21 octombrie, 2009

Urzicati tare

Vreau sa incep prin a marturisi ca sunt un simpatizant al lui Glasgow Rangers. Imi place fotbalul scotian (britanic) si sunt de parere ca meciurile Rangers - Celtic sunt intr-adevar dovezi ale fotbalului dus catre religie.
Aseara am deschis televizorul cu gandul unei victorii scotiene care sa-i imbete pe fanii lui Rangers mai ceva ca o galeata de bere. Urziceniul urma sa fie vitelul iar Rangers macelarul nebun care asculta muzica de cimpoi in timp ce-si "satisface" victima.
S-a intamplat exact pe dos. Era bine pana in minutul 38. Dupa pauza, Rangers a revenit de la cabina cu gandurile unui adolescent emo care certat de parinti se gandeste sa se razbune dandu-si trei gauri in frunte. Rangerul a fost ajutat zdravan de Urziceanca care a venit cu dalta si ciocanul dar si cu multa determinare si plaman. A alergat Urziceanca precum in copilarie cand mergea la furat de corcoduse si zarzare. De data aceasta, a "furat" vreo 600.000 de zarzare. Bravo ei ! Bravo Bursucului care a pus Varga pe calul Balan si l-a facut Apostol !
Aaaa si stiti de ce au plecat fanii lui Rangers asa devreme? Ca sa aiba timp sa gaseasca Urziceniul si sa-l viziteze. Tare ma tem ca vor fi bagati sub masa de oamenii muncii din Urziceni. Sa vedem returul. Poate mancam totusi friptura de vaca ialomiteana.

Am fost foarte fericit astazi de dimineata cand am citit scorurile acestea:
Liverpool - Lyon 1-2 si Barca - Rubin 1-2. Sa mai piarda si zdrahonii astia care ne-au mancat cupa anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu