a Turului Frantei 2010, The Boss a pierdut orice sansa la tricoul galben. A cazut de trei ori si acest lucru a fost exploatat la maximum de adversari care, fiind condusi de o trena agresiva a celor de la Astana (Navarro, Tiralongo si Vinokourov), au creat o gaura imensa intre ei. Astfel, Alberto Contador are cale libera catre o noua victorie pe Champs-Elysees.
Nu sunt fan Lance Armstrong, dar, plecand de la premisa ca este nevinovat si povestea cu sucul de portocale este o gluma, merita tot respectul pentru ce a facut in lumea ciclismului. Vedeam ieri cum se indrepta resemnat spre sfarsitul cursei si cum nimeni din jurul sau, coechipier sau adversar, nu indraznea sa se uite la el. Toti care erau alaturi de el se uitau la spitele propriei biciclete. Poate uneori ne atasam prea mult de cei care au scris istorie si uitam de cei care o scriu cu noi de fata.

Si mai am un gand: la cat de ambitios este texanul, s-ar putea sa-l vedem anul viitor in sa chiar daca si-a anuntat retragerea.

10 iulie, 2010

Noutati: Them Crooked Vultures

Cautam pe wiki detalii despre Queens of the Stone Age, detalii de genul cand vine urmatorul album...si am aflat ca o sa vina prin 2011 cam asa si citez "Queens' new album is going to sound like "a desert orgy in the dark."" deci belea! Trecand peste asta citeam cum ca fiecare membru din trupa este implicat in proiecte secundare, solistul Josh Homme (se citeste cu accentul pe 'e') ;) are o trupa cica Them Crooked Vultures impreuna cu solistul Foo Fighters/ fostul tobosar Nirvana, respectiv Dave Grohl si basistul de la Led Zeppelin/ John Paul Jones :D deci combinatie mortala, si cica au scos album in 2009..lol!! Search pe torente/ owned ;) Reactii? Epic!!! Hai cautati si singuri, gasiti piesele si pe tube, daca va place Queens o sa va placa si Them Crooked Vultures se aseamana foarte mult.

Mai intai check this out :)))


09 iulie, 2010

Se stie..

Ca eu pun cea mai buna muzica din lume !!! :D
eNjoy!..and don't push the love button n_n

07 iulie, 2010

Splendor in za grase

(Atentie! Urmeaza cliseu) Din seria de mareeee succes si mareee angajament "Mesaje de dincolo de sinapsa", astazi 07.07.2010, va prezentam episodul: 3 cuce la cules de cuci! Sa urmarim episodul si comentam dupa.

(Se aprinde lumina in baie, se trezesc cei care au atipit, Distonocalm si Nurofen [pentru dureri menstruale in randul publicului] sunt distribuite in sala alaturi de un delicios pahar cu apa de chiuveta)
Sunt convins ca v-a placut. Nu vreau sa par misogin dar zicala "Femeile e proaste" si-a gasit piatra de temelie.

O traducere, va rog!

Ti-na-nu-nuum... Andrei este rugat sa-si foloseasca pisica pentru a descifra acest mesaj important pentru tara! Frati, opriti-va! Se trage inca in pisicii matii!?

Do the twist

05 iulie, 2010

Eh...doar niste muzica

Din clipul asta mie personal imi place Pickin' up the change :D

04 iulie, 2010

Fara titlu

Hahaha :)) chiar mi-a placut video-ul asta, foarte amuzant. NYHC belea.

02 iulie, 2010

Ceva de ascultat..

01 iulie, 2010

Dali

Documentar facut in '86 cu si despre el. Unicul. Geniul. Daca va place urmariti pana la capat toate partile.
LINK

29 iunie, 2010

20 de ani...

..mai vine inca unu.

27 iunie, 2010

Duminica...chillex

26 iunie, 2010

O stare de...

This is fucked up...weekend placut.

25 iunie, 2010

FUGI!!!

Porcule care esti. Ai unde sa te ascunzi?

24 iunie, 2010

Ultima data cand am fost imparat roman....




.... eram mai barbos si mai latos. Asa se purta pe atunci. Lumea zice ca am fost de treaba ca imparat: am creat o stare generala si aparenta de pace, am ordonat masacrarea a aproape 600.000 de evrei pentru ca s-au rasculat sub conducerea lui Simon bar Kokhba, am scris filozofie, am incurajat arta, am tinut orgii monstruoase, am avut relatii homosexual cu un sclav caruia ii scriam poeme de dragoste si dupa moartea lui l-au deificat, etc. Ahhh, suna bine nu?! Sa vedem ce reusesc in existenta asta ...

23 iunie, 2010

Descoperiri

Am aflat si eu de baietii astia de la ISAN printr-un simplu click de link si mi s-au parut foarte tari asa ca am cautat goagalul de date si cu un mare noroc am gasit toata muzica lor pana astazi intr-un torrent ^_^ lucky me. Au un stil ambiental/ chillex bazat pe sintetizatoare, foarte bun pentru atmosfera sau relaxare sau de ce nu pentru zile ploioase ca azi. Las si un link catre site-ul lor oficial, mai gasiti si pe acolo niste stuff-uri, cine vrea mai mult sa scoata un CD la mine :P

LINK

Asa deci...am informat lumea, eNjoy the sound!











19 iunie, 2010

Respiro de seara

Pauza de aer. Sa nu uitam sa respiram. Cand noaptea se apropie devine din ce in ce mai greu, cateodata este sufocant...dar vine dimineata si totul devine o uitare. Cum este posibil? Sa fie un miracol blestemat? Cine are dreptul la asemenea miracole? Cine hotaraste? Prea multe intrebari..muzica vindeca mai usor.
n_n

17 iunie, 2010

Ce?! Dupa dealu' ăla îi stâna noastră de gorile!

Vreti gorile? Eu vreau o gorila. Mi se par niste animale incredibile cu postura lor inconfundabila.
Vine sesiunea si imi este lene sa invat. Eu vreau pe dealul baiatului asta. Au vin de mango, narghilea cu aroma de somon, salata de fructe subterane si friptura de papadie.
Au si reduceri pentru studenti. Te duci, lasi un vis la amanetul din incinta stanii, primesti un voucher de 1000 de Angstromi si apoi te lafai in confortul stanii.

15 iunie, 2010

Iti place SOIA?

Mie da! n_n

"let's celebrate that we don't give a fuck
with the middle finger high in the air"



Uita-te si la nebunia asta..prea tare:))

14 iunie, 2010

[pV]

2 zile/ 16 ore mai tarziu...o casa de vacanta la munte apare de nicaieri.


ps. inca incerc sa imi dau seama cum dracului sa fac sa nu se mai vada textul/ imaginile semi-transparente...html issues :(

11 iunie, 2010

No Distance Left to Run

Am dat in sfarsit de un torrent cu tot dvd-ul cu documentarul de la Blur. L-am vizionat cu cea mai mare placere lasandu-mi o bucata de fericire in suflet...este minunat, cu adevarat o poveste frumoasa ca multe altele, merita. O sa pun ce am gasit (nu merge decat cu link direct..nush de ce, asta avem). Las un link catre torrent poate cine stie va intereseaza (ocupa cam mult pt un dvd..dar asta e). O mai spun odata: minunat! Epic stuff ;) Luati-l ca merita urmarit!

ps. exista si un al doilea dvd cu concertul live ce a avut loc in Hyde Park ;)

DVD torrent AICI!
Video AICI!

10 iunie, 2010

Casiopea - jnapan style

Am mai folosit titlul acesta dar eram asistat de un fundal muzical cu Charlie Paker la saxofon si Miles Davis la trompeta. Acum, il folosesc iar dar cu o trupa din Japan! Acesti veritabili samurai ai funk-ului ridica publicul in ortostatism si coboara blogul nostru preaiubit in epicentrul fenomenului muzical. Mie chiar imi plac. Mananca ei peste crud si sunt modesti la asa si ... asa, dar dau bine in instrumente.
プレザントリスニング!

Seara [mood]

Se leaga amandoua...sooo eNjoy!
Jon Hopkins style n_n



09 iunie, 2010

Trailer

L-am jucat pe primul...mi-a placut pana la un anumit punct (aproape de final) dupa care a devenit enervant...in jur de nota 7.5 merita atunci, mi-au placut personajele foarte mult, mai ales de Lynch (ala chelios si nebun).
Urmeaza 2-ul, din cate am citit promite multe, sper sa apuc si eu ceva.