02 septembrie, 2009

Fache

Bodega era mai plina ca de obicei. Timpul atarna de un fir de ata portocalie, iar lautarii cantau o romanta cu gust amar de inima franta. Mirosea a Azuga, a rachiu facut in cada intr-un garaj din Colentina, a tescovina de Fundulea, a tigari Saint George luate la cartus de la o tabara candlestina din Obor si a degradare umana. Fetele de masa erau clasice cu carouri si murdare de bere si suflet. Barul vechi din lemn de nuc salbatic ascundea dupa el pe barmanul Spiridon, zis si Aspirina.
Langa bar serveau niste Ciuc la temperatura camerei 3 klingonieni mai brunetei asa dar care pareau de treaba. Ei isi parcasera liftul prost ocupand cu catargul locul de parcare al lui Fache, un orc warmage level 13 care teroriza scarile de bloc si locurile de joaca pentru copii.
Fache intra suparat in bodega cautand cu privirea posesorul liftului care-i furase locul de parcare. Il inhata pe primul sarman, il taraste afara in suturi, il intreaba daca este liftul lui. Sarmanul raspunde ca nu este al lui. Fache scoate cartea de incantatii si-l transforma in Olica.
Pe urma Fache intra iar in bodega ii inhata pe lautari, ii intreaba daca e liftul lor, baietii zic ca nu si-i transforma de aceasta data in blonde.
Furios pana peste masura, Fache il ia pe Aspirina, il taraste afara in palme, il intreaba daca e liftul lui, Aspirina zice ca nu si-l transforma in Emil Boc.
Apoi intra iar in bodega. Pustiu. Atunci Fache se ia singur la poceala, se intreaba daca e liftul lui, isi spune singur ca nu si apoi se transforma in Naomy.

Morala: Lasati klingonieni sa se integreze in societate. Si ei sunt puslamale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu