31 octombrie, 2009

Stai putin in cap

Senzatiile sunt patrate, conice sau albe, iar perceptiile sunt mereu ovale si roz. Daca ar fi fost Altfel, cerul ar fi fost stanga jos iar trotuarul sus. Exceptie ar face doar bordurile care ar fi pe un ax vertical, paralel cu timpul. Imaginati-va, daca neuronii va permit, un cer de vanzare si diversi coate-goale, care incearca sa te convinga sa cumperi si sa fi vecin cu luna si constelatia parizerului de pui.
Ar fi poate o lume in care Elodia l-ar fi omorat pe Cioaca, iar Dan Diaconescu ar fi numai in reluare. Nikita ar fi probabil anorexica, Sexy Braileanca ar fi profesoara universitara de Stangul Afacerii, Eva Kant ar scrie o lucrare de filozofie politica, Romeo Fantastik ar deslusi misterele psihicului feminin, iar Banel ar castiga balonul de platina la popice pe perna de aer rarefiat.
Da, da, da!!? Ce existenta anormala. Sau poate ... Poate aia ar fi lumea normala. Sau poate nu exista o lume normala. O lume normala este normala doar prin volumul ei de anormalitate.
Sa ascultam un remix frumos tare si sa visam o alta lume. Una mai galbena si cu mai multe dungi si buline ca nu facem economie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu