31 octombrie, 2009

24/7

Spuneam ca abia astept arhitectura hardcore?...nu mai vreau. M-am lins pe bot in ultimele 3 zile si nopti. Urmeaza sa imi bag intravenoase cu cofeina :)). Glume proaste.[un moment sa sorb din ceai...doamne sa nu se imprastie peste proiect...aaah, bun] simt si o mica raceala, asta imi mai trebuie, acuma muzica de mai jos. Am inteles de unde vine si de ce. O inteleg, e pe suflet. Nb, eu mai stau de veghe o vreme.

Stai putin in cap

Senzatiile sunt patrate, conice sau albe, iar perceptiile sunt mereu ovale si roz. Daca ar fi fost Altfel, cerul ar fi fost stanga jos iar trotuarul sus. Exceptie ar face doar bordurile care ar fi pe un ax vertical, paralel cu timpul. Imaginati-va, daca neuronii va permit, un cer de vanzare si diversi coate-goale, care incearca sa te convinga sa cumperi si sa fi vecin cu luna si constelatia parizerului de pui.
Ar fi poate o lume in care Elodia l-ar fi omorat pe Cioaca, iar Dan Diaconescu ar fi numai in reluare. Nikita ar fi probabil anorexica, Sexy Braileanca ar fi profesoara universitara de Stangul Afacerii, Eva Kant ar scrie o lucrare de filozofie politica, Romeo Fantastik ar deslusi misterele psihicului feminin, iar Banel ar castiga balonul de platina la popice pe perna de aer rarefiat.
Da, da, da!!? Ce existenta anormala. Sau poate ... Poate aia ar fi lumea normala. Sau poate nu exista o lume normala. O lume normala este normala doar prin volumul ei de anormalitate.
Sa ascultam un remix frumos tare si sa visam o alta lume. Una mai galbena si cu mai multe dungi si buline ca nu facem economie!


Iluzie

Degeaba plangi,
Timpul nostru a trecut
Iti cer acum
Sa ma uiti, sa nu ma ierti.

Poate te doare,
Dar inima-ti e intreaga
Nu a fost spulberata
Nu m-ai iubit niciodata.

30 octombrie, 2009

Amintirea dragostei

Sa ne amintim
De a soarelui binecuvantare;
Sa ne amintim
De a poienii vietuitoare;
Sa ne amintim
De a cerului admiratie;
Sa ne amintim
De a noastra adoratie;
Sa ne amintim
De apropierea sarutarii;
Sa ne amintim
De nevoia imbratisarii;
Sa ne amintim
De intensitatea unirii;
Sa ne amintim
De orgasmul iubirii.

Si hai sa uitam,
De eterna clipa a despartirii.

Pentru scaune sa mori!

Papagalii se pregatesc de cina. Au gatit friptura de nuc si garnitura de stevie. Le lipsesc insa scaunele. Nu pot sta la masa fara scaune! Astfel papagalii se strang in Marele Consiliu Papagalicesc si decid dupa doua milenii de cearta telepatica sa formeze un comando de papagali care sa fure scaune de la rame.
Comando-ul era format din trei papagali rosii, un sfert de papagal cu aripi albastre, un liliac alb-negru si doua randunici care sa-i ghideze pana in cazemata ramelor situata in parc la Plumbuita undeva sub un dud uscat.
Au mers ei doua zile si o saptamana de nopti si au ajuns intr-un final in fata portilor de mazga in spatele carora se aflau scaunele pliante muuult ravnite. Ei dau cu banul si liliacul pierde dupa ce i-au masluit moneda cu o bricheta cu beculet. Fortat de situatie, liliacul se apropie tip-til de poarta dar este atacat de o buburuza turbata cu coltii cat un castravete si cu spuma carbonica la urechi. Era cea mai infricosatoare insecta draguta din lume si pe dedesubt parea invincibila.
Situatia era maro. Ei se gandesc ceva timp si dibacesc un plan: vor ataca buburuza cu ceai negru si bete de lana. A doua zi seara ei ataca buburuza in timp ce ea se uita la Madalin Ionescu si o surprind exact in momentul in care Nikita si Naomi cantau. Scoasa din minciuni, buburuza ii face zeama de varza in timp ce pe fundal canta "La mijloc de balta" in interpretarea celor doua dive. Ramas mai la coada, sfertul de porumbel o prinde pe gargarita cu nasul in batista si o loveste cu mila peste palma cu rigla. Buburuza face implozie si din ea se nasc trei panselute si un carnat de post. Sfertul de vrabiuta foloseste carnatul sa deschida poarta si astfel fura un set de patru scaune pliante de productie comunisto-chineza.
El se intoarce acasa si este declarat prim-papagal al blocului. Din pacate, cand masa trebuia sa inceapa, au realizat ca ciorba de burta se racise si mustarul pentru mici expirase.

Antiplictis

Sunt convins ca va loveste plictiseala. Acest bolid de 2 tone cu 400 de oi-putere si inchidere descentralizata complet, a carui marca nu o putem identifica inca, face victime. Inocente sau nu, el face. Face la oala.
Dar cum exista Smecta pentru una, exista si tampenii pentru cealalta. Haideti sa vedem niste Smecte din lumea ireala:
- datorita acestui cuplu vanzarea la Viagra a crescut;
- americanii sunt mai prosti decat se zice;
- asta miroase a minciuna in sensul ca probabil altcineva e tatal si altcineva trebuie protejat;
- asta este calea fireasca a comportamentului uman;
- o gluma foarte proasta pentru ca tanti face bulau;
- mai bine Facebook decat asta;
- spuneam ca americanii sunt prosti?
si la final ceva al naibii de simpatic.

Nu conteaza sursele si nici macar valoarea de adevar. Conteaza doar ineditul tembel. Daca apar reactii neplacute adresati-va cui doriti voi.

29 octombrie, 2009

Sublim

28 octombrie, 2009

In punctul mort

Sa va zic. Criza devine obsesie la mine, imi ocupa timpul si gandurile atat mie cat si familiei. E o stare generala de panica, ascunsa, dar devine tot mai rau, nu vreau sa povestesc d'ale mele depresii/ganduri/naivitati asa ca nu mai stau la povesti ca sincer mi se rupe de cine ce citeste unde citeste. Ma declar personal un suferus-drojdierus-maximus.

Aflandu-ma in aceste vremuri negricioase, sorbind seara de seara din ceaiul de fructe/verde/caspuni, cu niste biscuiti populari la 5 lei kilogramul pe post de garnitura, stateam eu asa si ascultam in casti pe semi-intuneric Nirvana. Si ziceam, ma da cine naiba sunt astia de tot sunt proslaviti? Am auzit si eu de Kurt Cobain, si 3 melodii mai difuzate din an in paste sau una mai ales excesiv la fiecare top rock de orice gen, de sunt satul de ea. Si ma gandeam eu ia sa ma documentez. La mine documentare inseamna Wikipedia + torentul cu discografie. Si ma adancesc eu acolo si ascult si citesc, ajung la concluzia ca sunt geniali, iar saracul decedat sinucigas era un super om, artist de spetza I. Pacat ca s-a sfarsit asa. Mai pe scurt am devenit un fel de admirator Nirvana. Se potriveste cu vremurile si situatia de fata. Urmeaza si alte melodii.


Nirvana - Come As You Are

27 octombrie, 2009

Delir chucknorrisian

Chuck Norris si-ar fi dorit sa fie roman.
Chuck Norris si-a nascut parintii ca sa-l nasca in Oltenita.
Chuck Norris il adora pe Mircea Solcanu.
Chuck Norris merge cu bicicleta pana la capatul timpului.
Chuck Norris poate sa se imbete fara sa bea.
Chuck Norris se joaca Sims cu oameni reali.
Chuck Norris tine regim cu apa de pe Marte.
Chuck Norris nu face niciodata diaree.
Chuck Norris l-a stimat pe Ceausescu.
Chuck Norris se uita doar la Meteo.
Chuck Norris s-a nascut in fiecare zi.
Chuck Norris rade daca ii storci un bax de lamai in ochi.
Chuck Norris si-ar fi dorit mai mult.
Chuck Norris l-a votat pe Barack Obama.
Chuck Norris vine si mananca fasolea data de Ontanu in parc la Plumbuita.
Chuck Norris vede si fara ochi.
Chuck Norris canta imnul Cubei cand face dus.
Chuck Norris face pipi stand jos.
Chuck Norris a fost pedepsit ca a uitat sa faca din noapte zi.

26 octombrie, 2009

Si daca ...

Linistea se asezase cu fundul ei mare pe mahala. Doar pantofii tai trezesc piatra cubica in ritmul mersului tau de naluca. Inima mea totusi bate mai tare. Dar insuficient ca sa-ti trezeasca sufletul si te duci si dispari intr-un taxi rosu. Bataile incetinesc pana la disparitie. Raman si plutesc deasupra bordurii cu ochii pierduti pe bulevard. Felinarul ma incurajeaza si-mi spune: "Mai poti visa si daca ...".

25 octombrie, 2009

Lithium

I'm so horny, but that's okay ...
My will is good

Sunday morning is everyday for all I care ...


Nirvana - Lithium

24 octombrie, 2009

Miroase a Fallout 3

Cei care au jucat Fallout 3 vor simti asemanarile. Desi Borderlands pare frumos si atractiv, face parte din campul lexical al lumii post-apocaliptice care va fi si mai accentuata pe viitor de filme, amintesc aici Book of Eli cu Denzel si The Road cu Charlyze Theron si Aragon din LotR. Adica vreau sa spun ca lumea tinde sa prevada viitorul ca find apocaliptic eu unu ma simt sufocat de subiectul asta la fel de mult cum ma sufoca si jocurile/filmele despre Al Doilea Razboi Mondial...chiar ducem lipsa de creativitate, vine 2010 si simt ca lumea tot nu a evoluat cu mare lucru. Back to CS.

23 octombrie, 2009

Bizarenii

Bai, nu mai am idei. De fapt, am destule idei dar ... imi este lene sa le metamorfozez in scris. E o doamna importanta doamna Lenea. Doamna Lenea din Colentina. E blonda, inalta si cam agitata asa. E pe pastile: EmoCalm si ProstoCalm.
Hai sa va prezint niste tampenii clasice:
- un nenea isi vinde sotia aici
- un cal mai fraier aici
- o maimuta ciudata avem aici
- foame mare aici
- o farsa proasta in photoshop avem aici
- o chestie tragica aici
- Rromania este inca la comuna primitiva si avem dovada aici
- motiv de cearta in familie aici
- omul caracatita (a fost si la discovery parca) aici

Unele sunt mai "expirate" dar sunt bune. Sper sa va placa. Daca aveti si alte tampenii va rog sa le impartiti. Sa facem o spirala cu tampenii si sa ne integram in absolut nimic.

22 octombrie, 2009

Ca pe vremea partidului tovarasi!

Am vazut rezumatul acestui meci de promovare prin liga a2a braziliana pe undeva. Magnific. Ahhh .... !!!

Not yet

Sase ani.. sase ani au trecut pe nesimtite in timp ce mama tot acasa era, gatind cu mare satisfactie ciorbele colorate - ardei rosu iute- cat mai diverse in amurgul zilei. Soarele tot pe cer era in fiecare dimineata si nici nu stiu cand am renuntat sa privesc lumina calda care imi coboara incet prin geamurile aburite si crengile de pomi uscati din timpul iernii. Caldura mirosului de cozonaci rumeniti la cuptor face aerul sa intre in condens pe geamul zgribulit de frigul de afara, incercat de stelele de gheata . Si simt.. si vad.. miros imaginea senzuala, aproape erotica a acestei dimineti molcome, obisnuita ca cea a unui drog insa dimineata, se simte al dracului de bine si iubesc renasterea.

Ma trezesc la viata, ma simt de parca am dormit..6 ani de nopti si 6 ani de zile . Un gand ca o panglica de voal satinat cu atingerea casmirului mi-a legat intreaga existenta intr-un punct. Si acel punct a fost pierdut, l-am pierdut in multitudinea de puncte si imi doresc sa-l uit definitiv.


M-am trezit, ce este de facut acum? Ce paradox..realizez ca este prea tarziu, dis de dimineata.


teardrop on the fire

feathers on my breath :X

21 octombrie, 2009

De prin lume

Curiozitati arhitecturale AICI

Urzicati tare

Vreau sa incep prin a marturisi ca sunt un simpatizant al lui Glasgow Rangers. Imi place fotbalul scotian (britanic) si sunt de parere ca meciurile Rangers - Celtic sunt intr-adevar dovezi ale fotbalului dus catre religie.
Aseara am deschis televizorul cu gandul unei victorii scotiene care sa-i imbete pe fanii lui Rangers mai ceva ca o galeata de bere. Urziceniul urma sa fie vitelul iar Rangers macelarul nebun care asculta muzica de cimpoi in timp ce-si "satisface" victima.
S-a intamplat exact pe dos. Era bine pana in minutul 38. Dupa pauza, Rangers a revenit de la cabina cu gandurile unui adolescent emo care certat de parinti se gandeste sa se razbune dandu-si trei gauri in frunte. Rangerul a fost ajutat zdravan de Urziceanca care a venit cu dalta si ciocanul dar si cu multa determinare si plaman. A alergat Urziceanca precum in copilarie cand mergea la furat de corcoduse si zarzare. De data aceasta, a "furat" vreo 600.000 de zarzare. Bravo ei ! Bravo Bursucului care a pus Varga pe calul Balan si l-a facut Apostol !
Aaaa si stiti de ce au plecat fanii lui Rangers asa devreme? Ca sa aiba timp sa gaseasca Urziceniul si sa-l viziteze. Tare ma tem ca vor fi bagati sub masa de oamenii muncii din Urziceni. Sa vedem returul. Poate mancam totusi friptura de vaca ialomiteana.

Am fost foarte fericit astazi de dimineata cand am citit scorurile acestea:
Liverpool - Lyon 1-2 si Barca - Rubin 1-2. Sa mai piarda si zdrahonii astia care ne-au mancat cupa anul trecut.

20 octombrie, 2009

Indeed

Nush oi fi eu tocilar sau nerd sau tekkie sau ce alte specii mai exista dar am ras timp de 4 minute, its funny indeed. Sa ridicati spranceana cand o ziceti altfel nu isi are efectul.

HasdoiO

Infiltrata pana in nucleul celulelor miocardice apa aceasta ne da peste cap. Ploua de ceva timp. Nu stiu exact de cat si sincer nici nu vreau sa stiu. Ploua afara si ploua inauntru. Ploua si sterge de pe fetele noastre zambetul iar din cusca caldura iese ca un torent pentru ca cineva a lasat deschis un geam la etajul five. Inconstienta sau doar natura umana? Conteaza mai putin.
Se simte nevoia de Soare. Il astept sa se uite macar pe furis din spatele turnului de beton ceausist la mine. Ca si la melc, i-am pus un cantecel pentru a-l incuraja. Putin JL ar trebui sa fie exact ce trebuie.

Later edit: Cand am scris acest post becul sistemului nostru solar chiar isi facea aparitia la dans. Fusese in concediu paternal.

17 octombrie, 2009

Intre cativa pereti

Alfabetul este o constragere prea mare pentru el. La fel si tavanul uneori. In alte dati ii este amic. Tovaras de amaraciune si lemn. Cu peretii se intelege bine pentru ca au geamuri termopan cu rame triplu cartonate si var pe ei. Podeaua este incolora. Asta era singura culoare la galeata pe care o aveau la magazinul din colt. Ar mai fi tabloul de pe peretele rosu. Tabloul l-a primit de la un vecin pe care apoi nu l-a mai vazut niciodata. Nici macar in minte nu-l mai poate vedea. Unii zic ca ar fi ramas blocat in propriul cosmar pentru doua eternitati cu reducere a sentintei pentru purtare mizerabila. E posibil tinand cont de abundenta de cosmare si slabiciunea firewallurilor de productie ialomiteana.
Este marti dimineata si usa din lemn de alun se deschide scartaind ca la un cavou. Lumina obositoare patrunde pe varfuri in camera si-l trezeste cu o palma pe ceafa. Se incalta, respira adanc, deschide ochii si iese. I-a mai ramas doar infinitul care-l invita la un ceai de sunatoare si fericire.

16 octombrie, 2009

Povestiri adevarate

Ma simt inconjurat de prosti, de fapt sunt inconjurat de prosti si dezinteresati, fara rost si fara logica in general. Oameni ce se plimba de colo-ncoace doar ca sa spuna la finalul zile 'hai ca am facut si eu ceva azi, imi merit somnul'. Offf. Copii saraci, cu nasul dupa bani si distractie, de fapt ordinea ar fi imi pierd vremea muncind ca la sfarsitul lunii sa sparg banii pe distractie si fitze curente. Daca esti tanar trebuie neaparat sa suferi de propriul tau ego de party boy/ real life chooser?! Eu acum incep usor, usor sa mai desprind cate ceva din sensul vietii pe care l-am ales. Da am ajuns in anul II, lucrurile incep sa se aglomereze, pe langa orarul si mai plin mi-am gasit si un job decent care ma tine motivat sa merg mai departe pe domeniul meu, arhitectura. Mai pe scurt fac machete :D

Nu ma plang de scoala, hell no! Abia acum incepe sa fie exact cum imi imaginam, hardcore! Da ma plang de calitatea slaba a cretivitatii si a interesului a maselor ce vin sa invete o meserie ce poate fi comparata cu medicina si teatrul din punctul meu de vedere. Adica sa recunoastem, daca vrei sa traiesti momentul de student d-ala cuprins adanc in scoala, una din astea 3 iti poate oferi o supradoza de viata. Facultati mai frumoase ca arhitectura, medicina si teatrul nu exista. Din punctul meu de vedere.

Si cum ziceam, incepe grosul dar asa cate putin, presimt un gros si mai mare pe viitor da mai intai sa ajungem acolo si mai vedem. Aaaah da, arhitectura asta la spiru este facultatea lui peste prajit intr-adevar, cladirea nu este menita sa adaposteasca ateliere de proiectare (am mai spus), de aici rezulta sali mici, coridoare inghesuite si drept urmare oameni stresati (din care fac si eu parte). Secretariatul este alcatuit din 3 amazoance, care au ca responsabilitate sa tina practic facultatea asta in picioare...fapt: imposibil. Dupa mine eu as aloca 3 secretare pe an, nu pentru toti 6!!! Si trecand peste asta organizarea este in asa fel incat te tine alert la orice zvon. In rest e frumos, depinde de fiecare student cum vrea sa treaca prin facultate.

Sunt trist in general de dezinteresul celor din jur cum spuneam si cam atat, drumul pana la facultate si inapoi este sponsorizat de ratb si timpul mediu petrecut este in jur de 30 min. Frumos nu? Avand in vedere ca pe timpul liceului faceam o ora dus si inca una intors. Payback time! Impartasesc aceste povesti in caz ca va plictisiti si/sau poate va mananca curiozitatea, nu am de unde sa stiu daca nu comentati asa ca sa nu va prind ca ma judecati :D O sa mai urmeze povestiri cand oi mai avea ce, asta a fost de inceput, sa semnalizez inceperea anului II. Momentan am de conceput o casa de la zero, trebuie sa masor cu ruleta o fantana si o poarta de om si o poarta de bou de la muzeul satului (poarta de bou e aia mai mare..ca sa treaca boul prin ea, sau in caz ca vine nea ilie beat de la carciuma sa nimereasca intrarea). O sa ma familiarizez cu un nou test numit schita de schita, un proiect in care te cheama de dimineata ti se da o tema si trebuie sa o termini pana seara, deci nu ai voie sa pleci daca nu predai (avem voie la buda, doh) si in general notele nu trec de nota 6 :)) nu stiu de ce, voi afla pe pielea mea.

Nu sufar, vin cu argumente pentru a sustine de ce facultatea de arhitectura se numara printre cele mai interesanta ca stil de viata. Cautam asa pe net, si am gasit un filmulet foarte tare si atmosferic. Imi imaginez cum traiesc alti studenti facultatea asta in alte tari mai civilizate, e foarte important colectivul, eu sustin ca anii de facultate trebuie petrecuti intr-un camin bine dotat, conform necesitatilor, departe de galagia de acasa, fara parinti pe cap, fara alte griji extracuriculare gen du gunoiul, ia paine, hraneste pisica :)) In anii astia de tinerete cuprinsi intre 20-25 ani, omul trebuie sa isi petreaca timpul concentrat pe treaba lui, stiati ca pe la varsta de 23 ani creierul uman isi atinge apogeul de gandire? Adica pana atunci creierul se dezvolta in asa hal de e tulburat de idei revolutionare/prodigiste. Dupaia foarte greu se mai scoala, interesul moare incet. Tinde spre normal. Omul se casatoreste, face copii, rutina zilnica. Nevoia de a sta la casa lui. Bine cica femeia e mai inteligenta si ea vrea mai devreme sa isi intemeieze o familie si cauta barbatul ideal...ma abtin. Concluzie: studentul trebuie sa stea departe de familie in anii de facultate, vizitele ocazionale sunt de ajuns. Si mancarea de la mama :D:D

Ziceam de un clip atmosferic. As fi vrut sincer sa fi avut sansa sau norocul sa invat la Universitatea Berkely din California.

Discutie definitorie

andrei : da stai k joc un sah cu unu...5 minute mai dureaza
eu : aoleo
eu : hai dai mat acolo
andrei : e pe zona
andrei : e strans
andrei : e gata
.....

eu: hai sa haide
eu: dai in plm
eu: de orolaci
andrei: pnm a devenit un fel de mess mai avansat
elodia:
andrei: un hi5 rafinat
eu : otorolaci
eu : aurolaci cu otita
eu : sinocretini
eu : cretini cu sinuzita
elodia :
andrei : L)))
andrei : ototrolaci))
andrei : asta e buna
andrei : otorolaci
eu : constipochetari
andrei : stai sa ma gandesc
andrei : ceva cu constipatie
andrei : si aia de te fac la buzunare
andrei : e bun
eu : boschetari
ea : constiposchetari
andrei : aaa
andrei : boschetari cinstipati)
andrei : shit
andrei : la propriu
andrei : in latina constipatorus-boschetaurus
eu: vai sa ma cac :))
andrei : sau constipatus-boschetarus
eu : constipatorus-boschetarus
eu : cretinos-balosus
eu : vecinis manelistis
andrei : vecinos-manelistisus
eu : ce tampenii
andrei : vecinos-manelistisus-drojdierus
eu : cocalaurus dromaderus
eu : dropia de asterisc
eu : porcul spinos de colentina
andrei : :))
andrei : geez
eu : bah deci cum ar fi
eu : sa scrii o lucrare de 200 de pagini
eu : cu titlul
eu : analiza comparativa intre tiganul de rahova si cel de colentina
eu : )))))))
andrei : aoleu
andrei : :))
eu : caractere fundamentale si particulare
......

eu : ce porcari
andrei : sunt
eu : cum ar fi daca
eu : colentina siar cere independenta
eu : de romania
eu : ?
andrei : :))
andrei : un fel de monaco
andrei : sau oborul
eu : :))
andrei : oborul man
eu : da
eu : si sa declare razboi
andrei : au fortareata..halele
andrei : sa
andrei : da
cine? : impotriva rahovei
andrei : fortareata obor
eu : sa cucereasca rahova
andrei : bay sa scoata joc cu d-astea)))))
eu : da
andrei : gen aoe
andrei : civilizatia rahoveana
fas : sa faci o divizier de tigani
andrei : colentineana
eu : inarmati cu
andrei : bah+)) mor
eu : cu bate de productie ilfoveana
andrei : sa moara masa)
andrei : made in ilfov
.....

eu : rahova sa aibe un steag roz cu chestii lucioase
eu : si cu gigolo italiano pe el
eu : iar colentina o poza cu dragonu rosu
andrei : bah)
andrei : ce draq
andrei : obor legume
eu : pantelimonul cu cora
eu : aviatiei cu 5-ul
andrei : da
eu : berceni cu piata sudului
eu : bah
eu : da tei cu cine se da?
eu : cu floreasca sau cu colentina?
andrei : floreasca
tu : cu timisoara
eu : ))
andrei : :))
eu : sa fie drumul masii (referire la matasii) pe mosilor
eu : sa vina astia sa faca raiduri
....

eu : bah
ea : astia se bat
eu : si castiga
ue : voluntari
ei : ca stii au autobuzele alea de comuna voluntari
eu : si sunt un fel de cal troian
andrei : :))
.....

eul liric : stii cine ar conduce armatele lizeanului si teiului unite?
eu : capitanul nostru curajos
eu : usierul domnului

andrei : sa moara masa e EL!!!!
andrei : :))
tot eu : jesus cristo!!!
....

eu : hai ca ies
eu : pentru colentina mori!
andrei : nb
eu : nb

14 octombrie, 2009

Caldarea noastra si basica

Fotbalul romanesc este ca un rahat suparat pe fundul unei caldari cu apa rece. Asa ar trebui sa arate si emblema de pe tricourile echipei nationale. Sa fie colorate galben de urina, cu emblema unei caldari puturoase si ruginite pe piept si cu "Descultii Europei" stilizat pe spinare. Se propune dezinfectia si recomercializarea. Se invoca viitorul. Eu propun trecutul si groapa de gunoi. O inmormantare decenta cu mici si seminte de floarea-becului la care sa vina Platinescu, Dragomirini, Sanduval si Sept Blattpufos. Se va canta o leaca de reggae si niste tangouri vechi si se vor auzi filmulete cu momentele magnifice de la Guadalajara (3-2 cu Brazilia lui Pele), victoria cu Italia, mondialul american si holograme imagionare cu Montevideo 1930. Nu va plange decat gazonul. Acelasi gazon care plange de dorul lui Piti Apolzan, Gicu Dobrin, Giussy Baratki, Titus Ozon, Rodion Camataru, "Top" Voinescu, Ilie Balaci si multi altii care ii frangeau inima de fiecare data cand il paraseau pentru apa calda a dusului din vestiar.
Fotbalul romanesc are nevoie iar de import de spirit si schelet la fel ca in 1926. Are nevoie de maidan si poezie. Are nevoie de romantism si crampeie de geniu.

p.s. Diseara o sa jucam cu sacul de peste imputit care considera basica o ciupeala pe langa meseria de zi cu zi la bacania din oras. Probabil vom ramane in gura cu aroma unei cepe degerate si ne vom imbata cu mirosul exasperant-lila de formol si fals. Sa speram ca nu ramanem si fara apa din galeata.

13 octombrie, 2009

Ce este?

11 octombrie, 2009

Relaxion de miez de intuneric

Ce dracu e relaxion? Este combinatia intre o vacanta in Havai (langa Falticeni) si Axion pentru sprancene sanatoase si masele de aur. A se utiliza doar pe intuneric si departe de cerb.

O cusca de scartaie

Casa scartaia in calea vantului ametit. La fel scartaie si inima mea in cusca facuta din lemn de granit. Ea ma intreaba mereu naiva si balosind cuvintele cum a ajuns acolo. O mint si-i zic ca nu stiu. Apoi ma intreaba cand va iesi. Sunt sincer si-i zic ca nu stiu. As vrea totusi sa stiu. Sa stiu poate un maistru lacatus sau poate doar pe cineva cu un polizor unghiular pe carbuni ecologici facuti din lemn de import.
Vad o asemanare intre casa mea si cusca. Factura la intretinere. E mare. Si fondul de rulment ma seaca. Dar am totusi un as in maneca de la maieu. Se numeste protest.
Da. Protestez. Cum anume? Nu stiu. Ca daca as stii n-as mai plati nici intretinere si nici fondul de rulment.
Si mai este un lucru. Culoarea. Casa e gri cu doua ferestre mov si acoperisul inexistent pe cand cusca este cenusie fara ferestre si cu parcare subterana pentru trei biciclete cu o roata si cutie de viteze hidramata cu bule (recomandam Calgon 2 in 1 si Fairy Extra Lemon).
Morala? Morala s-a mutat din cartier. Sta acum pe undeva pe langa noul sediu OTV. Am inteles chiar ca s-a angajat paznic la monumentul Elodiei Necunoscute. S-a vopsit brunet si are cercel. Cercel in respect.

Ceva bun!

Stiti ce nu am mai facut de ceva timp? Nu am mai vazut/ascultat un concert :D:D Da, da Radiohead sa fie cumva? Da bineinteles :)) Pe asta l-am pastrat pentru mai tarziu deoarece este prea bun sa il introduc din prima. Evenimentul are loc in 2001 la Paris si de pe vremea cand au scos cele 2 albume la rand Kid A si Amnesiac, adica dupa revenirea din OK Computer. Va vorbesc in geek nu? Atunci sa mai zic:)) In perioada aia s-au schimbat complet ca stil si feeling, concertul de fata fiind o dovada vie a creativitatii, talentului, geniului uman. Pur si simplu il consider ca fiind cea mai buna performanta live acelei perioade si inca e in top. Au cantat in fata unui public strans, aproximez maxim 1000 oameni chiar mai putini, oameni foarte norocosi..dammit! In fine hai sa incingem atmosfera :D

Mda si nu pot sa dau embed ca e disabeld by request..ma rog.
AICI

ps. sa stingeti lumina.

10 octombrie, 2009

Cum bah?!!!

=))))))....=)))))))) Te simti sexy?...=)))))))

09 octombrie, 2009

Sfarsitul zilei 2

Stai linistit ca si eu intentionam sa scriu ceva despre esenta relatiilor umane dar imi este foarte lene asa ca o sa pun si eu un video :)) ... prezentam putin hep-hup :))

Sfarsitul zilei

Am avut o zi ca draq asa ca toti cei care au avut aceeasi impresie, va inteleg, vreau sa ascult niste psihedelic galagios de frumos.

08 octombrie, 2009

Ce atata vorba

M-a tot strofoc sa scriu ceva despre femei/gagici/tzatze/buci/wonderwoman si nu imi iese nimic, numai mitocanii, si nu sunt genul :D si cum ziceam ca nu imi place sa scriu asa ca ascultati bine, its a 90's classic, pe vremea cand muzica chiar spunea ceva.

07 octombrie, 2009

Review Red Faction Guerilla

In lipsa de alte ocupatii am deschis torrentele si am downloadad RF Guerilla.
Presimt totusi ca printre noi sunt si neinitiati in povestea Red Faction. Niste rusini, ce pot sa zic. Haide totusi sa va fac o mica istorie.
In Red Faction esti un miner ratat care ajuns pe Marte, asista la Mineriada Martiana. Nu. Nu erau Miron Cozma si Iliescu. Erau altii care controlau planeta si care facusera o boala bazata pe niste nanoroboti care-i omorau pe mineri. Tu esti prins in hora luptei si ii ajuti pe razvratiti aducand antidotul si omorand vreo 400000 de milioane de soldati.
La RF2 este aceiasi povestioara numai ca are loc pe Terra si povestea este mai complexa si imi este lene sa va povestesc cand puteti citi aici.
Revenim la prezent. In RF Guerilla te lupti cu EDF care a venit sa protejeze planeta Marte dar de fapt ii transforma in sclavi pe locuitorii planetei (deja-vu).
Red Faction Guerilla este un fel GTA (sper ca stiti ce este asta). Foarte dragut si mi-a placut nemaipomenit ideea. Jocul este lungut si este foarte bine structurat. Tu pornesti intr-o anumita zona si faci misiuni si distrugi obiective militare pana cand controlul EDF devine 0. De acolo ai alt cartier si alte masini si alte arme si etc etc. O chestiune teribila este ciocanul. Deci ai un ciocan imens cu care poti sparge orice. Si sunt multe misiuni in care trebuie sa te folosesti de el si sa darami cladiri imense. Este perfect pentru terapia antistres.
Grafica este buna iar controlul este foarte bun. Muzica este decenta dar se putea si mai bine. In multiplayer cred ca este absolut magnific si astept si oportunitatea aceasta cu entuziasm.
In final ii voi acorda nota (tobele maestro!) .... 9. (pt lipsa de atmosfera in boxe si prostia AI).



05 octombrie, 2009

Dante's Inferno - new stuff

V-am mai pomenit de Dante's Inferno viitorul mind blowing joc al celor de la EA ce are ca subiect principal iadul :D De data asta avem un nou episod : Lust. Las imaginile sa vorbeasca de la sine, mie personal mi se pare bestial pana acum, de la concepte grafice si efecte si ideile rasunatoare...tot!


Si un episod numit Limbo.

04 octombrie, 2009

03 octombrie, 2009

Sweet Time

Ceasul batea parca impins de la spate de arcul de tabla ordinara sau poate de tine. O ploaie inecacioasa si o caldura obscura isi imparteau vazduhul, care era desenat pe o coala veche de caiet, cu un pix cu insemne electorale inca nedeterminate. Timpul nu prea mai avea rabdare si nu-l poti condamna. Ma gandeam linistit ca daca acum s-ar opri totul si totul s-ar sfarsi, tu totusi ai fi acolo. Acolo aproape. Acolo unde trebuie sa fi. Dar stii ceva? Timpul nu s-ar opri decat sa bea un Martini si sa-l asculte pe Frank. Ahhh da! Magnificul Frank! Iar eu mi-as pune palaria in cuier si te-as lua sa dansam cheek to cheek.

02 octombrie, 2009

Inchis in lampa

Sunt departe de o lumea reala, paraplegic ma rog la un zeu sa inceteze furtuna ce se invarte odata cu respiratia mea, stau ascuns intr-o lume unde alarmele au uitat sa mai sune iar ochii stralucesc pe intuneric. Lumea a uitat de lampa.