24 septembrie, 2009

Cum sa ti-o faci singur

In urmatoarea parte ce va urma am incercat sa traduc la modul cel mai brut versurile, ca sa nu ma mai chinui sa inventez sentimente si gandiri. Toti cei care ma freaca la melodie sa faca bine si sa fie atenti la clip, daca ma mai intrebati mult cine sunt si ce vreau...nu o faceti ca o sa ajungeti ca ei:)) Concluzia este sa lasati oamenii in pace sa stea intinsi daca vor, nu ii mai intrebati de sanatate ca cine stie...o luati razna i dunno, ti-o faci singur.

Nu pot sa scap de mirosul puturos ce sta pe langa mine de zile. Ma loveste precum o cometa ce m-a fraierit dar nu si pe prietenii mei. Intr-o buna zi o sa ajunga si la tine sa iti arate cum sa fii o vaca sfinta. Ti-ai facut-o singur, da, si asta doare cel mai mult, faptul ca ti-ai facut-o singur, tu, nimeni altcineva...ti-ai facut-o singur, ti-ai facut-o singur. Nu am simpatii, atarnand de la etajul 15, ai schimbat incuietoarea de 3 ori, el tot intra dand buzna pe usa, intr-o buna zi o sa ajung la tine si o sa te invat cum sa ajungi in infernul pur. Ti-ai facut-o singur, da, si asta doare cel mai mult, faptul ca ti-ai facut-o singur, tu, nimeni altcineva...ti-ai facut-o singur, ti-ai facut-o singur.

Si daca aveti vreo idee cam ce ar spune omul ala spre sfarsitul clipului, sloboziti-o in comentarii sa facem o dezbatere de opinii si crezuri:)) daca nu sunt satisfacut de rezultate facem un poll. Mie nu imi face placere sa scriu asa ca voi lua o pauza si ma voi abtine la urmatoarele posturi, cred ca am mai pus clipul asta in vreun post anterior da nu mai tin minte si e drum lung de verificat, asa ca here it goes.


Radiohead - Just

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu