12 septembrie, 2009

Sa mai invatati si voi

De ce draq ma chinui eu sa scot acum ceva bun de citit cand am o groaza de porcarii pe aici???

Sa-i dam bice:
1.O bacterie i-a mâncat...penisul


Supărare mare pentru un fost deţinut din SUA. Acesta a suferit cea mai mare nenorocire care i se poate întâmpla unui bărbat: o bacterie i-a mâncat ...penisul.
Charlie Manning a contactat în spital o boală ciudată în zona intimă. Medicii au crezut că e vorba despre o reacţie alergică la medicamente, diagnosticându-l astfel greşit. În cele din urmă, s-a dovedit că bărbatul suferea de fasciită necrozantă. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, bacteria care i-a provocat boala i-a mâncat penisul şi unul dintre testicule.
"A fost un coşmar. E ca şi cum am fost atacat de ceva de pe Marte", a declarat Charlie Manning.
Bărbatul care a fost supus recent unei operaţii în care penisul lipsă i-a fost înlocuit cu piele de pe coapse a fost despăgubit cu 500.000 de dolari.
În vârstă de 61 de ani, Charlie Manning a stat după gratii în închisoarea Stafford Creek din Washington un an şi o lună, pedeapsă pe care a primit-o după ce a provocat un scandal într-un bar bătându-se cu mai multe persoane.

2. Hai fa in fan pus perfect in aplicare

3.A aflat după trei ani de căsătorie că nevasta lui e bărbat

Un chinez din Zechuan a aflat după trei ani de căsnicie liniştită că soţia lui e, de fapt, bărbat.
Fu Shiton (44 de ani) s-a căsătorit cu Wei Jinhua şi au avut parte de un mariaj fericit, până când soţia a fost supusă unui control din partea autorităţilor. Atunci, Fu a aflat cu stupoare că Wei are organe sexuale masculine şi că de fapt, nu e femeie, ci e un transexual.
Întrebat de poliţişti cum de nu a observat acest lucru până atunci, chinezul a spus că el nu a făcut niciodată sex cu nevasta lui, deoarece nu a simţit nevoia. El s-a căsătorit doar ca să aibă pe cineva care să îl îngrijească.
Potrivit tabloidului britanic The Sun, soţia a scăpat uşor. Autorităţile doar au tuns-o ca la armată şi au lăsat-o să plece în voia, acasă, la soţul ei, deoarece în acte e trecută drept femeie.

4.(favorita mea absoluta) Cel mai gras om din lume face sex cu ajutorul unei rampe

Bărbatul care a fost declarat "cel mai gras om din lume" a reuşit să-şi indeplinească indatoririle de soţ cu ajutorul unei rampe pe care i-au construit-o prietenii.
Manuel Uribe, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit acum două săptămâni cu o femeie mai tânără cu 9 ani decât el, eveniment pentru care a slăbit aproape 300 de kg. Înainte, el cântărea 590 de kg.
Din cauza greutăţii sale, bărbatul nu putea să facă sex cu soţia sa, aşa că prietenii i-au construit o rampă din beton armat. Cu ajutorul acesteia îşi poate ridica o parte din corp pentru ca partenera să poată avea acces la părţile sale intime.
Uribe a declarat: "În sfârşit am reuşit să facem sex, acum suntem un adevărat cuplu şi în faţa Domnului"

2 comentarii:

  1. bah da alte stiri nu ai gasit, sunt oripilat de prima poza:)) tu asta mananci?

    RăspundețiȘtergere
  2. ah scuze acum am observat k scrie libertatea pe poza:)) shiiiit!!! e pe bune!!

    RăspundețiȘtergere