31 august, 2009

Radiohead at Saitama Oct 5 2008 [FULL Concert]

Ca tot stam degeaba hai sa mai vedem un concert undeva la japonezi :D mai pe alta data o sa vedem si ceva mai din trecut asa de prin 2001 sa vedeti diferenta/evolutia trupei ca sunet si stil. Inca ma rog sa vina si la noi cu orice ocazie, ca ma duc le fac si scena, le sterg si pe jos, le aranjez echipamentul, orice! Da numai sa ii vad live in persoana:D

27 august, 2009

Madonna in Bucuresti

Oare de ce scriu eu despre Madonna? Doar nu sunt fan. Pentru ca prin intermediul unor buni prieteni, am reusit sa ma angajez la eveniment pe post de ajutor/impinge cutia. Job-ul ok, no stress, fara griji. Acum, trecand peste asta, in ziua concertului totul a decurs normal, ia aia, du-o acolo, ajuta-l pe ala...etc. Se aude o voce : "avem nevoie de 12 oameni care sa stea pe timpul concertului sa ajute!" hop si eu cu bunul coleg Bobby. Primim bratari, ne implanteaza cipuri sataniste, etc.

Stam in spatele scenei. Trece timpul, ardem gazul, cocalarii pe sistemul la fiecare sfarsit de propozitie urmeaza anotatia 'pula', ii ignoram, prostii de ei. Dupa ceva vreme, agitatie...vine cineva, prima impresie parea a fi o fata nu mai mult de 20 ani, mica de inaltime si cam firava asa. O fi din dansatori. Lumea se aduna...bah ia stai asa...asta e Madonna? E nah!......da mah! Ea e! Lol :| (intr-un mod pozitiv). Cum naiba reuseste sa se pastreze asa de bine? Mai stie sa si danseze. Mai trece vremea, incep repetitiile, se testeaza sunetul, totul e ok. Suna bine, se misca bine. Si a plecat. Wow!

E seara, se pregateste show-ul. Vine dj-ul sa cante la deschidere, toate bune si frumoase, in backstage agitatie bineinteles. Nush cu ce naiba ma ocupam da ma trezesc ca ma striga Bobby de sus. Ma duc acolo. Dj-ul a terminat, pleaca, isi ia pupitrul si sculele, le ambaleaza (nu el...ajutoarele de noi faceau asta...12 la numar). Asa eram sus in spatele ecranului pe scena, era aproape 10 seara (intuneric da luminile spectacolului erau in functie), ne zice englezul: "c'mon guys i'm gonna make you famous, you're gonna be on youtube, you'll thank me later :)" ne da 2 mopuri si cica "follow me, c'mon let's go".......unde? PE SCENA!!! trecem de ecranul imens...si incepe woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imaginea a peste 60 mii de oameni luminate de scena, care ne aclamau pe noi. Mi-am ridicat mana in aer - semnul rock n roll - si iarasi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!
Nush ce facea Bobby si englezul eu zambeam cuprins de extaz si fericire, uimit de eveniment. Am traversat scena pana in centru, englezul ne-a pus sa dam cu mopul. Lumea era acolo se uita la noi, unii aclamau...moment epic! Eram in fata oamenilor, oamenilor lui Madonna, imaginea este de neuitat, sentimentul de rockstar, deci asta inseamna sa fii faimos! Treaba a durat vreo 8 minute, am coborat inapoi in spate. Aftershock...coae am fost pe scena!!! Wooohooo!

Moment epic. Cati au ocazia sa vada si sa treaca prin asa ceva? M-am simtit unic ca nicodata in viata, m-am simtit inteles, si parca toata multimea era cu mine. Puterea masei...epic. Mirific, bestial, minunat. Alea 8 minute m-am simtit special. A urmat concertul, ne-am retras undeva in lateralul scenei si am urmarit vreo 40 minute. Totul a fost bestial. Si nu sunt fan Madonna, dar a fost impresionant. Tributul MJ a fost cireasa de pe tort. Am ramas masca. Prea multe sentimente de placere mi-au trecut si nu pot sa explic. Lumea asta a concertelor e minunata. Mai tarziu inapoi la treaba.

Am cunoscut englezi, australieni, bucatari, sunetisti, oameni din staff, am vazut dansatorii, pe Madonna, am auzit-o, am fost in atentia evenimentului pentru o secunda, totul a fost epic. Sunt foarte multe de povestit dar ma rezum la esential. Am vazut, am trait, multumesc.

25 august, 2009

Queens Of The Stone Age - No One Knows

Nu imi vine sa scriu...hai sa ascultam muzica in continuare pana se intoarce bossu din vacanta. Si da, tobosarul e solistul de la Foo Fighters, si fostul tobosar de la Nirvana.


23 august, 2009

Pierdut in timp si spatiu

Oaaaa!! My head spins!! Cat timp am irosit eu pan acum? Cam 6 ore pe zi. Stau, vegetez, contemplez cu universul. Cata agitatie pe planeta asta, din spatiu se vede altfel, niste fiinte ce se agita, ei numesc asta viata. Hm. In fine, fiecare cu treaba masii.


I remember thinking murder in the car
Watching dogs somersault through sprinklers on tiny lawns
I remember the graffiti
We are your children coming in with spray cans of paint
I remember the sunsets and the plains of cement
And the way the night just seemed to turn the colour of orangeade

In this town, cellular phones are hot with teens
In this town, we all go to terminal pubs
It helps us sweat out those angry bits of life
From this town, the English army grind their teeth into glass
You know you'll get a kicking tonight
The smell of puke and piss
The smell of puke and piss on your stilettos

Here comes that panic attack
My heart stops... and then it starts
Give me a drink
I'll drink your round
I take you round the pole
It's cold up here (I see the universe waiting by a minibus)
You'll catch the flu
Or you'll catch the city
Either way, you'll catch the flu
Or you'll catch the city

19 august, 2009

Work in Progress

Radiohead sunt in studio si lucreaza la viitorul album, acum 2 zile au pus pe site-ul oficial prima piesa terminata si au fost binevoitori sa o puna la share :D Nu mai am rabdare!!!


Si pun si niste poze, tot oficiale :)
Thom and Jonny and Drew in Ondes

Johnny in Oxxon

Spor la treaba baieti!! Sa iasa marfa buna ca intotdeauna :D

18 august, 2009

Un vis




It tells the story of what may be the only person in his city to survive the massive flooding that has occurred. Alone on the top of what used to be a sky-scraper but is now barely above the surface of the water, he dons a diving suit with an oxygen tether as his only lifeline and dives into the sea where the ruins of the city stand.

The character locates and swims into his house, sits in a chair in what appears to be his living room and then, resigned to his lonely fate, he disconnects the lifeline and it floats back up to the surface, resulting in his drowning.

After this, the camera takes us back above the water, where we see a golden light rise from under the surface and into the sky. We see that light, which appears to represent his soul, join other souls circling each other in the sky. The video ends with each soul blinking out or racing off-screen. Just prior to the end of the video, two souls settle against the clouds and seem to appear as the eyes of a face that has been watching down upon the sea just below. -wikipedia-

17 august, 2009

Bun

dupa cum poate bine stiti ..guano apes vine in bucuresti ..intr-una din zilele de 4, 5 sau 6 septembrie ..cel mai probabil pe 5.asa ca haideti cu totii la cei care ne-au facut sa sarim in cluburi sau la petreceri pe melodia "big in japan".

Recomand: lumea Silent Hill



Fie ca ati jucat Silent Hill sau nu, filmul este foarte bun, pe langa porcariile facute dupa jocuri gen Bloodrayne sau Hitman. Asta si cu Tomb Raider si poate Resident Evil merita sa fie numite cat de cat filme...Ecranizarea e veche, a aparut prin 2006 si l-am asteptat cu nerabdare atunci sa apara. Si a meritat :D Mi-a placut ca a respectat in proportie de 90% scenariul si structura jocului, nu a avut multe improvizari 'vizionare' de catre regizori. Acum inainte sa vedeti filmul v-as recomanda si jocurile. Primul Silent Hill e cam vechi, prin 99 si-a facut aparitia, mai intai pe console, deoarece jocul a fost conceput de cei de la Konami creatorii genului survivor horror, respectiv Resident Evil, jocurile au fost concepute mai intai pentru console si mai apoi portate pe PC, si de aici rezulta controlul irascibil pe PC, dar se poate trece cu vederea odata cu trecerea timpului, butonand. Silent Hill s-a facut remarcat mai ales din cauza atmosferei tensionate pentru care e bine cunoscut, multi altii au incercat sa copieze/sa recreeze acest aspect, esuand lamentabil bineinteles. In fine, de vreo 2 saptamani ma tot joc Silent Hill 2, l-am jucat si pe primul vreo 2 ore :)) era prea vechi ca sa mai insemne ceva. Dar 2-ul este bomba! La fel se intampla si cu Silent Hill 3, l-am jucat si pe acesta si nu pot spune decat ca se merita a fi un sequel de exceptie. In schimb SH 4 m-a lasat cu buza umflata, mai bine o lasau moarta. Si mai de curand (2008)aparusesi si SH Homecoming, si din cate am vazut din trailere pare ca a revenit de unde a plecat, dupa ce termin cu 2-ul ma apuc si de el.

Acuma voi cita din XtremPC nr.39 din ianuarie 2003, articol scris de Adrian Dorobat cu referire la Silent Hill 2 : " SH 2 este unul din titlurile care te sperie cu adevarat si te fac sa vrei sa dormi cu lumina aprinsa...Sudori reci, respiratie anevoioasa, muschi incordati, aceste ingrediente nu lipsesc si nu va doresc sa aveti un prieten care sa vina tiptil si sa faca 'bau!' pe neasteptate. Indepartarea animalelor de companie pe durata jocului este si ea recomandata. Pentru binele lor, dar si al vostru, pentru ca nu se stie cu ce le confundati pe intuneric. Per total un titlu interzis cardiacilor."

Deci, esti fan genului horror? Vrei senzatii tari la miez de noapte? Baga mare si afunda-te in lumea Silent Hill dar ai grija, gardianul decide cand deschide poarta spre iesire. Cine e gardianul? Urmariti filmul :) jucati jocurile, 2 si 3-ul recomand. Povestea din film are legatura doar cu primele 2 jocuri. Ce sa mai...japonezii astia le au nu gluma.

15 august, 2009

Ganduri


De acum incolo imi voi tine un carnetel langa pat caci de fiecare data cand ma pun sa dorm noaptea, imi vin tot felul de idei si ganduri, si regret ca nu am cu cine sa le impartasesc cand sunt treaz. Acum voi incerca sa imi amintesc la ce ma gandeam azi-noapte, o sa fie cam dificil, iari textul original nu suna asa. In fine, ma voi stradui.

Stateam eu asa si ascultam Nirvana, si ma gandeam...suntem in luna August. La sfarsitul lunii incep examenele, vacanta a inceput in Iulie. Au trecut 2 luni si ceva zile de cand pazesc Bucurestiul sa nu il fure cineva. In aceste 2 luni, lumea, a fost plecata pe la mare/munte/alte taramuri fantastice. Foarte frumos. Nu acuz pe nimeni. (acum o sa fiu egoist) Eu pe de alta parte, am fost disperat sa nu raman pe langa. Si am ramas!! :)) Nu asta e ideea. O succesiune de evenimente ghinioniste si tragice au facut ca, si anul acesta sa raman in casa. M-am trezit dand mesaje, abordand lumea pe mess (care mai suferea de plictiseala prin zona) incercand sa facem ceva creativ. Esec total! Intr-adevar am iesit, dar foarte greu ne-am miscat. Un basket pe acolo, un muzeu pe dincolo..si..inapoi acasa. Mai abordam pe cineva : "Ce faci?", "Ma pregatesc sa plec la mare." :| lol...altceva mai stiti? Bine acum inteleg foarte bine sentimentul. Atunci cand pleci cu prietenii nu te mai intereseaza unde mergeti si a cata oara...important e ca sunteti impreuna sa va petreceti timpul impreuna, poate sa fie si la marginea vulcanului, ideea e sa te simti bine :) Nu stiu ce sa mai cred. Sa fiu eu ala ciudat? Creep-ul in persoana? Nu am bani, restantele imi aduc aminte ca nu am invatat cand trebuia, joburi nu se lipesc de mine, si totusi traiesc! Da cu ce chef? De ce oare ma mai trezesc eu dimineata? Aceeasi rutina...baie, mancare, pc, tv. Cu cine sa schimbi o vorba? (in afara de parinti, nu ii includem si pe ei in discutie, ei sunt omniprezenti:)) Cu cine sa schimbi o vorba, cand toata lumea are treaba, mai putin cu tine? Ah? De ce sa ma tot agit eu asa, sa lipesc oamenii de mine? Dar si daca fac opusul, astept sa vina lumea la mine? Pot sa stau asa pan la batranete nu? Acuma nu imi plang de mila (desi daca recitesc ce am scris, cam asa suna:)) nu imi plang de mila, dar, zic si eu, nu e orasul asta infect? Oamenii la randul lor? Totul e infect, ies din casa, aceleasi traditii, saluti vecinii cu care nu ai schimbat o vorba in afara de "buna ziu/saru mana" (oribila expresie saru mana asta), mergi mai departe, aceeasi tigani la colt de strada fac si ei un ban la Stanleybet (ei numesc asta munca), te sui in masina/tramvai, vezi figurile triste ale oamenilor, figuri post-decembriste, care se mira de tot ce e in jur, si tu, TU esti viitorul poporului!! Ai tzoale frumoase, ai gusturi rafinate, ai prea mult timp liber(asta explica freza complexa), timp liber in care contemplezi cum sa scapi tara de saracie (in timp ce parintii vin cu fonduri alocate...HAINELOR) Ce penibil ma simt! Mie rusine sa ma plimb intr-o lume saraca in pantofi de aur. Altii nu au probleme d-astea. Dar totusi uite ca ma plimb in pantofi de aur, sa ma vada lumea. Dar nu orice lume, lumea care vreau eu (ignorand pe ceilalti). Ce urat! Hei da ce sa facem, nu trebuie sa ne traim viata, nu? Acum 40 ani oamenii nu gandeau asa. Si erau fericiti. Nu cumva am devenit fitzosi? Toti suntem fitzosi si avem pretentii. Primul cuvant pe care il aude un parinte in zilele noastre de la un copil este "vreau..." Vrem, vrem, vrem! Si eu vreau, dar cand ma gandesc mai bine la ce spun, parca nu mai vreau. Mai bine ii iau in brate si le spun ca ii iubesc, si ca mi-au dat tot ce e posibil, mi-au dat ce ei nu au avut. Eu ma simt foarte norocos, am parte de cei mai buni parinti din tara asta, ii iubesc dar nu le spun asta zilnic, dar o arat cand am ocazia. In camera mea, in coltul meu, ma simt trist in raport cu cei din jur, dar daca ma intrebi pe strada "cum te simti?" o sa raspund ca "bine!" si nu mi-ar mai pasa de mine, as merge cu voi sa traim momente minunate si sa nu imi pese de altceva.

Nu caut simpatie/mila, doar empatie si intelegere. E sambata, mai am ziua de azi si maine. Dupaia o iau de la capat. Acuma toti se intorc din calatorii, au povesti de spus, altii se pregatesc de plecare lumea vine, lumea pleaca, intr-o buna zi, cei ce pazesc isi vor lua liber...sa nu ii cautati.

14 august, 2009

Feels like autumn

Vara asta a trecut mult prea repede ...senzatii :| (@$#T$%^_)
Am citit o ceva nice zilele astea so ...hope u'll enjoy it

“Dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet, si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu starea de siguranta, si asa, omul incepe sa invete…ca sarutarile nu sunt contracte si cadourile nu sunt promisiuni, si asa omul incepe sa-si accepte caderile cu capul sus si ochii larg deschisi, si invata sa-si construiasca toate drumurile bazate in astazi si acum, pentru ca terenul lui “maine” este prea nesigur pentru a face planuri … si viitorul are mai mereu o multime de variante care se opresc insa la jumatatea drumului.

Si dupa un timp, omul invata ca daca e prea mult, pana si caldura cea datatoare de viata a soarelui, arde si calcineaza. Asa ca incepe sa-si planteze propria gradina si-si impodobeste propriul suflet, in loc sa mai astepte ca altcineva sa-i aduca flori, si invata ca intr-adevar poate suporta, ca intr-adevar are forta, ca intr-adevar e valoros, si omul invata si invata … si cu fiece zi invata.

Cu timpul inveti ca a sta alaturi de cineva pentru ca iti ofera un viitor bun, inseamna ca mai devreme sau mai tarziu vei vrea sa te intorci la trecut. Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti. Iti dai seama cu timpul ca daca esti alaturi de aceasta persoana doar pentru a-ti intovarasi singuratatea, in mod inexorabil vei ajunge sa nu mai vrei sa o vezi.

Ajungi cu timpul sa intelegi ca adevaratii prieteni sunt numarati, si ca cel care nu lupta pentru ei, mai devreme sau mai tarziu se va vedea inconjurat doar de false prietenii. Cu timpul inveti ca vorbele spuse intr-un moment de manie, pot continua tot restul vietii sa faca rau celui ranit. Cu timpul inveti ca a scuza e ceva ce poate face oricine, dar ca a ierta, asta doar sufletele cu adevarat mari o pot face. Cu timpul intelegi ca daca ai ranit grav un prieten, e foarte probabil ca niciodata prietenia nu va mai fi la aceeasi intensitate. Cu timpul iti dai seama ca desi poti fi fericit cu prietenii tai, intr-o buna zi vei plange dupa cei pe care i-ai lasat sa plece. Cu timpul iti dai seama ca fiecare experienta traita alaturi de fiecare fiinta, nu se va mai repeta niciodata.

Cu timpul iti dai seama ca cel care umileste sau dispretuieste o fiinta umana, mai devreme sau mai tarziu va suferi aceleasi umilinte si dispret. Cu timpul inveti ca grabind sau fortand lucrurile sa se petreaca, asta va determina ca in final, ele nu vor mai fi asa cum sperai. Cu timpul iti dai seama ca in realitate, cel mai bine nu era viitorul, ci momentul pe care-l traiai exact in acel moment. Cu timpul vei vedea ca desi te simti fericit cu cei care-ti sunt imprejur,iti vor lipsi teribil cei care mai ieri erau cu tine si acum s-au dus si nu mai sunt… Cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor, sa spui ca ai nevoie, sa spui ca vrei sa fii prieten, dinaintea unui mormant, nu mai are nici un sens.

Dar din pacate, se invata doar cu timpul…”

Jorge Luis Borges - Dupa un anumit timp


Pentru mine= textul potrivit la momentul potrivit

Adevarul pur si simplu

13 august, 2009

Don't panic


Eu mai am 2 luni de alocatie asa ca nu-mi fac probleme. Va sfatuiesc sa stati chill ca am auzit ca se ieftinesc malaiul si pliculetele de ceai. O sa facem un festin!

In loc de neatza


M-am trezit foarte prost. Am o stare naspa, ma doare capul si cand m-am ridicat din pat m-a luat o ameteala pe care si acum o mai am. Nush de ce, poate din cauza ca am stat 2 ore jumate in soare..? Posibil, dar ma simt de parca am baut toata noaptea. Tocmai mi-am terminat de baut ceaiul..acuma ma doare si burta un pic. Ce draq ma simt asa rau? M-am gandit sa dau drumul la pc poate daca scriu si vad ecranul imi revin un pic. M-am mai trezit si tarziu la 11 fara un sfert! Crap! De obicei la 8 si ceva sunt in picioare. Doamne ce ma doare capul! Ce mi-as dori sa nu fiu singur, sa ma trezesc langa o fata in casa mea, si care sa stea lanaga mine, sa aibe grija de mine...Diminetile sunt nasoale, e cam aceeasi stare pe care o ai cand te nasti: nu vezi nimic, abia incerci sa te ridici si sa mergi, de vorbit abia scot 2 cuvinte 'da-te...baie'. Ceaiul a fost bun, nu ma mai doare burta, alarma falsa (poate erau niste gaze ramase de aseara, nu miros nimic...inca). Ascultam Blur in timp ce scriam si acum ascultati si voi. Ma intreb de ce ii spune 'Caramel'? O fi vorba de sentimentul pe care il ai cand mesteci o caramea? La inceput e tare si abia ii simti gustul, dar dupa ce se lasa devine moale si dulce. Minunat! Dar tot ma doare capul! majoritatea posturilor au legatura cu mine, poate ca sunt mai egoist asa, dar pun si posturi pentru mase, cateodata trebuie sa cred ca 'ma citeste' si pe mine cineva. Sper sa devina o zi mai buna.

12 august, 2009

Status quo


Asta e starea actuala a familiei, expresia lui Oscar spune tot:)) Lumea ramane fara locuri de munca stabile, banii vin greu si putini iar de curand mi-am facut CV-ul din urma caruia rezulta ca nu stiu sa fac nimic:)) Pe langa asta, nu am job ca toata lumea, care s-a angajat pe relatii, ei bine eu nu am relatii si nici nu voi avea vreodata, desi in orasul asta fara relatii nu faci nimic. Inca nu mor de foame dar cica luna care vine se anunta nasoala, un motiv bun pentru a sta in casa sa desenez sau sa iesim la muzeul satului!! unde e liniste, frumos, ne jucam cu pisicute si desenam wtf :)) plus ca intrarea pentru studenti e moca 1.5 lei:)) Nu mai spun nimic ca nu mai am chef. Like ashes in the fall!

Versurile spun tot:

A mass of hands press on the market window
Ghosts of progress
Dressed in slow death
Feeding on hunger
And glaring through the promise
Upon the food that rots slowly in the aisle
A mass of nameless at the oasis
That hides the graves beneath the master's hill
Are buried for drinking
The rivers water while
Shackled to the the line at the empty well

This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over the new ground
This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over new ground

Listen to the facist sing
"Take hope here
War is elsewhere
You were chosen
This is Gods land
Soon we'll be free
Of blot and mixture
Seeds planted by our Forefathers hand"
A mass of promises
Begin to rupture
Like the pockets Of the new world kings
Like swollen stomachs In Appalachia
Like the priest that fucked you As he whispered holy things
A mass of tears have transform the stones now
Sharpened on suffering
And woven into the slings
Hope lies in the rubble of this rich fortress
Taking today what tomorrow never brings

This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over new ground
This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over the new ground
This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over the new ground
Ain't the new sound, just like the old sound
Look at the noose now, over the, over the, over the burning ground

Ain't it funny how the factory doors close
Round the time that the school doors close
Round the time that the doors of the jail cells
Open up to greet you like the reaper
Ain't its funny how the factory doors close
Round the time that the school doors close
Round the time that a hundred thousand jail cells
Open up to greet you like the reaper


Oh, oh
Oasis
This is no oasis

This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over the new ground
This is the new sound, just like the old sound
Just like the noose wound, over the new ground

Like ashes in the fall
Like ashes in the fall
Like ashes in the fall

10 august, 2009

Despre moarte

Eu unu sunt neutru in ceea ce priveste aspectul asta. Nu pot sa cred ca exista 2 locuri dupa moarte: raiul respectiv iadul, locuri in care ori stai ca orbul fericit forever sau faci bai dese si regulate in smoala, hai pe bune nu pot sa ma faci sa cred balivernele astea. Sau ca undeva acolo sus (nush de ce sus, din moment ce Pamantul e aproape rotund, nu prea exista verticala dominanta 'sus') acolo 'sus' exista un mos cu o barba ce se distreaza cu oamenii dandu-le vieti triste sau fericite, norocoase sau mai putin norocoase, hai pe bune, ce e asta telenovela la nivel spiritual?
Deci, daca ma intreaba cineva ce crezi ca se intampla dupa ce mori o sa raspund sec: nu stiu! Dupa ce voi muri oi afla sau nu oi afla, depinde ce se intampla...poate nimic, totul se rezuma la nimic sau poate o alta lume asteapta, un alt nivel, o alta dimensiune spirituala, ceva de genul, de neinteles pentru oameni. Dupa cum spunea si Nicholas Cage in 'Knowing', poate ca toate lucrurile au un rost, sunt sortite avand un destin, o destinatie sau totul e o intamplare aleatorie, o coincidenta, nu exista un scop suprem. Asta insemnand ca dupa ce omul moare...asta e tot, nimic nu se intampla mai departe. Nimic. Nu exista durere, sentimente, nevoi. Nu sunt pentru si nici contra oricaruia dintre teorii. Nu o sa imi pierd viata rugandu-ma la ora fixa stand pe un covoras crezand ca imi pot cumpara locul in rai, nu o sa fiu nici extremist sa sustin ca nu exista spiritualitate in lumea asta, pur si simplu voi merge pe valul meu, pe care am fost lasat, pe apa mea. Unde ma duce? Undeva, ca doar a fost pus in miscare, acum de ce sa dramatizez calatoria? Dar...dar de cine a fost pus in miscare? Sa fie o coincidenta de evenimente, de reactii chimice si biologice? Norocul a facut ca toate astea sa se uneasca dand viata? Totusi, noi nu cumva suntem singuri? In general? Da, poate exista viata si alte lumi dar sunt sigur ca la felul cum evolueaza omul, sunt sigur ca nu vom afla noi singuri asta. Si daca aflam? Nu tot murim? Luam cu noi raspunsul? Sau doar ii ajutam pe cei ramasi in viata? Sunt prea multe intrebari ca sa ma pot hotari ce se intampla cand mori, punct! Poate ca daca voi ajunge si mai batran, voi deveni mai altfel, poate ma voi schimba si ma voi alatura unei ideologii...sper sa nu. Eu in momentul de fata nu mi doresc moartea, e prea emo :)) si nici nu sper la moarte, e un sentiment de indiferenta fata de asta, ar fi mai 'bine' sa mori tanar, fericit ca ai trait cele mai pretioase momente ale vietii, practic ai trait viata pana la 30 ani sa zicem. Dupaia totul se duce draq. Hai sa ne casatorim, hai sa facem copii, sa traim terorizati si stresati de copii nostri, de neajunsurile vietii mature. It sux! Sau poate ai noroc si ajungi mare bashtan de smardan, bogat plin de faima, bani si femei, impacat cu viata ta, asa cum crezi tu ca e bine sa fie si nu ai nici un stres. Viata are prea multe variabile, cum sa incerci sa le convertesti intr-un singur sens? Religia a adus numai moarte de la infintarea sa de catre OM! Lumea inca moare din cauza religiei. O fi ceva predestinat sau pare cam aleatoriu, asa singuri, murim...toti murim si gata, mai departe...exista mai departe? Maybe I will see you in the next life.

Bah sa nu ma luati in serios:)) nu ma sinucid/tai vene, etc...plm ziceam si eu niste pareri, hai noroc! nu deveniti emo sau tristi, pierdeti timp pretios cu asta! Enjoy living si nu va mai faceti probleme/nu le mai cautati. Dar daca va cauta ele pe voi..ei bine asta incercam sa spun..viata e aleatorie poate.

08 august, 2009

Infernul e scarbos, conform EA

Viitorul joc de la EA(sux) Dante's Inferno se vrea a fi un action murdar si sangeros, uitati ce minunatie au putut sa isi imagineze si sa creeze concept artistii, desi sunt sigur ca mie nu imi va rula jocul asta, sper sa nu fie inca o dezamagire tipica EA, nu inteleg de ce, daca tot muncesti mult si pui mult suflet la un joc, investesti mult, de ce draq nu il faci sa iasa bine? Numai EA stie secretul asta:))

07 august, 2009

Ehee, creioanele astea, nu's asa de simplu de folosit

De curand am lansat un thread pe visualart, si anume Cum se ascute un creion? E adevarat ca in lumea asta a desenatorilor sunt multe secrete si tehnici si lucruri pe care nici nu te ai fi gandit sa le bagi in seama, de exemplu clasicul creion cu mina de grafit invelit in lemn, se stie ca se ascute cu ascutitoarea si se foloseste pur si simplu asa cum e...dar, nu si in cazul nostru. Cineva s-a oferit sa ne arate niste link-uri folositoare. V-as sugera sa rasfoiti asa, sunt lucruri marunte dar care au impact major asupra lucrarii. As spune ca v-ar imbogati imaginatia, cultura, mie unu imi sunt folositoare toate aceste 'chichitze' pe langa asta sunt si fascinante :)

The art of sharpening pencils

Pen and Pencil Drawing Techniques

Si daca intreaba cineva sunt fan stilului 'The needle point' :P si folosesc un cutter.

06 august, 2009

Architects (UK band)

Deci nush ce naiba cautam eu pe net de am dat peste baietii astia. Architects e o trupa britanica ce canta metalcore (galagie), bah si sa va spun ceva, mie imi plac :)) desi nu inteleg un cuvant din ce zice ala acolo, de fapt nici nu trebuie, nu asta e ideea. Pe langa faptul ca se numesc Architects (doh) imi place si cum suna agresiv asa, eu unu fiind mai introvertit imi place sa ma exprim (imaginar)prin intermediul muzicii 'rele'. Bah in fine, mi s-a parut prea fun, deja imi imaginez saracul student la arhi mai are 6 ore pana la predarea proiectului si e ora 3 dimineata :)), glume proaste :)) luati de ascultati de va mirati.

03 august, 2009

Medieval Total War II Review



Cu toate ca ma joc MTW de un an aproape nu am apucat sa scriu impresii despre el. Nu este un joc nou si probabil va plictisesc cu el dar cu toate acestea eu il recomand pentru ca este reusit.

Presupun ca toata lumea stie seria Total War (incepand cu Shogun of course) dar daca nu stiti va explic. Total War este un joc platform cu ture gen Heroes (bah daca nici pe asta nu-l stiti ...) in care iti iei o natiune si cuceresti Europa, Asia Centrala, Arabia, Nordul Africii si o parte din America. Fiecare factiune din cele 17 cu care poti juca are propria personalitate. Nu propun nicio factiune pentru ca e foarte usor sa inlocuiesti calitatea prin numere imense si upgraduri la arme si armura. Bineinteles fiecare tip de unitate are rolul ei bine definit : sulite pt aparare impotriva oricui, arcasi pt missile attack, sabii pentru atac si aparare, cavalerie pentru imprastiat formatiunile compacte si atac rapid, plus urmarire pe campul de lupta, si masinarii de razboi pentru ziduri dar si ribaulturi si rocket launchere pentru unitati. Nu intru mai departe in detalii pentru ca e anost, dar va spun ca eu prefer sa joc cu armate imense de sabii si cavalerie grea. Aaa si obisnuiesc sa trimit un general in egipt si zonele vecine pentru a recruta mercenari sudanezi. Sunt excelenti pe atac si te pot face imbatabil.

Asezarile sunt de doua feluri: fortarete si orase. Fortaretele aduc bani putini dar ai acces la unitati mult mai bune pe cand orasele iti aduc bani dar ai un numar limitat de optiuni pentru armata ta. Cheia succesului este echilibrul intre cele doua tipuri. Eu obisnuiesc sa transform fortaretele in orase imediat dupa ce m-am asigurat ca sunt departe de inamic. In plus, orasele vin cu avantajul ca pot tine garnizoana gratis fara plata de sustinere.

Generalii sunt membri de familie sau alesi dupa fapte eroice dintre capitani. Ei pot construi turnuri de supraveghere, forturi pentru aparare cand esti izolat si pot recruta mercenari. Pe langa ei, mai ai diplomati, spioni (foarte utili pt ca pot deschide poarta cetatii in cazul unui asediu), asasini, negustori (inutili) si preoti. Preotii te ajuta sa aduci religia in zona respectiva si astfel aduci liniste si ordine. Daca esti catolic vei fi la cheremul papei care iti va cere sa faci diverse chestiuni inclusiv cruciade (pe care le poti cere si tu). Nasol este ca daca te lupti cu un alt catolic poti fi excomunicat si asta iti va aduce neliniste in teritoriu si o posibila cruciada pe cap:)). Daca esti musulman poti cere jihhad impotriva unor asezari dar nimic interesant.

In rest ce sa mai zic... vedeti ca sunt doua invazii mongole in est si una timurida dar nu va agitati pana nu isi stabilesc un homeland, lucru care se intampla cand ajung in regiunea Kievului sau respectiv Tbilisi. Puteti sa asteptati sa se imprastie catre toate regiunile si sa-i casapiti incet sau puteti sa va chinuiti in estul Rusiei si sa-i starpiti inainte sa se imprastie. Dezavantajul variantei doi este ca sunt armate uriase cu generali experimentati si soldati experimentati si excelent echipati. Merg ambele deci ...
Mai aveti si barci dar nu puteti vedea luptele pe mare. Barcile sunt excelente pentru transport si o sa aveti nevoie de ele ca sa ajungeti in America.

Eu ii ofer nota 9,75 si sper sa va placa. Poze din belsug ca avem ...















02 august, 2009

Cum isi bate joc Bahoi de industria hip-hop?

Radeam noi de el dar (probabil involuntar) i-a facut de rahao pe toti battle MC de pe la noi dar nu numai cu acest video. Ma rog... sunt mai multe video-uri dar vi-l prezint doar pe asta. Versurile nu sunt inteligente dar nu conteaza ... atmosfera e buna ...

Back in black

Buya people! Stateam si ma gandeam eu asa meditand in Tibet si mi-am zis ca a venit timpul, e de ajuns! Vazand ca se absenteaza nemotivat prin zona si totusi lumea e cu ochii pe noi am zis: ce draq!? Si uite asa marele visator cu capul in nori s-a intors muahaha:)) si sunt mai nepasator ca niciodata de parerile lumii (dar nu excentric..sper). La zi: starea basistului Chi Cheng (Deftones) e aceeasi, in coma, spitalizat din pacate, update-uri privind starea lui de sanatate se gasesc aici e un site dedicat special pentru el, mie unu imi pare foarte foarte rau pentru situatie, muzica Deftones e prea frumoasa ca sa fie doborata de un astfel de eveniment tragic, trupa merge mai departe, lumea se roaga, eu sper ca totul sa fie bine, ca lucrurile sa revina la normal si sa nu cedeze. Radiohead sunt in studio si lucreaza la viitorul album, Blur s-au reunit si au cantat la Glastonbury 2009 (check the tube), eu unu se pare ca am trecut in anul II, desi ma freaca 2 restante ce stau sa vina:( pe 2 septembrie mai bag o fisa la 'zeul zeilor' din Bucuresti, Mincu (pauza de ras)...pana incepe scoala bagam party-uri, iesiri, prieteni, wassup n' stuff! Poate ies si eu din orasul asta pan atunci, voi vedea. Si pe viitor urmeaza posturi tipice mie :)) cat mai multe! Regele a murit, traiasca regele!

HQ means High Quality (your choice), Minerva: Minerva este numele roman al zeiţei numite de greci Pallas Athena. Aceasta era zeiţa înţelepciunii şi a războiului drept (spre deosebire de Ares, zeul războiului nedrept şi al violenţei) al medicinii si al doctorilor. S-a născut din capul lui Jupiter / Zeus după ce mama ei a fost înghiţită de către acesta şi a ales să rămână pe veci fecioară. Este de asemenea zeiţa artelor şi a meşteşugurilor, inventatoarea muzicii, patronând deopotrivă mobilitatea minţii, era pentru romani şi inventatoarea construcţiilor navale. (wikipedia)

Revelatie

Daaaa. Gata. Acum totul are sens. Uitati-va la video si veti intelege.


Daca cursul evenimentelor va fi urmat intocmai, va avertizez de acum sa va faceti provizii in first aid kit-uri, shield batteries, sageti pt arbaleta si RANGI!! NEAPARAT SA AVETI RANGI CU VOI!!!

01 august, 2009

Samuel

Barbatul cu doua inimi se sui in tramvaiul acela si se aseza langa geamul murdar ca sa poata admira decorul de carton cenusiu din jurul sau. Straina cu palarie rosie il trage de mana stanga, fiindca era stangaci, si-i spune pe un ton tragic:
- Nu conteaza. Uit-o. Eu te pot face fericit.
Samuel, caci asa il striga constiinta sa, o auzea dar nu intelegea cum buzele ei sincere nu se miscau. Aveau totusi un mic tremurat violet, o urma de muscat dar si un mister demn de a fi cercetat.
- Dar tu cine esti? Ce stii tu despre mine? spuse Samuel facand un pas in spate, pantofii lui facand un clanc enervant.
- Nu trebuie sa te sperii de mine. Nu vreau decat sa te ajut...
El stiu imediat cine este si ce doreste dar in loc sa se linisteasca incerca sa fuga.
Straina il prinse de maneca dreapta, fiindca era singura maneca lunga, si opri timpul prin SMS. Samuel mai trecuse prin asta. Stia ca nimic bun nu va rezulta si incerca sa se impotriveasca. Hilar de inutil. Straina era groaznic de puternica, mai puternica chiar decat Nikita.
- Samuel, nu te mai zbate ... Stii bine ca nu poti face nimic si ca eu voi avea castig de cauza. Mereu a fost asa...
- Nuuu! Nu mai vreau sa ma pacalesti cum ai facut-o in ultimele sapte dati! Nu vreau sa-mi mai pierd inca o inima! Mai am doar doua si nu vreau sa le pierd ...
- Imi pare rau dar asa trebuie sa fie ...
Straina cu palarie mov disparu pe dupa geamul murdar. Luase cu ea una dintre ultimile inimi ale lui Samuel si i-o puse in geanta Prada domnisoarei care statea pe scaunul de langa geamul celalalt. Asa a facut mereu straina. A impartit inimile lui Samuel peste tot dar niciodata nu le-a mai adus inapoi, ci le-a lasat sa fie zdrobite si apoi aruncate.