04 iunie, 2011

Sambata fun

:|

02 iunie, 2011

Aproape

Bleah ma simt oribil, facultatea asta m-a secat de tot.

4 zile mai tarziu:



30 mai, 2011

Preferinţele politice ale autobuzului cu numărul 427x de pe linia 133



Mie îmi plac autobuzele ăstora de la RATB. Puncte de referinţă în confort, ele oferă un spaţiu unic de interacţiune umană, interacţiune care uneori are tendinţa să devină supărător de intimă, urît mirositoare şi zgomotoasă. Să tolerezi unele personaje, creaturi, arome, behăituri, hăhăituri, ignături s.a. devine un exerciţiu de tarie şi, uneori, chiar de autocunoaştere.

Şi vorbind de autocunoaştere, gîndul meu pleacă în Tibet. Călugării buddişti sunt nişte măscărici fără cusur. Este firesc că-şi permit să bea apă pe nas în timp ce stau într-un deget dacă ei se antrenează şi locuiesc singuri în creieri de munţi. Eu propun să-i aducem în Bucureşti şi să-i lăsăm să locuiască aici. Poate că cele mai indicate locaţii sunt cartierul rezidenţial Rahova, cartierul rezidenţial Ferentari, cartierul Lacul Tei (Na! Pe ăsta nu l-am facut rezidenţial ca să moară Andrei de oftică!), cartierul Salajan şi, de ce nu, putem să ne gandim chiar şi la Giuleşti-Sîrbi. Mă îndoiesc că ei dacă nu devin bucureşteni (eventual cadavre), o să-i transforme pe cei din jur în călugări şi măicuţe.

Revenim la autobuzul 427x. În mod enigmatic am mers de două ori într-o singură zi cu acest autobuz 427x. Nu am fost impresionat nici de mirosul pestilenţial, nici de stratul gros de jeg de pe scaune, nici de burta gigantică a şoferului, nici de beşinăturile unuia dintre cei doi boschetari care se deplasau grabiţi undeva, ci de un mesaj, scris corect din punct de vedere gramatical, care suna cam aşa: "M.ie Băsescu". Această propoziţie rezultată dintr-o gîndire cristalină şi completă era aşezată pe scaunul de la geam de pe ultimul rînd. Genialitatea aceasta mică mi-a adus în sinapse o întrebare: 427x şi-a exprimat singur preferinţele politice sau este manipulat de mogulii cu belet?!

13 aprilie 2011


24 mai, 2011

22 mai, 2011

Reply Tema Saptamanii II

Eu asta visez, asta pictez..



15 mai, 2011

Tema săptamânii

Visez un somn fără vise.

Scrieţi despre somn, despre vise, despre dimineaţă, despre noapte şi, în general, despre ce simţiţi voi.
Data limită este duminica viitoare.
Cine nu îndeplineşte sarcina trebuie să dea de băut la colaboratori.

|>|

Am pus-o pe fbk recent dar nu a bagat nimeni de seama, mie mi se pare prea tare.

13 mai, 2011

Just chillin'

Probabil ati auzit de trupa,asa ca va scutesc de detalii,london indie rock-pop band...nimic nou. Sound-ul este destul de interesant,phychadelic as putea zice. Care e partea interesanta,printre ei este si asa-zisul Jamie xx , care a facut si un proiect solo, remixand cateva melodii,aducand inapoi stilul de jazz/blues de acum mai bine de 50 de ani al lui Gil Scott-Heron.
Hope to Enjoy.






On

In sfarsit s-a dat drumul la blogger. Problema e ca aveam ieri ceva de scris dar acum nu imi mai vine..nu mai stiu sigur despre ce era vorba, ceva legat de indiferenta studentilor fata de societate si in special de guvernare. Nu are rost sa incep, cu alta ocazie poate.

Weekendu' asta nu cred ca ies din casa, multa treaba, proiecte and stuff. O sa fiu geeky si nu ma deranjeaza :D

Lucrez la doua proiecte simultan, o vila organica la munte si o scoala publica cu 8 clase. Very neat ies toate frumos. Learning new stuff is fun. Mi-am cumparat si o plansa ma gandeam ca poate mai dau o pensula sambata noapte, sa vad daca o sa fiu in atmosfera placuta deci stati cu ochii pe fbk/ blog poate postez ceva nou.

In rest multa muzica. Am cele mai tari casti ever. Le am de mai bine de 6 ani daca nu chiar mai mult, Jwin de firma, nu conteaza se aud belea, au basul curat, big like!

Nu mai pun muzica pe fbk ca nu are rost, publicul nu e pe fir cu mine :)) Eu tot gasesc muzica noua care imi face placere sa o ascult, ma consider un noncomformist la capitolul asta, nu ma incadrez in vreun gen, nu imi plac genurile, poate ca unii si-au dat seama, avand in vedere ca pun si muzica rea si usoara si de-aia de mijloc? Nu stiu vreau sa zic ca mainstream suge, follow your own path.

11 mai, 2011

Zen

Gata, m-am calmat :D

10 mai, 2011

Ce lume!!!

Gizaz motherfucking craist!!! Orasul asta e plin de talibani, orci si hiene. Ma deprima grav oamenii astia. Priviri tampe peste tot, oameni speriati sa nu ii buzunaresti cand te plimbi prin spatele lor..toti ciudatii mi s-au aratat azi. Linia lui 16 e blestemata, cred ca satana se plimba cu el cand face dus-intorsul de la baie.

Copil de puradel care urla, doi retardati vorbesc despre patimile lui dumnezeu si gizaz, unii asculta radio manele, se mai urca si un tzigan ce se dadea ars si vroia bani de operatie...hai sa mori tu. Nu serios, mori! Aglomeratia!!! Imbulzeala aia sictirita, disperarea oamenilor sa nu piarda tramvaiul, sa nu cumva sa plece fara ei! Cati disperati inculti fara valori morale sau orice fel de pretentie principiara asupra vietii. Noi sa fim sanatosi ba bagami-as in ma'ta hai da-te sa ma tin de bara. Nenea miss tzaranul de la tzara care manevra vehiculul nu stia decat tehnica robotului de a porni si a frana drept urmare am lucrat si eu la antebratz cu ocazia asta. Multumesc domnule vatman pentru acest antebrat, daca nu erati dumneavoastra cu acele stopuri si porniri bruste nu mi-as fi dezvoltat muschii la un singur brat.

Uau, si eu trebuie sa fac pe arhitectul sa construiesc pentru oamenii astia, sa ii ordon sa urmeze un traseu printr-un spatiu in asa fel incat sa le fac viata mai usoara si mai fericita. Sa le dau un sens vietii. Eu? Muriti draq cu totii luav-ar satana de craciun, pishatzilor, ma pish pe saracia vostra si pe prostimea care ma inconjoara. Mi se rupe mie pula daca te-ai nascut sarac. BA! Nici eu nu imi permit haine scumpe dar macar le aleg pe alea de bun gust si sa arate bine. Cumperi cu cap. Cine e atat de prost ca dupa ce e sarac mai da si 100 lei pe un tricou. Da-te-n sloboz de aici prostule! Bagav-asi Radiohead pana crapati de durere!!!

Plin de nervi! Sa dea draq sa pun mana pe un pistol cu amortizor, ca ma plimb noaptea pe strada de placere dupaia.

iNdiferent

Conform surselor am luat 6 la schitza deci, ura! M-am bucurat cand am auzit dar nimic altceva. Nu imi arde de nimic, sunt setat sa imi vad de proiecte sa ma vad in vacanta de vara doar cu un proiect restant pentru la anu si jur ca imi voi declara fericirea oficial. In rest totul e cam douapunctebara. E o stare generala care incepe de la drumul plicticos cu tramvaiul 16, drum ce tine aproximativ 30 minute si ma lasa unde e X-ul. Imi place dar ma seaca, sa vad acelasi traseu derulandu-se precum un film.

Bla bla bla, iarasi ma plang aiurea. Multumesc vietii pana acum ca ma mentine cu un loc unde sa dorm si sa imi desfasor activitatile, o masa asigurata si o familie iubitoare. Ce sa vrei mai mult? (stim noi ce). In alte locuri oamenii se chilaresc din orice si n-au nimic. In ansamblu e trist dar cine mai sa sa se uite la imaginea de ansamblu, eh..?

Fericire garla pentru toata lumea!!!

09 mai, 2011

Stres

Cam trist la ora asta..



RAHAT! :/

08 mai, 2011

|>|

07 mai, 2011

SdS

Calitate nasoala, eram pe fuga si imi tremura mana..

06 mai, 2011

Reglementari

Avand in vedere revenirea triumfala pe feisbuc ma gandesc sa folosesc blogul doar pentru scris si update-uri referitoare la mine si viata in general..adica sa fie chiar un blog nu un loc de aruncat muzica aiurea. Ca sa nu ma fac de ras pe fbk o sa arunc aici 'ciudateniile' de orice fel.

Update.

Am intrat in perioada de foc a semestrului, se apropie si sesiunea si restantele si re-re draci si ca sa imi complic existenta pan' atunci mi-am propus sa abordez o idee noua pentru mine la proiectul actual si am ales sa incerc arhitectura organica...in 3d. Mare bataie de cap dar merge, greu dar merge, intr-un final sper sa iasa cum trebuie, tintesc spre un 10 :)) ftw

De povestit nu imi vine nimic interesant in minte asa ca sa nu ma intind la vorba fara rost ne auzim cand oi avea ceva de spus..

Sunt rupt de oboseala - trezit de la 6 - iar maine am schitza deci sunt pe baricade de la 8 la 17, putin probabil sa lucrez ceva azi, de fapt nu lucrez nimic, sunt rupt. Presimt ca o sa imi fac un ceai mai pe seara si ma voi culca. Pentru maine am de gandit o casa de vacanta la munte, in panta..weee poate o visez.

30 aprilie, 2011

|>|

29 aprilie, 2011

|>|

...................i put........... the ....shadows............. back into......... the boxes..............

27 aprilie, 2011

Reply tema saptamanii

Ba voi sunteti tampiti? De cand blogul asta a devenit ceva 'serios'? E ceva de fun in combinatie cu o impartasanie. Cand ai chef sa spui ceva dar n-ai cui, bagi aici o depresie, o melodie si te simti mai bine. Imi pasa si mie intr-o oarecare masura daca se uita cineva sau nu dar nu vad in asta o motivatie. Am avut si feisbuc (si o sa revin pe el in curand) e misto si acolo dar e acelasi sentiment de singuratate in final pentru ca una e cand discuti pe mess/ feisbuc si urmatoarea zi cand te intalnesti cu respectivul parca nici nu a avut loc aceea conversatie sau whateva' si alta e cand iesi la un suc, la o vorba orc la orc. E doar un mod de a te elibera fara sa faci mizerie...:)) adica un fel de impartasanie online, draq ii pasa daca s-a uitat cineva aici sau nu. Ma tenteaza sa bag un film porno sa vedem ce se intampla..nimic.

Acest blog exista, nu-l mai analizati, facem ce vrem pe el drept urmare ii dam foc poate de 1 mai :)) Hai inapoi la munca! Viermilor!

ps. si eu chiar ma uit la toate mizeriile de clipuri pe care le puneti, huo! Si bagati draq blogul la status!

Intărirea moralului membrilor blogului

De la un timp, membrii acestui blog au inceput sa pună la îndoială necesitatea acestei activități, intrucât și pe buna dreptate, vizitatorii frecvenți suntem chiar fondatorii respectivului. Din punctul meu de vedere, aceste întrebari sunt nefondate deoarece se pierde din vedere faptul că niciodată "fabrica" noastră de introvertiți nu a fost mult mai mult frecventată și adorată de public...dar asta nu se datorează calitații, ci doar lipsei de promovări. Propun începerea unei campanii de promovare a blogului pentru a scoate acești membrii din starea prin care iși proclamă incompetența forțată.
Așadar, dragi tovarăși, declar oficial startul la maraton. Orice inepție vă trece prin minte,eventual și de calitate o vom promova, printr-un proiect de naționalizare cu deviza "prin noi înșine" , plagiată evident.

Sub nivelul celor doi camarazi , voi posta si eu o melodie cu speranța de a nu fi huiduit.

26 aprilie, 2011

Cu cauzalitatea la blog

Prima temă se dovedeşte un început abrupt şi, din necesitatea introspecţiei, dureros. Eu am făcut blogul acesta, dar cauza, care a determinat acest act de creaţie, este pierdută în sinapsele mele. Aş putea pretinde că m-am schimbat - motiv pentru care nu-mi amintesc - şi acest lucru este adevărat, dar nu are destulă consistenţă ca să pot construi o scuză pertinentă. Pur şi simplu, nu-mi amintesc. Se ridică posibilitatea existenţei unui set de cauze care, prin trecerea timpului, să se fi amestecat într-o ghicitoare indescifrabila.
Putem admite că acolo au fost prezente: aroganţa specifică vârstei, trufia, lipsa unei imagini de sine exacte, plictiseala, prostia şi ignoranţa; ba chiar foarte multă ignoranţă. Astea au fost "atunci"; dar cu "acum" ce facem?! Ce ne mai împinge să deschidem măcar pagina de start?
Eu mărturisesc: prostia. Suntem proşti. Nu ştim ce să facem cu timpul nostru. Pe această cale, fac apel şi la voi, aştia doi care ne vizitaţi, să faceţi cîteva sugestii de hobby-uri, de preferat accesibile din punct de vedere financiar ( deci gagicile se exclud), spre care să ne orientam în mod eficient timpul şi, de pe urma cărora, să obţinem facil satisfacţii.
Aşadar, mai are vreun rost să pierd astea douăzeci de minute, cît am scris un articolaş? De citit nu-mi fac probleme pentru că nu o face nimeni oricum. Nici Andrei şi nici Alex nu cred că citesc ce scrie celălalt; de ascultat o melodie pînă la capăt nici nu discut.
Singura noastră scăpare este să gasim nişte lucruri interesante despre care să vorbim. Trebuie să ne apucăm de scris. Ceva, orice. Sunt bune şi textele puternic depresive, dar şi glumele proaste.
Să terminam cu nimicurile şi să începem cu ceva-urile.
Cînd dăm foc la alea în faţa statuii lui Mihai Eminescu?

post scriptum: Îndrăznesc să pun şi eu o melodie, deşi ştiu că nu o să mă ridic la nivelul lui Andrei.

25 aprilie, 2011

It's all that fucking dubstep shit!

:)) ahahhhaha =)) bun

24 aprilie, 2011

Ai o zi proasta?

Eu unu da, din cand in cand.

23 aprilie, 2011

Aripi picante

22 aprilie, 2011

|>|

|✖|

21 aprilie, 2011

Nishte spartzi

Sa ma gandesc: sa fiu platit sa ma arunc in voia adrenalinei in schimbul banilor, faimei si drept urmare, ceva femei :))

Nu. Categoric poate. Depinde de cateva aspecte care se cunosc daca stam sa ne gandim un pic. In fine eu sunt uimit de aceste evenimente, cand ii vezi pe unii pare asa usor cand de fapt...de fapt. De aceea ma simt penibil ca ma pasioneaza aceasta cultura si nu ma pot ridica la anumite standarde din cauza acelor aspecte pe care le-am pomenit mai sus. Wtf is wrong with me? Nu stiu dar sunt vrajit de cultura asta, as putea sa bat campii mult si bine pe acest subiect dar nu cred ca ar fi ok pentru ca se contracareaza cu ceva...nu stiu exact ce dar simt ca nu ar trebui filozofat acest subiect.

Anywayz. This guys have balls!!!

19 aprilie, 2011

Reforma la blog

Reforma mă urmează de când mă ştiu eu. Nu trece un grup de două sau trei zile fără să aud acest cuvînt. Este obositor şi lipsit aproape de orice semnificaţie. Dracu' să o ieie de treabă că nu am spus trei cuvinte şi am şi ajuns în plopi, precum centrările lui Bănel Nicoliţă.
Vreau să vorbesc despre nişte schimbări care urmează să ne arunce blogul din obscuritate direct pe burtiera de la OTV sau, mai nou, Baricada TV. Nu-l angajăm pe domnul Lorin Furtună şi nu o aducem pe Oana Zăvoranu. Lucrurile sunt mai simple şi mai puţin costisitoare. În plus, colaborarea noastră cu domnul Lorin Furtună ne-ar pune în pericol continuitatea fiinţială şi matricea generică pe care animatorii noştri (peştilian-delfin galben - eu, gorilian-modificat verde - Andrei şi serpilian-luminiferic roşu - Alex) o rulează în C++, chiar acum, sub forma unui program simplificat lumesc fizic.
Aşadar, vom începe prin incendierea, în semn de protest faţă de propria noastră incompetenţă, a unei parţi tipărite din blog. Eu m-am gîndit şi la nişte cîntece patriotice sau de mahala ( Constantin Eftimiu - De eşti supărată, Balada Mareşalului, Taraful Ionel Tudorache - Căpitane de judeţ). S-ar putea să avem un pahar de colivă uitat în frigiderul lui Alex de vreo trei luni. Detaliile vor fi comunicate mai încolo.
Următorul pas presupune introducerea unui nou sistem: unul dintre noi va propune o temă în fiecare săptămînă şi fiecare îşi va exprima opiniile într-un text. Este simplu şi măsoară un grad ridicat de potenţial. Să vedem dacă ţinem pasul.
Ne auzim.

Noutati

Stiu ca nu citeste nimeni ce e aici, in afara de doi, trei omuleti care dau click din greseala sau...ma rog. Deci imi permit libera exprimare fara sa ma simt privit.

Totul mi se pare inutil si ma plictiseste.

Cica o sa printam blogul si o sa ii dam foc, asa ca cine are chef sa rada de nelinistea celor care si-au dat (oarecum) silinta sa faca ceva aici va rugam sa asteptati putin prin zona. Chiar sper sa ne punem pe fapte si sa facem ceva hazliu din asta.

Stay tuned, or whatever..

Imi place sa ascult muzica asa ca mergem mai departe cu obiceiurile de pe aici.

17 aprilie, 2011

The Butcher

Though I lived a lonely life
I was confused
I'm butcher
I feel nothing



...o am pe replay de ceva vreme :x

10 aprilie, 2011

|>|

Great track, o sa va arat mai incolo sursa ;)

Una de duminica

Stiu ca e duminica, pentru multi asta inseamna timp liber/ voie buna/ pe loc repaus. Desi situatia nu-mi prea permite dar dorinta este apasatoare, asa ca imi voi imagina ca sunt in alta parte.

ffffffffffffffvvvvvvvvvv huuuuuuuuuuuuu fffffffffffff shhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhvvvvv fffvvv huuuuuuuuu [sunetul calatoriei]

Si cu o muzica pe fundal va prezint pe unul din favoritii mei, are un stil mai curat ca sapunul. Cand te uiti pare asa usor, cand de fapt nu este deloc, aici intervine acea pasiune si admiratie fata de aceasta exprimare care in anumite monente cu un ambient corespunzator poate deveni poezie, arta. Imi trezeste instant spiritul calatoriei.

talpa, destinatia, actiunea..



Din barlogul cameleonului paranoic va doresc o zi buna..sa fie.

09 aprilie, 2011

A merge mai departe

Inseamna de cele mai multe ori sa inchizi ochi, sa taci si sa acumulezi cele intamplate.

Ignoranta si nepasare .................
.......................Abilitatea de detasare fata de orice
...........Incetarea cautarii unui motiv

Asimilare......................
...........Recunoasterea neputintei..........................
...nu mai cauta cuvinte...

.......cauta in continuare, raspunsul devine plural..
cineva te cauta..

07 aprilie, 2011

Prea mult



Prostia din jur ma afecteaza in asa fel cateodata, incat ma face sa ma ascund in mine, unde totul este asa cum tebuie, asa cum imi place, unde ma simt bine. N-am nevoie de nimeni si de nimic, aici sunt doar eu, impacat..

Sa spui nu cateodata poate deveni o eliberare.

05 aprilie, 2011

|>|

How can I be lost,
If I've got nowhere to go?

I want to sleep..

..if you are awake.
[meserie tobele]

I made it

THE UNIVERSAL SIGH
All can become normal again,
It's what keeps me alive.

03 aprilie, 2011

Raw

Nu tot televizorul e plin cu prostii, ii compatimesc pe cei care se lauda ca nu se uita la tv pentru ca ii tampeste, consider acest lucru o lipsa de rationalitate si logica, nu o sa exemplific..

Ceva intamplator gasit

02 aprilie, 2011

|>|

DEFTONES!!!



Daaa 13 august!!! Can't wait. Thank you Zanga :D Bai in centru ne punem!

01 aprilie, 2011

Who u finna try!!!

apasa 8 :)) fucking hilarious

aCid

bis bis si inca odata :D love it

31 martie, 2011

Familial

Pentru cine nu a aflat, nenea care bate la tobe pentru Radiohead (Philip Selway) a lucrat la un proiect personal astfel pe la inceputul anului a aparut si un album solo [wicked] pe nume 'Familial' si dupa mine e foarte bun, chiar nu am ce sa-i reprosez. Mai nou un om bun a reusit sa puna si un concert, merita vazut/ ascultat o ora jumate..merita. Daca nu lasati-ma in pace si uitati-va la pretioasele voastre seriale, haterilor.

30 martie, 2011

despre plictiseala

e o stare care vine si o doare undeva de tine
si asa cum se cuvine, te asteapta cu pantalonii-n vine.

29 martie, 2011

Mai multa atmosfera



Despre ploaie: vine, te uda si pleaca.

28 martie, 2011

Rain or Shine

This is faching epic-ART!
:x

27 martie, 2011

Duminica..

..aproape luni.

26 martie, 2011

obosit..

[zen]

25 martie, 2011

|>|

24 martie, 2011

Mood

Clasic

the BOSS

|>|

23 martie, 2011

Uoh!

Incotro si de ce



Hai sa ne uitam la televizor impreuna la ora 19:00 sa zapam pe diverse canale de stiri. Ce observam: cutremure, razboaie, foamete, radiatii, coruptie, crime, criza banilor, criza mancarii, criza apei potabile si bineinteles moni si oana divorteaza. Ce oameni am ajuns? Unora le place sa se imbrace in latex si sa se futa in miere. Altii se izoleaza de restul lumii pe o insula intr-o locuinta luxurianta departe de civilizatia barbara. Altii isi chinuie existenta...pardon se auto-conving ca existenta lor se bazeaza pe munca lor. Unii au ajuns atat de departe ca sunt siguri ca ceea ce fac ei este adevarul. Mie imi place sa imi ratez noptile si zilele insorite stand in casa gandind design-ul unei cladiri..FALS! Ce am ajuns, oamenii ii conduc pe oameni, ii judeca, le ordona, si culmea oamenii chiar asculta :)) ma face sa rad. Nimeni nu vrea sa munceasca, societatea in care traim ne convinge ca vrem sa devenim ceva, sa aspiram la un job sau un domeniu. Pentru ce, pentru o mana de oameni care traiesc bine pe munca mea si eu sa primesc un os stiind ca eu sunt implinit pentru ca fac ceva ce imi place [brainwash]. Aiurea, bullshit! Sa-mi spui tu mie ca vrei sa iti petreci restul zilelor intr-o sclavie controlata hranita de democratia contemporana in care traim cu impresia ca iti este bine sau ca tu chiar ai nevoie de noua crema de la Oriflame, sau ca noul iPhone 5 este ceea ce iti trebuie, chiar ai nevoie de feisbuc? Serios? Cand eram mai mic eu stiu ca nu aveam nevoie decat de o masa, un pat, prieteni si parinti/ familie. De cand am nevoie de internet pe telefon sau de o varianta mai buna de Windows? Din nou: BULLSHIT! Eu stiu de ce am nevoie, nu trebuie sa imi spuna nimeni sau sa ma convinga ca vreau ceva sau e ceva in neregula cu viata mea.

|>|

22 martie, 2011

New

Ceva nou, enjoy it.

|>|

20 martie, 2011

Gonzooo!

19 martie, 2011

Coolest feeling ever



offtopic/ opinie personala: Etnies sux pentru ca au cel mai nasol design de shuzi dupa DC Shoes (ei fiind pe primul loc..cah)

18 martie, 2011

Hai acasa



..unde lumea pare mai frumoasa privita pe geam.

17 martie, 2011

|>|

Remember?

Mi-am adus aminte acum o vreme de un serial de pe vremea copilariei si am dat un search si l-am gasit.



16 martie, 2011

Ne-am intors

M-am intors, ne-am intors, am revenit, am regasit acelasi nimic..deci unde ramasesem.

29 ianuarie, 2011

Preconceputii dracu'

Oare e mai bine daca nu ai idei deloc?