07 octombrie, 2009

Review Red Faction Guerilla

In lipsa de alte ocupatii am deschis torrentele si am downloadad RF Guerilla.
Presimt totusi ca printre noi sunt si neinitiati in povestea Red Faction. Niste rusini, ce pot sa zic. Haide totusi sa va fac o mica istorie.
In Red Faction esti un miner ratat care ajuns pe Marte, asista la Mineriada Martiana. Nu. Nu erau Miron Cozma si Iliescu. Erau altii care controlau planeta si care facusera o boala bazata pe niste nanoroboti care-i omorau pe mineri. Tu esti prins in hora luptei si ii ajuti pe razvratiti aducand antidotul si omorand vreo 400000 de milioane de soldati.
La RF2 este aceiasi povestioara numai ca are loc pe Terra si povestea este mai complexa si imi este lene sa va povestesc cand puteti citi aici.
Revenim la prezent. In RF Guerilla te lupti cu EDF care a venit sa protejeze planeta Marte dar de fapt ii transforma in sclavi pe locuitorii planetei (deja-vu).
Red Faction Guerilla este un fel GTA (sper ca stiti ce este asta). Foarte dragut si mi-a placut nemaipomenit ideea. Jocul este lungut si este foarte bine structurat. Tu pornesti intr-o anumita zona si faci misiuni si distrugi obiective militare pana cand controlul EDF devine 0. De acolo ai alt cartier si alte masini si alte arme si etc etc. O chestiune teribila este ciocanul. Deci ai un ciocan imens cu care poti sparge orice. Si sunt multe misiuni in care trebuie sa te folosesti de el si sa darami cladiri imense. Este perfect pentru terapia antistres.
Grafica este buna iar controlul este foarte bun. Muzica este decenta dar se putea si mai bine. In multiplayer cred ca este absolut magnific si astept si oportunitatea aceasta cu entuziasm.
In final ii voi acorda nota (tobele maestro!) .... 9. (pt lipsa de atmosfera in boxe si prostia AI).



Un comentariu:

  1. e bun, dar din pacate dak e sa ma uit dupa grafica sunt sigur k voi primi un kick in mufa de la sistem..eh la cate lansari de jocuri am pierdut, mai trec unul in lista

    RăspundețiȘtergere