11 martie, 2010

Mass Effect 2 Review

Mass Effect 2 este exact ca primul. Pe acela nu am reusit sa-l finalizez pentru ca era plic-ti-si-tor !!! Acesta este intr-adevar mai interesant, dar nu cu mult. Nu am auzit de oameni care sa moara, practic , de plictiseala dar daca sunteti doritori sa incercati si va plac senzatiile tari, luati Mass Effect 2 si bibiliti toate planetele din galaxie. Va apuca nebunia !
Dar care e faza cu planetele? Hai sa incepem cu inceputul. La sfarsitul primei parti, tu mori dupa ce nava ta explodeaza. Cerberus (o firma de dimensiuni, cu adevarat, galactice si cu tone de bani) te reanimeaza dupa doi ani cu scopul de a salva umanitatea. Seful tau, The Illusive Man, este o copie a lui G-Man ca fizionomie. Nu are servieta si costum, iar, spre deosebire de versiunea HL, acesta comunica cu tine. Rolurile sunt intr-un fel aceleasi, ei hotarandu-ti soarta pana la un anumit punct.
Faci tot felul de misiuni, iti strangi o echipa de extraterestri, unul mai ciudat decat celalalt, si ataci baza Collectorilor.
Vizitezi planete, strangi resurse, vizitezi statii intergalactice, iti cumperi imbunatatiri la armura si la arsenal, iti salvezi echipajul care a fost rapit, distrugi un android imens si gata. Desigur, asta este versiunea extrem de scurta a povestii. Pe parcurs, apar tot felul de probleme pe care le rezolvi in functie de preferinte. Ai intodeauna mai multe optiuni, element care ofera jocului complexitate si te obliga pe tine sa te implici mai serios.
Luptele sunt placute si nu sunt monotone, cum erau cele din Mass Effect 1. Misiunile si hartile sunt bine gandite, unice si care reusesc sa-ti capteze atentia si energia. Este chiar reusit din punctul acesta de vedere.
Grafica este mai mult decat decenta, dar ambianta auditiva nu te atrage cu absolut nimic. Daca nu ar fi conversatiile cu celelalte caractere poti chiar sa inchizi boxele, ca sa nu consume curent electric, sau sa pui o manea mai saltareata ca la patru dimineata.
Eu ii ofer nota 9. Poate cu Mass Effect 3 vor obtine mai mult.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu