30 iulie, 2009

Galerie proiecte Arhitectura Cluj 2009

Sunt mare fan al astor de evenimente asa ca nu pot sa stau cu mainile in san, vreau sa vada cat mai multa lume ca exista diversitate.



Asta e o foarte mica parte din desene, probabil cele mai bune sau cele mai sugestive...Felicitari celor care au reusit! (copy-paste, probleme cu linkul)
http://fau.utcluj.ro/galerie_proiecte.php

24 iulie, 2009

Aproape acolo

Cand te desparti de un lucru (blog) abia atunci realizezi cat de mult iti lipseste. Pauza asta imi prinde bine, am dat flush la karma negativa din partea celor rai si inculti, acuma urmeaza partea de canalizare a chi-ului.
Tineti-va bine nurcilor!

20 iulie, 2009

18 iulie, 2009

Destainuiri....


Surprinzator parintii mei s-au impacat rapid cu gandul ca sunt 1/2 rastafari in ceea ce priveste modul lor de viata, stiti la ce ma refer. Pe de alta parte bunicii au inceput sa faca urat....mda asa sunt varstnicii , si mereu baga faza cu mersul la biserica. Ceea ce ma aduce la subiectul principal: discutia mea cu ei.
Dumnezeu e acelasi, diferenta sta in mintea omului si in modul lui de viata. Religia de-a lungul timpului s-a transformat dar are aceeasi radacina.
Ceea ce fac e un pacat; asta zic ei. Dar in Biblie nu zice nimic de acest lucru iar in Vechiul Testament...va las pe voi sa descoperiti, totul tine de interpretare.
Dar tot nu e bine pentru ca asa vor ei ,cam greu de schimbat mentalitatea o data ce ti se pune pata.
Am lamurit partea cu religia?Daca nu... puteti sa imi puneti intrebari sa va raspund cu mare drag:D
Urmeaza partea legala.Cate persoane mor deoarece s-au suit la volan beti sau au omorat pe cineva?Cati mor din cauza supradozelor?
Nu vorbesc de legalizare, doar ca pedepsele pentru posesie si consum in cazul plantelor sunt aceleasi ca pentru cocaina sau alte chimicale.

5:17 "Better is a dinner of herbs where love is, than a stalled ox and hatred therewith."
104:14 "He causeth the grass to grow for the cattle, and herb for the service of man."

Ceea ce a fost creat de El e bun pentru om, se pare ca ceea ce creaza omul nu e asa de bun.
Sa fim sinceri cand esti fumat iti vine sa te urci in masina,sa omori pe cineva?..eu nu pot nici sa ma ridic si incep sa aberez pe diferite subiecte mai mult sau mai putin interesante, ma enerveaza panica asta cu gaborii si imi strica toata perioada de relaxare.

16 iulie, 2009

Sa radem cu Nea Marin

Haideti ma sa radem ca de scris tot nu scrie nimeni. Uite niste filmulete cu maestrul Amza Pellea sa radeti cu lacrimi. Pe palaria lui nea Marin zau! Si sa nu faceti ca Suca niciodata ba!


10 iulie, 2009

William

Vremurile sunt dure. Sunt dure in sensul ca William s-a lovit practic cu nanaul de ele. Uite asa. Mergea pe o banda magnetica si poc!
- Valeu ce doaree! urla bravul calator.
- Ce te plangi atata? spuse o voce dubioasa.
William a crezut ca sunt eu, povestitorul. Se insela amarnic la fel cum face cand cumpara castraveti si se lauda ca a dat lovitura cu ceapa cumparata. De fapt, William vorbea cu umbra sa. I-au trebuit cateva milenii sa inteleaga in totalitate acest lucru anost. William intotdeauna si-a considerat umbra ca fiind singura existenta cu care nu poate interactiona nici macar metaforic.
- Umbra mea, te rog spune-mi, cum se face ca vorbesti?
- Esti mort, William. De aceea pot vorbi cu tine.
William era mai uluit decat atunci cand Gheorghe Tufis a castigat alegerile pentru seful intergalactic al laptelui purpuriu in statul Faurei, care era de altfel locul preferat de vacanta postnatala a lui William.
- Cum se poate una ca asta? Moartea pentru mine nu este o optiune.
- Da, William. Moartea este o obligatie.
- O obligatie? Adica toti trebuie sa murim? spuse baiatul disperat-lila.
Dar mirarea aceasta se sfarsea rapid. Intr-un fel excentric, moartea i se parea ca un joc. Da. Un joc al copilariei furate. Copilarie petrecuta de William intr-un catun situat retrosternal in orasul Colentinesti. Ar fi vrut sa fie iar copil-spirit. Ar fi vrut sa se joace iar cu prietenii lui polarizati negativ : Izuzu, Zdango si Sir John of Mormon. Ar fi vrut sa manance iar prisme umplute cu prune si jeleu de bivol. Ar fi vrut sa stea iar imbratisat de ambele mame ale sale. Ar fi vrut sa resimta primul sarut al unei roscate de la scoala cealalta. Ar fi vrut sa chiuleasca iar pentru a juca dobo-dobo pe credite magnetice in spatele universului. Ar fi vrut putina copilarie sufleteasca. Ar fi vrut macar o lingurita de timp in plus.

uhhh...i got owned again

Uite cum si-o ia omu in freza, pentru a ....hmmm, nu conteaza.
Cand ceva pare minunat, ei bine nu este. O gluma elaborata si seaca pusa pe seama noastra menita sa ne testeze capacitatile de a ne controla sentimentele si actiunile, asta e adevaratul scop al vietii.
~trag un fum adanc~
Si acum...pe buna dreptate, multi umblam prin viata fara sa stim ce vrem si chiar daca obtinem acel "ceva" multi dintre noi nu suntem multumiti. Va exista mereu loc pentru mai mult. Eu unul renunt, nu ma mai las pacalit ,m-am suparat si e timpul sa intru in acea stare cand nimic nu e important si nu ma mai intereseaza. Ma las dus de valuri si sunt pregatit de orice, aproape orice pentru ca mereu se intampla ceva care te da pe spate. Mai am putin pana incepe vacanta, si zic ca dupa saptamana care vine merit sa ma relaxez cam doua saptamani...cel putin, sa imi eliberez mintea.

~al 2lea( realizez ca ideile mele nu se leaga)~
Ah da...vorbeam de puterea de a ne controla si de lucrurile care par la prima vedere...(nu gasesc cuvantul potrivit).Concluzia: Gandeste bine situatia inainte sa te arunci....sigur pare o idee buna la inceput dar mai incolo?
E ca si cum te-ai combina cu o tipa super buna, faci "the naughty naughty" si a2a zi te trezesti cu un inel pe deget, cu soacra in casa si femeia a pus pe ea cam o tona.
Mereu uitam sa citim si scrisul mic din josul paginii.
Asa de multe prostii de tocat si asa putin timp.CHEERS!

09 iulie, 2009

Margarit, un copil fericit

Margarit crescuse de vreo 50 de cm, avea barba portocalie,burta de bere si chelie intre urechi, iar asta pentru un locuitor din Maripule inseamna ca a ajuns la maturitate. Astfel Marilena, mama-fiinta a lui Margarit, ii spune ca e timpul sa-si cunoasca tatal. Baiatul deveni nerabdator si o intreba cum se va intalni cu el:
- Si, mama-fiinta, unde il pot gasi? Cum il voi recunoaste? Cum arata?
- Ultima persoana care l-a vazut este matusa ta Magdalena.
- Dar mama, matusa este o vaza ciobita.
- Da, cunosc acest lucru dar poti vorbi prin telepatie cu ea. Poftim sun-o de pe antena mea de Digi ca am ganduri gratuite si 10 posturi porno cu imagini 3D.
Margarit a format numarul increzator. Telepatiefonul matusii suna cu o melodie de Zavaidoc dar remixata de Basshunter. Teleconversatie a fost rapida si exacta.
Tatal lui Margarit era la eterna bodega de cartier fitos servind probabil un vin rosu de pepene galben la biscuiti cu crema de suflet. Baiatul isi ia bicicleta rosie cu buline verde electric si merge cu viteza luminii lasand urme cu cele 8 cauciuri ale bicicletei. Ii placea sa mearga cu bicicleta dar simtea mereu ca este urmarit. Era fantoma lui Lance Legstrong care alerga ca nebunul cautand un tricou galben, verde, alb si cu buline roz.
Dupa patruzeci de nopti ploioase, Margarit ajunge la respectivul local. Isi intareste frica si intra fara sa dea din nari. Tatal sau il astepta la o masa din lemn de nuc cu o fata de masa rupta intr-un loc.
Margarit se aseaza la masa lui si cere un suc natural de vise cu un strop de cosmar pentru ca era deja baiat mare.
- En taro adun, fiule! Ai venit sa-mi ceri nemurirea? spuse parintele sorbind din galeata de pamant.
- Nu. Am venit sa-ti spun ca nu-mi doresc blestemul nemuririi.
- De ce fiule? E un lucru grozav de nesabuit!
- Nu. Iubirea este nesabuita, iar eu iubesc.

Am plecat, dar nu de tot :)

Draga cititorule, plec. Imi fac bagajele si ma pregatesc sa plec in Tibet sa imi regasesc chi-ul prin invataturile calugarilor. Nu te ingrijora, spiritul meu va ramane prin preajma si voi indruma telepatic nurcile la necaz. Mda, deci nu am adunat admiratori de-a lungul acestei scurte experiente minunate, la care nu ma pricep si nu am iscusinta necesara si nici materie cenusie destula sa trezesc o scanteie in cineva, am primit atatea impresii 'lasa-ne' ca nici nu mai stiu altceva, e pacat, initial eu am vrut sa va fac cunostinta cu 'prietenii' mei, si cu viziunea mea asupra lumii (mai mult sau mai putin vazuta la tv) dar se pare ca am ajuns sa starnesc sentimente de scarba, ura si antipatie fata de mine. Fiind o demisie oficiala imi permit sa fiu dramatic :P. Cum spuneam, nu le am cu scrisul, stateam si ma uitam peste posturile mele si mi-am permis sa imi fac o autocritica, mintea ce dicteaza degetele e bolnava, scrisul este execrabil si imi da dureri de cap, ideea in sine e stricata de la bun inceput, comentariile sunt rare iar impresiile dupa cum spuneam. Tot ce scriam si postam eu este luat in deradere, e neserios, are o statura de infantilism tamp, vorbe ilogice debitate de un om care nu a citit multe carti (nu am nicio scuza pentru asta), o obsesie continua pentru Radiohead (fiecare are o trupa favorita, nu inteleg de ce sunt judecat pentru asta), un om fricos de neinteles ce traieste in lumea lui fantezista. Deci, nu imi place blogareala, nu stiu sa transmit mesaje, si sunt dea dreptul patetic (pauza de ras). Acuma ma simt liber, nu am nicio responsabilitate pot sa imi vad de ale mele in continuare :) Hai fiti liberi, vedeti-va de treaba, urmariti blogul caci se pricep altii sa scrie cum trebuie si sa povesteasca, ma duc sa imi eliberez biroul (capsatorul si cana sunt ale mele bah :)) ) taxiul ma asteapta jos, biletul de avion il am...gata am plecat! Ah era sa uit, imi cer scuze fata de domnul pe care l-am jignit mai de curand, nu am vrut sa fiu nesimtit dar am fost provocat, poate din greseala, i dunno, shit happens (si Sirji asta cam pune paie pe foc :)) il stiu eu, il amuza), in fine v-as mai pune niste muzica dar nu cred ca ar fi cazul, desi...hai sa las un link asa neobservat (nu cred ca are legatura cu plecarea, dar aveam o gramada de planuri, vroiam sa va arat o gramada de chestii care mie mi se par fascinante si interesante..eh asta e, cand nu ai cu cine..nu ai cu cine, e o melodie de pe vremea cand erau tineri si puri si nevinovati si minunati si inca sunt, de-asta ii iubesc :x) http://www.dailymotion.com/relevance/search/radiohead+you+acoustic/video/x16iq7_radiohead-you-acoustic-mtv-studios_music
prefer Dailymotion deoarece calitatea sunetului este peste tube iar HQ este sublim. In fine, sa imi fie tarana usoara, numai bine si sanatate, vorbe bune si iubire, nu va pup ca sunt bolnav :P Don't worry be happy, hakuna matata, asta il las pe video! Sa aveti inspiratie nurcilor! Pa!

08 iulie, 2009

Sa fiu cea mai detestata existenta din infinitul acesta?

Timpul se opreste din numarat pana la infinit si pierde numaratoarea. Odata cu pierderea numaratoarei existenta sa este pusa in pericol. Simte cum se topeste si devine nimic. Incearca sa numere iar dar cauza sa este pierduta. El dispare.
Vazand acestea, Scanteie intelege ca trebuie sa nasca un alt Timp. Se pune pe treaba: isi face cont de hi5, intra pe matrimoniale si se duce la Din Dragoste. Pana la urma se combina cu Nikita cu care dupa cateva partide de amor grele si atemporale il naste pe Timp Junior. Timp Junior semana leit cu Scanteie. Atata doar ca Juniorul avea un neg undeva dupa urechea dreapta.
Dupa nastere, Scanteie l-a luat pe Junior sa-i prezinte lumea si sa inteleaga care este menirea sa.
- Tata, de ce toata lumea sta pe loc? De ce stelele nu explodeaza? De ce nu apare viata noua? De ce nu moare cea veche?
- Pentru ca te asteapta pe tine, fiule.
- Pe mine? Dar cum pot eu sa-i ajut? spuse baiatul mirat grozav.
- Tu fiule vei fi motorul acestei lumi. Universul va fi prietenul tau cel mai bun. O sa va jucati. O sa va indragostiti. O sa va iubiti si din iubirea voastra vor aparea noi vieti si cele vechi vor muri.
- Dar Tata eu nu vreau sa aduc moartea. Vreau sa aduc doar viata.
- Imi pare rau dar nu se poate. Moartea inseamna viata.
- Sa fiu cea mai detestata existenta din infinitul acesta? Aceasta este ingrata mea misiune? spuse baiatul plangand in hohote si stergandu-si lacrimile cu maneca de la camasa sa mov.
- Fiecare trebuie sa-si faca datoria. Aceasta este datoria ta.
Fiecare privire a parintelui sau ii crapa inima si mai tare asemeni unui bustean spintecat pentru scobitori. Tatal il imbratiseaza si-i da un ceas Rolex.
- Acest ceas te va ajuta sa-ti indeplinesti obligatiile. Sa ai grija de el deoarece este din praf stelar. Eu acum o sa plec. Am incredere in tine. Ramai cu bine! si pleca in etern.
Baiatul inca suspina. Se imbarbata si incepu numaratoarea. Ceasul sau se misca. Planetele se urnira. Viata sarea acum frenetic peste tot. Pacat totusi ca numaratoarea inseamna moarte.

Ia gata! Sa mai si scriem

Blogul a luat-o razna, e plin de youtube si muzica, si cred ca de la mine a inceput totul, am cam exagerat cu Radiohead de la inceputul vremurilor si am ajuns sa ne bazam doar pe auditii vizualo-psihedelico-auditive, si am deviat de la drum. Pai daca descrierea blogului este 'Nu ştii, oare, fiule, cu cât de puţină chibzuinţă este cârmuită lumea?' de aicea aflam ca subiectul este lumea, corect? Iar titlul blogului 'De Unica Folosinta' ma duce la gandul in primul rand la hartie igienica si tacamuri de plastic, facand o combinatie rezulta ca ideea ar fi ca lumea e de rahat si falsa, dar daca ar fi sa o iau poetic eu inteleg asa: omul (lumea) se naste, traieste si moare, fiecare om este unic in felul lui, corpul nostru este folosit doar odata in viata (deci este de unica folosinta) traim in el dupaia este aruncat in groapa lasat sa se descompuna in eternul neant. Ne intoarcem la 'lume': 'Nu ştii, oare, fiule, cu cât de puţină chibzuinţă este cârmuită lumea?', de aici facem inca o combinatie cu ce am spus mai sus si reiese ca omul in toata viata lui (lunga sau scurta) in ciuda faptului ca doreste sa invete cat mai multe despre lume, de fapt nu afla mai nimic si o distruge, cum? Punand la putere oamenii gresiti, achizitionandu-si obiecte autoflagelatoare precum masinile (masinile sunt bune, ma rog..au fost bune pe vremea cand au aparut, atuncia masina era construita pentru functionalism, pentru satisfacerea unor nevoi productive, etc. spune-mi si mie la ce iti trebuie tie un Hummer sau un Bentley Phantom? sa te lauzi nu? in loc de masturbare, salivezi excitat. Jenibil!) stati ca am pierdut ideea...da. Lumea e chibzuita prost de om, o sa ajungem sa ne coacem ca prostii la soare, inchisi in propria atmosfera, pe propria planeta, nu e penibil? E ca si cum ai inchide niste furnici intr-o sfera de sticla si ai expune-o la soare. Si uite asa ajung la alt subiect: de ce oamenii buni nu fac copii la fel de des precum cei prosti? Tu fiind fata, esti desteapta, frumoasa, constienta ca esti deosebita fata de restul, iar tu baiat esti dragut, de treaba, amuzant, cu un stil aparte, la fel deosebit fata de restul...atunci de ce naibii nu se iau in brate sarutandu-se? Am vazut intr-un film o faza de genul asta, o familie idioata facuse 6 copii si se gandeau sa mai faca, pentru ca le placea sa faca sex..iar familia intelectuala nu era hotarata daca sa faca copii, ca e greu, ca necesita mult timp si bani, ca poate ar trebui sa faca in vitro, intr-un final cica au divortat :| ca nu se potriveau...cum e posibil? Vorba celor de la System of a Down : stupid people do stupid things, smart people outsmart each other, then themselves. Corect. Oare de ce? Hai sa stam virgine pana gasim partenerul perfect...fuck off!! Daca toti am gandi asa toata planeta ar muri de exces de masturbare :)) In fine, sunt complexat de mintea fetelor in ultimul an, nici ele nu stiu ce vor, dar in schimb arata ca ar vrea ceva..dar nu sunt nicodata sigure, decizii, decizii, atatea decizii :)) hmmm shopping cu prietenele sau quality time cu un prieten? Greu de hotarat...Eu vreau baiatul perfect, o sa ajungi la 30 ani singura si o sa te casatoresti cu un infect doar ca sa fie, si uite asa se naste familia proasta care va da nastere la puradei garla! Si uite asa lumea se duce draq pe zi ce trece, tiganii se impuiaza, noi stam in apartamente demne de garsoniere cu parintii, visam cand ne uitam la filme americane si mai avem si pretentii. Dar sunt si exceptii, le vad pe strada, si asta ma bucura, mai exista bunatate in orasul asta blestemat, putina, dar este. Deci nu zic sa nu ne selectam partenerii, dar hai sa nu exageram.

ps: apel la bagaciosi: scrieti mai nurcilor, scrieti! lasati youtube-ul macar pentru o perioada, hai sa mai si dezbatem :)

07 iulie, 2009

Back to business

Pai asa dupa o lunga absenta de pe blog am zis sa revin (mai mult sau mai putin in "forta tati") . Am cateva clipuri dragute poate le stiti...daca nu...eu zic ca va vor face ziua mai buna.





Le Tour de France

Eee. Stiu prieteni ca a inceput de sambata cu frumoasa victorie a lui Fabian Cancellara la contratimp in Monaco dar acum am timp sa scriu despre Le Tour.
De asemenea mai stiu ca probabil nimeni nu este interesat de ciclism dar asta nu ma descurajeaza si in functie de timpul pe care-l am voi comenta pe blog fiecare cursa si fiecare victorie spectaculoasa si neasteptata cum am vazut aseara in etapa a 3a.

Inainte de toate postez programul:
Ziua 1 – 4 Iulie - Monaco – Monaco, 15km (contratimp individual)
Ziua 2 – July 5 Iulie - Monaco – Brignoles, 182km
Ziua 3 – July 6 Iulie – Marseille – La Grande-Motte, 196km
Ziua 4 – July 7 Iulie - Montpellier, 38km (contratimp echipă)
Ziua 5 – July 8 Iulie - Le Cap d’Agde – Perpignan, 197km
Ziua 6 – July 9 Iulie - Girona (Spain) – Barcelona (Spania), 175km
Ziua 7 – July 10 Iulie - Barcelona – Andorra 224km
Ziua 8 – July 11 Iulie – Andorra-la-Vieille – Saint-Girons, 176km
Ziua 9 – July 12 Iulie - Saint Gaudens – Tarbes, 160km

● – 13 Iulie - Zi de odihnă la Limoges

Ziua 10 – 14 Iulie - Limoges – Issoudun, 193km
Ziua 11 – 15 Iulie – Vatan – Saint Fargeau, 192km
Ziua 12 – 16 Iulie – Tonnerre – Vittel, 200km
Ziua 13 – 17 Iulie – Vittel – Colmar, 200km
Ziua 14 – 18 Iulie - Colmar – Besanon, 199km
Ziua 15 – 19 Iulie - Pontarlier – Verbier, 207km

● – 20 Iulie - Zi de odihnă la Verbier

Ziua 16 – 21Iulie - Martigny – Bourg-Saint Maurice, 160km
Ziua 17 – 22 Iulie – Bourg-Saint Maurice – Le Grand Bornand, 169km
Ziua 18 – 23 Iulie – Annecy – Annecy, 40km (contratimp individual)
Ziua 19 – 24 Iulie – Bourgoin-Jallieu – Aubenas, 195km
Ziua 20 – 25 Iulie – Montélimar – Mont Ventoux, 167km
Ziua 21 – 26 Iulie - Montereau-Fault-Yonne – Paris Champs Elysées, 160km

Sa vedem si echipele:
CERVELO TEST TEAM (CTT) SUI
Sporting Manager : VAN POPPEL Jean-Paul
001 SASTRE Carlos ESP
002 CUESTA Inigo ESP
003 GOMEZ MARCHANTE Jose Angel ESP
004 GUSTOV Volodymir UKR
005 HAUSSLER Heinrich GER
006 HUSHOVD Thor NOR
007 KLIER Andreas GER
008 LANCASTER Brett Daniel AUS
009 ROULSTON Hayden NZL

SILENCE - LOTTO (SIL) BEL
Sporting Manager : FRISON Herman
011 EVANS Cadel AUS
012 DELAGE Mickaël FRA
013 LANG Sebastian GER
014 LLOYD Matthew AUS
015 SCHEIRLINCKX Staf BEL
016 VAN AVERMAET Greg BEL
017 VAN DEN BROECK Jurgen BEL
018 VAN SUMMEREN Johan BEL
019 WEGELIUS Charles GBR

ASTANA (AST) KAZ
Sporting Manager : BRUYNEEL Johan
021 CONTADOR Alberto ESP
022 ARMSTRONG Lance USA
023 KLÖDEN Andréas GER
024 LEIPHEIMER Levi USA
025 MURAVYEV Dmitriy KAZ
026 PAULINHO Sergio POR
027 POPOVYCH Yaroslav UKR
028 RAST Gregory SUI
029 ZUBELDIA Haimar ESP

TEAM SAXO BANK (SAX) DEN
Sporting Manager : ANDERSEN Kim
031 SCHLECK Andy LUX
032 ARVESEN Kurt-Asle NOR
033 CANCELLARA Fabian SUI
034 LARSSON Gustav SWE
035 O’GRADY Stuart AUS
036 SCHLECK Frank LUX
037 SORENSEN Chris DEN
038 SORENSEN Nicki DEN
039 VOIGT Jens GER

RABOBANK (RAB) NED
Sporting Manager : BREUKINK Erik
041 MENCHOV Denis RUS
042 CLEMENT Stef NED
043 FLECHA Juan Antonio ESP
044 FREIRE Oscar ESP
045 GARATE Juan Manuel ESP
046 GESINK Robert NED
047 NIERMANN Grischa GER
048 POSTHUMA Joost NED
049 TEN DAM Laurens NED

GARMIN - SLIPSTREAM (GRM) USA
Sporting Manager : WHITE Matthew
051 VANDE VELDE Christian USA
052 DEAN Julian NZL
053 FARRAR Tyler USA
054 HESJEDAL Ryder CAN
055 MAASKANT Martijn NED
056 MILLAR David GBR
057 PATE Danny USA
058 WIGGINS Bradley GBR
059 ZABRISKIE David USA

EUSKALTEL - EUSKADI (EUS) ESP
Sporting Manager : GONZALEZ GALDEANO Igor
061 ASTARLOZA Mikel ESP
062 ANTON Igor ESP
063 FERNANDEZ Koldo ESP
064 MARTINEZ Egoi ESP
065 OROZ Juan José ESP
066 PEREZ LEZAUN Alan ESP
067 PEREZ MORENO Ruben ESP
068 TXURRUKA Amets ESP
069 VERDUGO Gorka ESP

TEAM COLUMBIA - HTC (THR) USA
Sporting Manager : HOLM Brian
071 CAVENDISH Mark GBR
072 EISEL Bernhard AUT
073 GRABSCH Bert GER
074 HINCAPIE George USA
075 KIRCHEN Kim LUX
076 MARTIN Tony GER
077 MONFORT Maxime BEL
078 RENSHAW Mark AUS
079 ROGERS Michael AUS

AG2R-LA MONDIALE (ALM) FRA
Sporting Manager : LAVENU Vincent
081 EFIMKIN Vladimir RUS
082 ARRIETA Jose Luis ESP
083 DESSEL Cyril FRA
084 DUPONT Hubert FRA
085 GOUBERT Stephane FRA
086 MONDORY Lloyd FRA
087 NOCENTINI Rinaldo ITA
088 RIBLON Christophe FRA
089 ROCHE Nicolas IRL

LIQUIGAS (LIQ) ITA
Sporting Manager : SCIREA Mario
091 PELLIZOTTI Franco ITA
092 BENNATI Daniele ITA
093 KREUZIGER Roman CZE
094 KUSCHYNSKI Aleksandr BLR
095 NIBALI Vincenzo ITA
096 SABATINI Fabio ITA
097 VANDBORG Brian DEN
098 VANOTTI Alessandro ITA
099 WILLEMS Frederik BEL

FRANCAISE DES JEUX (FDJ) FRA
Sporting Manager : GAYANT Martial
101 CASAR Sandy FRA
102 COPPEL Jérôme FRA
103 GESLIN Anthony FRA
104 HUTAROVICH Yauheni BLR
105 JOLY Sébastien FRA
106 LE MEVEL Christophe FRA
107 ROY Jérémy FRA
108 VAUGRENARD Benoît FRA
109 VEIKKANEN Jussi FIN

CAISSE D’EPARGNE (GCE) ESP
Sporting Manager : LEDANOIS Yvon
111 PEREIRO SIO Oscar ESP
112 ARROYO David ESP
113 FARIA DA COSTA Rui Alberto POR
114 COYOT Arnaud FRA
115 GUTIERREZ José Ivan ESP
116 PASAMONTES Luis ESP
117 ROJAS Jose Joaquin ESP
118 SANCHEZ Luis-Leon ESP
119 URAN Rigoberto COL


COFIDIS LE CREDIT EN LIGNE (COF) FRA
Sporting Manager : VAN LONDERSELE Francis
121 MONCOUTIE David FRA
122 AUGE Stéphane FRA
123 DUMOULIN Samuel FRA
124 DUQUE Leonardo COL
125 FERNANDEZ Bingen ESP
126 KERN Christophe FRA
127 MINARD Sébastien FRA
128 MOINARD Amaël FRA
129 PAURIOL Rémi FRA

LAMPRE - N.G.C (LAM) ITA
Sporting Manager : BONTEMPI Fabrizio
131 BALLAN Alessandro ITA
132 BANDIERA Marco ITA
133 BRUSEGHIN Marzio ITA
134 FURLAN Angelo ITA
135 LOOSLI David SUI
136 RIGHI Daniele ITA
137 SANTAMBROGIO Mauro ITA
138 SAPA Marcin POL
139 SPILAK Simon SLO

BBOX BOUYGUES TELECOM (BBO) FRA
Sporting Manager : ROUS Didier
141 VOECKLER Thomas FRA
142 ARASHIRO Yukiya JPN
143 BONNET William FRA
144 FEDRIGO Pierrick FRA
145 HADDOU Saïd FRA
146 LEFEVRE Laurent FRA
147 PICHOT Alexandre FRA
148 ROLLAND Pierre FRA
149 TROFIMOV Yury RUS

QUICK STEP (QST) BEL
Sporting Manager : PEETERS Wilfried
151 CHAVANEL Sylvain FRA
152 BARREDO Carlos ESP
153 BOONEN Tom BEL
154 DE JONGH Steven NED
155 DEVOLDER Stijn BEL
156 PINEAU Jérôme FRA
157 ROSSELER Sébastien BEL
158 TOSATTO Matteo ITA
159 VAN DE WALLE Jurgen BEL

TEAM KATUSHA (KAT) RUS
Sporting Manager : PARSANI Serge
161 KARPETS Vladimir RUS
162 BOTCHAROV Alexandre RUS
163 HORRACH Joan ESP
164 IGNATIEV Mikhail RUS
165 IVANOV Serguei RUS
166 NAPOLITANO Danilo ITA
167 POZZATO Filippo ITA
168 TRUSSOV Nicolaï RUS
169 VANDENBERGH Styn BEL

AGRITUBEL (AGR) FRA
Sporting Manager : HUBERT Emmanuel
171 MOREAU Christophe FRA
172 BOUET Maxime FRA
173 CALZATI Sylvain FRA
174 FEILLU Brice FRA
175 FEILLU Romain FRA
176 GONZALO RAMIREZ Eduardo ESP
177 LE LAY David FRA
178 LEQUATRE Geoffroy FRA
179 VOGONDY Nicolas FRA

TEAM MILRAM (MRM) GER
Sporting Manager : HENN Christian
181 GERDEMANN Linus GER
182 CIOLEK Gerald GER
183 FOTHEN Markus GER
184 FRÖHLINGER Johannes GER
185 KNEES Christian GER
186 TERPSTRA Niki NED
187 VELITS Peter SVK
188 WEGMANN Fabian GER
189 WROLICH Peter AUT

SKIL-SHIMANO (SKS) NED
Sporting Manager : KEMNA Rudi
191 LEMOINE Cyril FRA
192 BEPPU Fumiyuki JPN
193 DE KORT Koen NED
194 GESCHKE Simon GER
195 HIVERT Jonathan FRA
196 HUPOND Thierry FRA
197 ROOIJAKKERS Piet NED
198 TIMMER Albert NED
199 VAN HUMMEL Kenny Robert NED

Dupa aceste 3 etape avem la timp individual pe Fabian Cancellara, Tony Martin si Lance Armstrong (nu mai moare asta frateeeee). La catarat conduce Veikkanen Jussi si la echipe conduce Astana. Aa si la puncte il avem pe enervantul asta de Mark Cavendish cu 70 de pct.

Bun. Cu astea am ajuns la zi cu situatia turului. Azi avem contratimpul pe echipe la 3 si un sfert. O sa fie interesant. Eu propun pentru victoria de etapa ori Saxo Bank ori Silence Lotto. Dar sa ne uitam atenti si la Katusha cu Pozzato si Napolitano.

In incheiere va anunt ca toate etapele sunt transmise in exclusivitate de Eurosport.
In rest ce sa zic. Viva la Contador!:X

06 iulie, 2009

Erase and rewind.

22:58...alta zi in iad. Incepem dimineata cu 10 variante la mate dupa care mergem la baschet sa uitam de probleme....sau sa radem pe seama faptului ca am avut ghinion/suntem prosti/cum au luat altii bacu si de ce nu ne iubeste ala de sus, ZA BIG BOSS.
Asta e fratilor, tragem tare, asteptam contestatiile, mergem la biserica.
Cum era vorba aia?"Cei din urma vor fi cei dintai." Ahaaam, mai bine aveti grija ca venim din urma:)). In caz ca nu v-ati dat seama sunt complexat de faptul ca nu am luat.
Si altii...manca-mi-ar oraganul reproducator, l-au luat=)), nu am nimic cu voi ,sunt chiar indiferent. Spunand asta ma simt ceva mai bine :P

Va las cu o melodie...hai ca ati inceput sa cereti prea mult!


The Cake Eaters (doar filme pe paine)

why watch it?
why not?!?!?!
...din gama FILME CU ADOLESCENTI watch and dream

Arta fluida

Deci cautand tutoriale pentru 3d max, ca mai nou invat si eu sa 'masterez' domeniul asta 3d de dat cu mouse-ul pe covorase, sfidand creionul :)) cautand asa pe net am dat de un exemplu de arta as spune eu, pe langa arta rabdarii caci am aflat pe pielea mea cat dureaza sa randezi o scena medie ca dificultate, eu zic ca da...asta e arta 3d, acuma fiecare vede altceva...enjoy! mie unu mi-a facut ziua mai frumoasa :D

Ah mi-am tradat principiile, cacat am folosit tube-ul ca in alta parte nu gaseseam asta:)) asta e, si preotii se imbata

05 iulie, 2009

Fotografia Saptamanii - 2

04 iulie, 2009

Teleport!!...wait, what?

Totul incepe pe la 9.30.....Sau la 5, ca pe atunci m-am intalnit cu colegul A.
-Omule hai k in seara o sa fim.....=))
-Da ma da...acusi se fac.
Sigur ca da, cica trebuia sa fim la 10 acolo. Lasa dude ca e timp(tick tack).
~liniste totala~
Mah, ar trebui sa plecam:)), cacat, a inceput panica ne mobilizam noi in 20 de min.
-Cu ce mergem?(se aude o voce din spate)
-TAXIUL!; iar multimea aproba.
Ne suim noi si asteptam sa inceapa calatoria."Cum naiba am ajuns la taxiu?"
Se aud rasete, "Auzi frate? Mie imi curge sange din buza?"
Pe undeva pe aproape ne intreaba soferul unde mai exact.
Eu cautam calu pe care il vazusem la plecare.
Brusc, apare panica, mah ce naiba, asta ne invarte in cerc.
-Mai baieti. Pe aici parca era.
~holy shit asta ne duce la politie.~
-Ah, pai lasati-ne aici ca ne descurcam noi.
-Ba nu mah....mergem pana acolo; zice camaradul cazut la datorie.
Vad o masina de politie...asta mergea incet in spatele lui.
~frate asta e clar semn, am belit pla si stam la noapte intre bare~
Intr-un final ajungem. Nu intram. La 11 ne da drumu...."ma uit la ceas".
Am facut 1 ora pe drum?
Pana mea...acum dam skip, pentru mine cel putin era fast forward si low batteries.
Ora 4 si ceva:~ eram cu creierii imprastiati...mort de somn~
O idee geniala apare: Hai sa plecam!
PAC PAC
Eram deja afara, timpul trecea extrem de greu.
~dupa o plimbare, o excursie de 2 zile ajungem la Unirea, luam taxiul ajungem la safe house si ZZZzzZzZZZZzZ

A fost o zi reusita....pacat ca mi-a aruncat unu de pe scena un CD in cap si am un cucui imens.

03 iulie, 2009

Vorbe IV

- Nenorocit sa fie cel care se iubeste pe sine mai mult decat pe celalalt.

- Numai cei care nu au avut, stiu ce vor cu adevarat.

- Ai grija cat iti ranesti adversarul pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de el.

- Tradatorul trebuie strivit.

- Societatea este construita pe fatarnicie si ipocrizie.

- Prietenul tuturor este dusmanul tuturor.

- Ai grija cui ii spui numele tau. S-ar putea sa fie prieten cu moartea.

- Ceasul nu masoara timpul, ci moartea.

- Forta se masoara in dusmani neputinciosi in fata ta.

- Niciodata nu vei fi singur caci Universul te inconjoara.

- Nici pe un munte de galbeni nu poti urca la Dumnezeu.

- Dezastrele si infragerile ne invata respectul.

To be continued....

02 iulie, 2009

Mancami-ati furia bah!!

Pfff cica sunt prea dramatic si sensibil nuh? Eh sa ma fut eu pe pareri si oameni mai buni social ca mine, ia hai sa nu mai scriu eu despre mine nu? Hai sa fiu si eu pe sistemul atitudine de cartier sarac scuipand seminte folosind pula la fiecare 3 cuvinte plus un ras de roata stricata si zambete tampe. Ce atata arta si muzica nu? Toata lumea sa gandeasca in afara cutiei in cutie corect? Nu esti cu noi, esti prost, hai sictir de artisti inchipuiti, la munca cu voi viermilor!
Daca nu dai play du-te si freaca tastatura in alta parte.

Si nu mai folosesc youtube-ul, m-am saturat de el, nici macar nu are o logica numele!

Vorbe III

- Iubirea este unicul lucru care poate modifica a patra dimensiune. Timpul se dilata cand nu esti langa persoana iubita si apoi trece ca un fulger cand este langa tine.

- Cel mai mare defect al omului este moartea.

- Modestia sade bine doar adolescentului.

- Orice munte are doua vai. Pregateste-te si pentru coborare.

- Norocul este o ramasita a creatiei.